English Training Lounge

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Englanti kieli koulu, joka voi ohjata ...

Klo Englanti Koulutus Lounge ymmärrämme, että nykymaailmassa ei pysähdy vain siksi meidän sitä! Siksi ETL tarjoaa Englanti kielikoulun joka on yhtä joustava kuin haluat sen olevan. Toimitamme Englanti kielikoulutusta kerrallaan ja sijainti valintansa! Emme ole 9-5 Englanti toisena kouluun, koska tiedämme, että elämä on 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Me Englanti Training Loungessa ylpeitä voidessamme tarjota maailmalle Englanti toisena kielikoulun joka on kirjaimellisesti käden ulottuvilla!

Englanti Koulutus Lounge - Englanti kieli koulu globaaleille luokkahuoneessa

Tervetuloa minne haluat olla!

TIETOJA ENGLANTI KOULUTUS LOUNGE

  • Opiskella Englanti kerrallaan ja paikka, joka sopii sinulle
  • Opiskella kokenut Englanti opettaja
  • Yhdistä maailmanlaajuinen Englanti oppimiskokemus

VIESTI perustajan - DAN NEWTON

Englanti Koulutus Lounge syntyi joulukuussa 2009 idean sain edelleen tukea ammatillista ESL opiskelijat oppilaitoksessa opetin klo Riadissa Saudi-Arabiassa. Vuonna 2011 Englanti Training Lounge rekisteröitiin osakeyhtiöksi ja menimme tukiryhmä erään Englanti opetuksen ja koulu kattavat globaalisti. Oli selvää, että tarpeet monet Englanti kielen opiskelijat eivät olleet kiveen ja että jokainen opiskelija oli oma erityinen Englanti oppimisen haluja. Olemme koonneet useita tutkimuksia selvittää tarkasti, minkälainen Englanti opetuksen ja koulutuksen potentiaaliset opiskelijat halusivat. Saatuihin tietoihin osoitti paljon tyytymättömyyttä perinteisen ESL opiskelukursseja ja että paljon siitä, mitä opetettiin luokkahuoneessa ollut juurikaan mitään merkitystä opiskelijoiden akateemisen tai uravalintoja. Tämän tiedon halusin suunnitella Englanti kielikoulu, joka oli noin oppija, joka tarjoaa mitä he tarvitsevat ja haluavat, jotta ne voivat saada kaiken irti heidän oppimiskokemus meille. Tiesin, että ETL täytyi olla mahdollisimman joustava ja monipuolinen sen Englanti kieltenopetuksen ja koulutus tarpeisiin jokaisen meidän opiskelijoille. Lyhyesti sanottuna meidän piti olla erityinen meidän koulutusohjelmia ja tarjotaan niin monta Englanti oppimisen reittejä edellyttämällä tavalla kaikkien ESL oppijoille.

Haluamme olla maailman johtava verkossa ja kasvokkain kielikoulun / yritys ja uskomme avain menestykseen on yksinkertainen kursseja, jotka palvelevat asiakkaidemme ja oppijoiden tarpeita. Riippuen asiakkaan vaatimukset, voimme toimittaa täysin henkilökohtaisen harjoitusohjelman tai tarvittaessa järjestelmällisestä, perinteinen koulutusjaksoja - kaikki kerrallaan ja paikka, joka on kätevä oppija.

Toivon, että kaikki, jotka tulevat opiskelemaan ja harjoittelemaan Englanti Training Lounge on paras kokemus mahdollista ja edistymistä niiden Englanti tutkimuksissa saavuttaa tulevat tavoitteensa.

Daniel Newton - perustaja ja johtaja Englanti Training Lounge, ETL

Kurssimaksut JA opetuslohkoina

Meidän oppiminen kursseja toimitetaan koulutuksessa lohkoissa 4, 6, 8, 10 tai 12 tuntia mahdollisuus lisäosan tuntia tarvittaessa. Yritysasiakassegmentille asiakkaalle tarjoamme mittatilaustyönä lohko tutkimuksen, joka on linjassa niiden erityiset Englanti koulutustarpeita - (Training block tuntia riippuvat opinnoilla ja Englanti vaatimukset).

Kysy itseltäsi, 'Mistä Haluan olla elämässä?'

Englanti koulutus Lounge perustettiin periaatteelle, että Englanti kieli vie eteenpäin. Edelleen henkilökohtaisessa elämässä, edelleen oman elämän ja edelleen oman akateemisen elämän. Suurin lahja Englannissa on antanut maailmalle on Englanti kielellä. Uskomme, että jokaisella on kyky oppia ja kehittyä Englanti kielitaito, tai millä tahansa muulla kielellä. ETL otamme sinut että askeleen lähemmäksi ymmärtämättä koko potentiaali ... tervetuloa minne haluat olla!

KUINKA SE TOIMII

Englanti koulutus Lounge soveltuvaa opetusta antaa oppijan kyky puhua Englanti on luottavainen ja autenttisella tavalla. Tämä tarjoaa selvästi parantunut oppijan kuuntelemisen ja ymmärtämisen taitoja. Tämä puolestaan ​​johtaa sujuvampaa ja rytmisen Englanti lukutaito ja ääntämistä.

OPETUS

ETL tarjoaa opinto-ohjelmiin, jotka sopivat helposti kenenkään elämäntapaa. ETL oppijat yhteyden kouluttajiamme henkilökohtaisesti tai verkosta useita Conferencing alustoja, Skype @ ETL-englanti on suosituin. Jokaisen 50 minuutin oppitunnin oppijan seuraa tarkistuslistan asioita, joita he voivat nyt tehdä ja sanoa Englanti tai valitsemallaan kielellä tutkimuksessa. Kun kouluttajan auttaa oppija alkaa tuoda esiin ja tunnistaa heidän virheistään ja alueet niiden Englanti / kielitaitoa, jotka kaipaavat parannusta. Opastuksella ETL oppijan varsinaisesti alkaa löytää Englanti tai opiskelukieli itselleen!

Sijainnit

Abu Dhabi

Osoite
ETL, PO Box 95005
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

Buenos Aires

Osoite
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentiina

Bogota

Osoite
Bogota, Bogota, Kolumbia

Rio de Janeiro

Osoite
Rio de Janeiro, Rio de Janeiron osavaltio, Brasilia

Santiago

Osoite
Santiago, Santiagon pääkaupunkiseutu, Chile

Buenavista

Osoite
Buenavista, Meksikon osavaltio, Meksiko

Buenos Aires

Osoite
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentiina

Bogota

Osoite
Bogota, Bogota, Kolumbia

Rio de Janeiro

Osoite
Rio de Janeiro, Rio de Janeiron osavaltio, Brasilia

Santiago

Osoite
Santiago, Santiagon pääkaupunkiseutu, Chile

Buenavista

Osoite
Buenavista, Meksikon osavaltio, Meksiko

Dubai

Osoite
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat

bangkok

Osoite
bangkok, Thaimaa

Peking

Osoite
Peking, Peking, Kiina

Delhi

Osoite
Delhi, Intia

Hanoi

Osoite
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hong Kong

Osoite
Hong Kong, Hongkong

Kuala Lumpur

Osoite
Kuala Lumpur, Kuala Lumpurin liittovaltion alue, Malesia

Riad

Osoite
Riad, Riadin maakunta, Saudi-Arabia

Soul

Osoite
Soul, Soul, Etelä-Korea

Shanghai

Osoite
Shanghai, Shanghai, Kiina

Singapore

Osoite
Singapore, Singapore

Taipei

Osoite
Taipei, Taiwan

Tokio

Osoite
Tokio, Japani

jakarta

Osoite
jakarta, Indonesia

Barcelona

Osoite
Barcelona, Katalonia, Espanja

Berliini

Osoite
Berliini, Berliini, Saksa

Bern

Osoite
Bern, Bernin kantoni, Sveitsi