Lue virallinen kuvaus

Keitä olemme

Convertas on luotettava neuvonantaja, joka auttaa organisaatioita kehittämään toimintansa tavoitteidensa mukaiseksi parhaiden käytäntöjen omaksumiseksi.

Convertas autetaan yrityksiä parantamaan toimintaansa ja kasvaa, löytämään uusia ja parempia tapoja tehdä asioita. Tarjoamme joukon erikoistuneita palveluita kaikilla liiketoiminta-alueilla, toimimalla käsi kädessä asiakkaidemme kanssa auttamalla heitä kehittämään organisaatiotaan.

Convertas asiantuntemus perustuu vuosien kokemukseen erilaisten toimialojen asiakkaiden kanssa, Lähi-idässä, Afrikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Päätavoitteemme on auttaa yritystäsi parantamaan suorituskykyä ja kasvaa, tunnistamalla ja ratkaisemalla ongelmia, löytämään uusia ja parempia tapoja tehdä asioita. Olipa kyseessä suuri yritys, pk-yritys tai voittoa tavoittelematon organisaatio, voimme auttaa kehittämään toimintaasi ja vähentämään niiden kustannuksia.

Convertas palveluiden laaja valikoima tekee tarjouksistamme houkuttelevaksi monilla haasteilla ja kehitysmahdollisuuksilla. Tarjouksemme ulottuu kaikkiin liiketoiminta-alueisiin, toimimalla käsi kädessä asiakkaidemme kanssa auttamalla heitä kehittämään järjestöjä.

Mitä me teemme

Konsultointipalvelujemme valikoima keskittyy markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, laadun, rahoituksen, hankinta- ja toimitusketjun strategiseen johtamiseen ja ongelmanratkaisuun. Konsulttimme ovat valmiita auttamaan asiakkaita suunnittelemaan ja toteuttamaan hankkeita, neuvomalla ja aivoriihi heidän kanssaan tuottamaan käytännön tuloksia ja vahvistamaan strategista ajattelua.

Convertas ihmisiä kaikilla liiketoiminta-alueilla, kuten johtaminen, henkilöstöhallinto, markkinointi, rahoitus, hankinnat ja logistiikka, kohderyhmäorganisaatiot, johtajat ja työntekijät.

Tehtävämme

Convertas on luotettava neuvonantaja, joka auttaa organisaatioita kehittämään toimintaansa tavoitteidensa mukaiseksi ja parhaiden käytäntöjen omaksumiseksi.

Autamme yrityksiä parantamaan suorituskykyä ja kasvamaan, suunnittelemalla, ratkaisemalla ongelmat ja etsimällä uusia ja parempia tapoja tehdä asioita. Tarjoamme joukon erikoistuneita palveluita kaikilla liiketoiminta-alueilla, toimimalla käsi kädessä asiakkaidemme kanssa auttamalla heitä kehittämään organisaatiotaan.

Näkemyksemme

Convertas vision on oltava luotettava neuvonantaja kaikilla liiketoiminta-alueilla ympäri maailmaa, johtava neuvonantaja, joka luottaa korkeisiin osaamisalueisiinsa eri aloilla.

Meidän arvomme

  • Huippuosa: Olemme sitoutuneet tarjoamaan erinomaista palvelua asiakkaillemme, jotka ylittävät odotuksensa
  • Rehellisyys: Lupauksemme on se, mitä toimitetaan. Hyvät moraaliperiaatteet ovat meille elämäntapa. Toimitamme tulossuuntautuneita palveluja.
  • Luovuus: Luomme asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia palvelujemme, ongelmanratkaisun ja strategisen suunnittelun avulla.
  • Johtajuus: Johtajuus perustuu näkemykseen, joka innostaa ja motivoi muita.

Koulutus ja kehitys

Organisoimme koulutusta kaikilla liiketoiminta-alueilla, kuten strateginen johtaminen, henkilöstöhallinta, markkinointi

Koulutusmenetelmämme

Koska ihmiset eivät muista paljon siitä, mitä he lukevat tai kuulevat, menetelmämme perustuu enemmän audiovisuaalisen vaikutuksen käyttöön, joka on tehokkaampaa kuin luentomalli. Esitykset, videot ja simulaatiomenetelmät ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi ihmisten muistamiselle.

Lisäksi opettaminen ja opetus ovat parhaita oppimisen ja muistamisen ajoneuvoja. Tämä merkitsee sitä, että harjoittelija osallistuu opetusprosessiin vuorovaikutteisesti tekemällä laskentataulukoita ja kiirehtimällä selittämään ja esittämään, mitä hankitaan.

Koulutustilaisuudet pidetään joko julkisina kursseina 3-5 peräkkäisenä päivänä hotellien tapahtumapaikoissa konferenssin järjestelyissä tai asiakkaan tiloissa sisäisinä kursseina.

Käsittelemme myös yksilöllisiä koulutusohjelmia yksilöille, jotka pyytävät kursseja räätälöimään heidän työnsä laajuuteen tai heidän tarpeisiinsa. Nämä ovat yhden ja yhden valmennustyyliharjoituksen käytettävissä useimmille

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Convertas

Tämä käytännön kurssi edistäisi tietosi hierontaa, mallintamista, integrointia ja automaatiota uusille tasoille. Voit myös hallita meluisten tietojen normalisointia ja hi ... [+]

Tämä käytännön kurssi edistäisi tietosi hierontaa , mallintamista, integrointia ja automaatiota uusille tasoille. Voit myös hallita meluisten tietojen normalisointia ja hierontaa, raporttien valmistelua, analysointia ja sovittelua.

Tämä on Excel-pohjainen kurssi, jonka avulla voit kehittää uuden tason asiantuntemusta ja lisätä välitöntä arvoa työsi.

tavoitteetKäytä Excel-raportointiosaamista liike-, rahoitus- ja laskentatoiminnassa parantamalla tietojen viipalointia ja hinnoittelua, tietojen hierontaa ja tietojen analysointitaitojaKäytä automaattisia raporttien kirjoittamista, analysointia ja sovittelua tehokkaimmin käyttämällä kääntötaulukkoja ja kääntökaavioitaKehitä erityisiä flash- ja hallintaraportteja yhdistämällä Excel ja Access, web, text, SQL ja muut tietokannatToista tehtävät ja luo raportteja tehokkaasti tallentamalla, suorittamalla ja muokkaamalla makrojaHanki lukuisia vinkkejä ja vinkkejä, jotka parantavat työn tehokkuuttaKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Henkilöresurssien tehokasta hallintaa pidetään yhä enemmän myönteisenä suorituskykyyn ja kilpailu menestykseen sekä suurissa että pienissä organisaatioissa. Koska henkilö ... [+]

Henkilöresurssien tehokasta hallintaa pidetään yhä enemmän myönteisenä suorituskykyyn ja kilpailukykyyn sekä suurissa että pienissä organisaatioissa. Koska henkilöstöresursseja on pidetty kriittisempinä organisaation menestykseen, monet organisaatiot ovat ymmärtäneet, että organisaation ihmiset tarjoavat kilpailuetua.

tavoitteetYmmärrä ihmisten merkitys organisaation tärkeimpänä voimanaLue, miten organisaation tulisi hallita henkilöstöresurssejaanRekrytoi luotettavasti oikea henkilö oikeaan asentoon oikean paketin paketin avullaTyövoiman suunnitteluKäytä tehokkaimpia rekrytointivaihtoehtoja ja nykyaikaisia työkalujaYmmärrä sopiva palkitsemisfilosofia ja -strategia sekä miten tehostaa niiden tehokkuuttaHenkilöresurssien kehittäminen ja sen edutKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Tämä ohjelma ottaa käyttöön Business Intelligence (BI) -toiminnon, jonka avulla voit puhdistaa, normalisoida ja tulkita suuria tietomääriä. Voit luoda historiallisia suht ... [+]

Tämä ohjelma ottaa käyttöön Business Intelligence (BI) -toiminnon, jonka avulla voit puhdistaa, normalisoida ja tulkita suuria tietomääriä. Voit luoda historiallisia suhteita, analysoida nykyistä tilannetta ja ennustaa tulevia strategioita.

BI: n soveltaminen on rajatonta, ja se kattaa operatiiviset, taktiset ja strategiset liiketoimintapäätökset. Se kattaa kaikki osastot ja kaskadit kaikille käyttäjille, jotka suorittavat tietojen puhdistusta, raportointia, analysointia, mallinnusta, integrointia ja automatisointia.

Tässä kurssissa käytämme MS Exceliä yksinomaan lopullisena ja helposti saatavilla olevana BI-työkaluna, jonka avulla voit kehittää yksinomaista asiantuntemusta ja lisätä välitöntä arvoa työsi ja yrityksellesi.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssi selittää kysynnän suunnitteluteorioita, malleja ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat osallistujia käsittelemään erilaisia tulevaisuuden skenaarioita varmistaakse ... [+]

Kurssi selittää kysynnän suunnitteluteorioita, malleja ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat osallistujia käsittelemään erilaisia tulevaisuuden skenaarioita varmistaakseen jatkuvan inventaarivirran mahdollisimman vähän kustannuksia vastaan.

Kurssissa käytetään vuorovaikutteisia ja käytännöllisiä tekniikoita sekä lyhyitä esityksiä konsultin ja osallistujien kesken. On olemassa monia yksilöllisiä ja ryhmäharjoituksia. Harjoitukset liittyvät kaikkiin työhön, jossa osallistujien on laskettava tai tehtävä optimaaliset ratkaisut prosessin ymmärtämisen jälkeen.

tavoitteetIlmoita varastojen hallinnan tavoitteet ja luetella niiden vaikutus kustannuksiin ja asiakaspalveluunValmistele varaston asianmukainen luokittelu ja käytä parhaita käytäntöjä tuotteen määrittelyyn ja luettelointiinKäytä tieteellisiä ennustustekniikoita kysynnän ennustamiseksi ja toimitusaikojen hallitsemiseksiErottaa ja luokitella osakekustannuksetLaske optimaalinen tilausmäärä ja määritä turvavarastot ja uudelleenjärjestelypisteetKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
3 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Tämä kurssi antaa olennaisia ja syvällisiä käytännön tekniikoita, joiden avulla voit työskennellä työpaikalla. ... [+]

Tämä kurssi antaa olennaisia ​​ja perusteellisia käytännön tekniikoita, joiden avulla voit ylpeillä työpaikallasi. Tässä kurssissa opit monitieteellisiä parhaita käytäntöjä, kuten parempia yrityskirjailijoita ja isäntäkommunikaattoria.

Kurssi keskittyy myös siihen, että on tärkeää tarjota poikkeuksellista sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua ja sen vaikutuksia.

Lisäksi sinulla on perusteellinen mahdollisuus keskustella stressin vaikutuksista työpaikalla ja keinoista muuttaa stressistä etu. Opit myös, kuinka tehokkaan ajankäytön hallitseminen parantaa väistämättä tuottavuutta ja alentaa stressitasoa. Toinen aihe, jota aiotte törmätä, on tehokkaan ja ammattimaisen kokouksen järjestäminen ja ylläpito. Lopuksi opit yksityiskohtaisesti, miten voit parantaa puhelimen käsittelyominaisuuksia.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Suunnittelu on sekä hankintatoiminnan kriittisin että haastavin vaihe. Se tarjoaa suunnan siihen, miten toiminto aikoo turvata organisaation toimitusvarmuuden. ... [+]

Suunnittelu on sekä hankintatoiminnan kriittisin että haastavin vaihe. Se tarjoaa suunnan siihen, miten toiminto aikoo turvata organisaation toimitusvarmuuden.

Tarjousten hallinnoinnissa luotettava hankintasuunnitelma auttaa tasapainottamaan usein ristiriitaisia säästötavoitteita ja tyydyttäviä sisäisiä asiakkaita. Tässä kurssissa annamme perusteellisen selvityksen hankintatavoitteiden ja aloitteiden suunnittelusta.

Otamme osaksi erilaisia laadullisia ja määrällisiä ennustustekniikoita, jotka liittyvät varastojen suunnitteluun, ja osoitamme, miten eri toimittajien integraatiostrategioita voidaan soveltaa toiminnan ja hankkeiden ylläpitämiseen.

tavoitteetKirjoita strategisia hankintatavoitteita ja aloitteita pitkän aikavälin suuntaviivojen tukemiseksiJärjestä "viettävät kohteet" luokkiin, jotka tukevat markkinasuunnitelmien suunnitteluaKäytä kysynnän ennustamistekniikoita hankintatoiminnan suunnittelun parantamiseksiLuo toimittajien integraatiostrategiat toimitusvarmuuden varmistamiseksiArvioi toimittajan tarjouksia tieteellisellä tavalla valintapäätösten tukemiseksiKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Tämä kurssi mahdollistaa sinun ja HR-osaston muuttamisen liikekumppaniksi, joka pystyy tuottamaan tuloksia ja lisäämään arvoa organisaatiossasi. Tämä kurssi perustuu viim ... [+]

Tämä kurssi mahdollistaa sinun ja HR-osaston muuttamisen liikekumppaniksi, joka pystyy tuottamaan tuloksia ja lisäämään arvoa organisaatiossasi.

Kurssi perustuu uusimpaan tutkimukseen ja parhaisiin käytäntöihin, jotka liittyvät henkilöstöhallintoon. Se tuo uusia kokemuksia ja esimerkkejä osallistujille sekä oivalluksia ja ymmärrystä siitä, mikä tekee onnistuneesta HR-liikekumppanista.

Kurssissa käytetään integroitua koulutuksen lähestymistapoja, kuten luentoja, tapaustutkimuksia, ryhmätoimintoja ja kokemusten jakamista. Osallistujat käyvät läpi erilaisia henkilöstöstrategioita, suunnittelevat keskeisiä suorituskykyindikaattoreita ja tunnistavat HR: n menestyksen kannalta tarpeelliset kyvyt liikekumppanina.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssi on suunniteltu työpajaksi, jossa osallistujat laativat ensin SWOT-analyysin HR-toiminnolle omassa organisaatiossaan ja määrittelevät sitten erilaiset tarvittavat t ... [+]

Kurssi on suunniteltu työpajaksi, jossa osallistujat laativat ensin SWOT-analyysin HR-toiminnolle omassa organisaatiossaan ja määrittelevät sitten erilaiset tarvittavat taidot ja taidot, joiden avulla he voivat rakentaa ja kehittää sekä yksilöllistä että osastollista henkilöstöjohtajuuttaan muutetaan arvoa lisääviksi johtajiksi.

Kurssissa käytetään myös vuorovaikutteisia tekniikoita, kuten luentoja, tapaustutkimuksia ja ryhmäkeskusteluja, joiden tarkoituksena on ymmärtää ymmärrystä ja antaa esimerkkejä kansainvälisistä parhaista käytännöistä.

tavoitteetKehitetään tekniikoita sisäisten HR-prosessien ja toimintojen yhdistämiseksi ulkopuolisiin odotuksiinSelitä kuusi nykyaikaista HR-osaamista, jotka määrittelevät HR-ammattitaidon ja jotka mahdollistavat arvokkaita johtajia tai ammattilaisiaKäytä tarvittavia työkaluja arvioimaan ja parantamaan kuutta henkilöstöjohtamisen osaamistaPuolusta nykyaikaisia HR-analyysityökaluja ja käytä niitä myöhemmin organisaatioissaan liiketoimintatiedon tietojen ja raporttien tuottamiseksiLuo henkilöstöhallinto, joka auttaa minimoimaan inhimillisen pääoman investoinneihin liittyvän riskinLuo tehokas henkilöstöosasto, joka toimittaa liiketoiminnan tuloksiaLuo sopivia liiketoimintapäätöksiäKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Tämä ohjelma keskittyy käytännön taitojen ammattilaisten on kehitettävä ja ylläpidettävä, jotta he voivat johtaa muita ja olla muutoksen tekijä. ... [+]

Tämä ohjelma keskittyy käytännön taitojen ammattilaisten on kehitettävä ja ylläpidettävä, jotta he voivat johtaa muita ja olla muutoksen tekijä.

Tämä ohjelma alkaa opettamalla osallistujille johtamisen perusteet ja jatkaa opettamalla osallistujille arvokkaita taitoja ihmissuhdetoiminnassa, pienryhmäviestinnässä, konfliktinhallinnassa, kulttuurienvälisessä viestinnässä, kirjoittamisessa ja organisatoristen muutosten hallinnassa.

tavoitteetKommunikoi ideoita selkeästi, voimakkaasti ja tarkoituksella inspiroida ja johtaa muita luomaan visioita, muotoilemaan kulttuuria ja saavuttamaan organisaation tavoitteet.Kehitä vahvoja vuorovaikutteisia viestintätaitoja tiimien, osastojen ja hierarkkisten tasojen välisten suhteiden vahvistamiseksi.Kehittää kommunikaatiostrategioita ryhmätyöskentelyyn tehokkaan yhteistyön parantamiseksi ongelmanratkaisun ja päätöksenteon parissa.Muuttavat tuhoisaa konfliktia rakentavaksi konfliktiksi rakentamalla luottamusta organisaatioon ja luomalla tuottava työympäristö.Tunnista kulttuuriset erot organisaatioissa ja eri organisaatioissa ja käytä parhaita viestintätapoja ymmärtämyksen ja hyvän tahdon lisäämiseksi.Suunnittele, ottakaa käyttöön ja toteuta onnistunut muutos työntekijöiden tukemiseksi nykypäivän monimutkaisessa liiketoimintaympäristössä.Rakenna, hallinnoi ja johtaa virtuaalisia tiimejä, kun toteutat strategioita yhteistyön ja tuottavuuden maksimoimiseksi.Käytä tehokkaita kirjoitustaitoja tehokkaiden viestien kirjoittamiseen, jotka tuottavat haluttuja tuloksia eri liiketoimintaympäristöissä.Kenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kansainväliset tilinpäätösstandardit (IFRS) ovat maailman laajimmin sovellettuja tilinpäätösstandardeja. Yli 120 maata vaatii nyt tai sallii IFRS-standardien käytön. Yli ... [+]

Kansainväliset tilinpäätösstandardit (IFRS) ovat maailman laajimmin sovellettuja tilinpäätösstandardeja. Yli 120 maata vaatii nyt tai sallii IFRS-standardien käytön. Yli 7 000 julkista yritystä Euroopan unionissa on noudattanut IFRS-standardeja vuodesta 2005. Useimmat muut maat ovat joko hyväksymässä IFRS-standardeja tai päättäneet lähentää kansallisia standardejaan IFRS-standardeihin.

Tämä viiden päivän kurssi tarjoaa tarkan ja yksityiskohtaisen katsauksen kaikista tärkeimmistä teknisistä IFRS-vaatimuksista ja sisältää kuvaavia tilinpäätöksiä, tapaustutkimuksia, esimerkkejä, merkittävimpien IFRS-standardien kattavuutta ja edustajien vuorovaikutteista osallistumista. Nykyisten IFRS-standardien tarkistamisen lisäksi kurssin edustajat saavat myös päivityksen tärkeimmistä uusista tulo-, vuokrasopimusten ja rahoitusvälineiden standardeista sekä niiden käyttöönoton todennäköisestä vaikutuksesta.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Hyvää asiakaspalvelua voidaan pitää yritysten suurena erottelijana. Vaikka kilpailevat tuotteet ovat usein samankaltaisia ​​ja niitä voidaan silti helposti kopioida, hyvä ... [+]

Hyvä asiakaspalvelu voidaan pitää suurena eriyttäjänä yritysten välillä. Kilpailevat tuotteet ovat usein samankaltaisia ja ne voidaan kuitenkin helposti kopioida, mutta hyvä asiakaspalvelu on kokonaisvaltainen järjestelmä, joka vaatii jatkuvaa organisaationlaajuista ponnistelua, jota ohjaa huippu ja joka kattaa kaikki organisaatiokulttuurin näkökohdat. Tuloksena olevasta asiakaslähtöisestä organisaatiosta tulee valtava kilpailija, jonka mallia ei voi helposti kopioida.

Tässä kurssissa tarkastelemme sitä, mitä tarvitaan asiakaslähtöisen organisaation rakentamiseen. Kurssissa käytetään lyhytkonsultti- ja osallistujien esityksiä, tapaustutkimuksia, itsearviointikäytäntöjä, palvelun laatutyökalujen soveltamista, keskusteluihin johtavia suullisia ja kirjallisia kysymyksiä ja muita kysymyksiä.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Tämä käytännön kurssi valmistaa sinut jännittävään uran johtamiseen. Paranna urakehityksenäkymiäsi käyttämällä tätä ohjelmaa perustana jatkokoulutukselle tällä nopeasti k ... [+]

Tämä käytännön kurssi valmistaa sinut jännittävään uran johtamiseen. Paranna urakehityksenäkymiäsi käyttämällä tätä ohjelmaa perustana jatkokoulutukselle tällä nopeasti kasvavalla alalla. Tämä pätevyys tarjoaa ainutlaatuisen, kohtuuhintaisen ja kustannustehokkaan mahdollisuuden oppijoille, jotta he voivat vastata kilpailukykyisiin markkinoiden vaatimuksiin.

tavoitteetHanki parhaat käytännöt budjetoinnissaYmmärrä kustannuskonseptien strateginen rooliSelitä kustannuskäsitteet hallintakontrollin kustannustietojen käyttöönKuvaile budjettien roolia hallintaprosessissaKeskustele strategian tärkeydestä ja sen merkityksestä pääbudjetissaValmistele pääbudjetti ja selitä tukihankkeensa väliset suhteetYmmärrä nollapohjaiset, toimintoperusteiset ja kaizen-lähestymistavat budjetointiinSelitä ohjausjärjestelmien olemusKehitetään joustavia talousarvioita lyhyen aikavälin taloudellisen tuloksen arvioimiseksiTunnista eri kustannustenhallintatoimenpiteetMittaa ja arvioi suorituskykyäKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssin tarkoituksena on antaa osallistujille tietoa ja taitoja, joita tarvitaan hankkeen perusteellisen analyysin suorittamiseen suunnittelun ja toteutusvaiheiden aikana ... [+]

Kurssin tarkoituksena on antaa osallistujille tietoa ja taitoja, joita tarvitaan hankkeen perusteellisen analyysin suorittamiseen suunnittelun ja toteutusvaiheiden aikana.

Tämän vuorovaikutteisen kurssin osallistujat oppivat kaikki kriittiset työkalut ja tekniikat, joita tarvitaan päätöksenteon optimoimiseksi dynaamisessa ympäristössä.

tavoitteetTaito ja luottamus käytännön hankesuunnittelutekniikan käyttöön.Kyky määrittää, voidaanko hanke todella toimittaa ajoissa ja budjetissa.Ymmärrys siitä, miten löydetään riskit, jotka ovat tarpeen rajoitetun toimituspäivän täyttämiseksi.Luottamus kommunikoida projektin ”kompromisseja” selkeästi.Määritä saavutettavat tavoitteet asiakkaiden, johtajien ja projektiryhmän jäsenten kanssa.Tieto siitä, miten projektin todellinen eteneminen tallennetaan ja sitten käyttää projektin perusviivaa varianssin havaitsemiseksi ja hallitsemiseksi.Kyky "rajata" kysymyksesi analysoimalla hankesuunnitelmaa havaitsemaan piilotetut varianssitKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
3 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssi on tarjota osallistujille tietoa ja taitoja, joilla kehitetään johdonmukainen visio organisaation toiminnan, päätöksenteon ja resurssien kohdentamisesta. Strategis ... [+]

Kurssin tarkoituksena on antaa osallistujille tarvittavat tiedot ja taidot kehittää johdonmukainen visio organisaation toimien ohjaamisesta, päätöksenteosta ja resurssien jakamisesta.

Strategisen suunnittelun tulisi perustua organisaation asiakkaille luomaan arvoon ja asettaa organisaation lisäarvon omaava liikekumppani näille asiakkaille.

tavoitteetTehtävän visio ja organisaation tavoitteetSWOT-analyysi ja kaikkien osien perusteellinen tutkimusSOWT: n vertaaminen muihin työkaluihin (esim. PEST)Perception ja sub-conscious tason ajatteluArvot ja uskomuksetStrategiatyypit ja niiden käyttöToimintasuunnitelmien laatiminen strategisen suunnitelman toteuttamiseksiStrategisten suunnitelmien toteuttaminen ja seurantaKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssi tarjoaa johtajakoulutusta ja taitoja, joita tarvitaan itsesi ja muiden ihmisten hallintaan, ja osoittaa, kuinka erinomaiset johtajuudet muuttavat organisaatioita. ... [+]

Kurssi tarjoaa johtamiskoulutusta ja taitoja, joita tarvitaan itse ja muiden ihmisten hallintaan, ja osoittaa, kuinka erinomaiset johtajuudet muuttavat organisaatioita. Tämän päivän johtajat kohtaavat suuria haasteita, jotka pyrkivät muokkaamaan organisaatioita huomenna.

Uusia johtamismalleja on tulossa näiden haasteiden ratkaisemiseksi, ja tämä kehitys edellyttää eri lähestymistapaa tehokkaaseen johtamiseen. Eettisen ja sitouttavan johtamisen kysyntä kasvaa, mikä parantaa työntekijöiden suorituskykyä ja hyvinvointia sekä organisaation suorituskykyä.

tavoitteetKorosta johtajuuden kriittistä tutkimusta ja sen vaikutuksia maailmanlaajuiseen johtajuuteenEsittele valitut teoreettiset kehyksetKäytä käytännön johtajuusteorioitaKehitä henkilökohtaisia johtamistaitoja ja tyyliäKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Luovuus, ongelmien ratkaiseminen ja päätöksenteko Ei vain auta sinua luomaan parempia ratkaisuja, vaan luo myönteisen kokemuksen, joka nopeuttaa uusien ideoiden käyttööno ... [+]

"Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto. Sillä kun tieto määrittelee kaiken, mitä tällä hetkellä tiedämme ja ymmärrämme, mielikuvitus viittaa kaikkeen, mitä voimme vielä löytää ja luoda. ”Albert Einstein

Se on prosessi, joka auttaa määrittämään uudelleen ongelmat ja mahdollisuudet, keksimään uusia, innovatiivisia ratkaisuja ja ratkaisuja ja ryhtymään toimiin. Käytetyt työkalut ja tekniikat tekevät prosessista hauskaa, kiinnostavaa ja yhteistyötä.

Luovuus, ongelmien ratkaiseminen ja päätöksenteko Ei vain auta sinua luomaan parempia ratkaisuja, vaan luo myönteisen kokemuksen, joka nopeuttaa uusien ideoiden käyttöönottoa. Kun olet ymmärtänyt ajattelumekanismeja, annamme sinulle menetelmiä ja työkaluja, joita käytät istuntojen aikana ja jotka voivat auttaa sinua työelämässä tai elämässä ja kaikkein arkisimmista tilanteista vaikeimpiin tai epätavallisiin tilanteisiin... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Mikrokrediitti sisältää pienten lainojen myöntämisen yrittäjille tai käsityöläisille, joilla ei ole pääsyä tavanomaisiin pankkilainoihin. Mikrokrediitti kasvaa erityisest ... [+]

Mikrokrediitti sisältää pienten lainojen myöntämisen yrittäjille tai käsityöläisille, joilla ei ole pääsyä tavanomaisiin pankkilainoihin. Mikrokrediitti kasvaa erityisesti kehitysmaissa, jossa se mahdollistaa mikrohankkeiden toteuttamisen, toiminnan edistämisen ja vaurauden luomisen.

Mikroluottoa harjoitetaan myös kehittyneissä maissa.

Kurssin tarkoituksena on tarjota erittäin tarpeellinen foorumi, jonka avulla voit jakaa kokemuksia poliittisten päättäjien, pankkiirien ja yritystoiminnan kehittämisvirastojen keskuudessa kehittämään tarpeisiin perustuvia luottojärjestelmiä mikroyrittäjien kehitykselle. Se tarjoaa paljon tarvittavaa alustaa kokemusten jakamiseen ja siten tarpeisiin perustuvien luottojärjestelmien kehittämiseen nuorten taloudellisen vaikutusvallan lisäämiseksi.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Tämä käytännön kurssi valmistaa sinut jännittävään henkilöstöhallinnon ja johtamisen uraan. Paranna urakehityksenäkymiäsi käyttämällä tätä ohjelmaa perustana jatkokoulutu ... [+]

Tämä käytännön kurssi valmistaa sinut jännittävään henkilöstöhallinnon ja johtamisen uraan. Paranna urakehityksenäkymiäsi käyttämällä tätä ohjelmaa perustana jatkokoulutukselle tällä nopeasti kasvavalla alalla.

Tämä pätevyys tarjoaa ainutlaatuisen, kohtuuhintaisen ja kustannustehokkaan mahdollisuuden oppijoille, jotta he voivat vastata kilpailukykyisiin markkinoiden vaatimuksiin

tavoitteetYmmärrä työntekijöiden sitoutuminen ja motivaatioYmmärrä työntekijöiden sitoutumisen osatYmmärrä työntekijöiden sitoutumisen kuljettajat ja mahdollistavat tekijätHanki taitoja työntekijöiden sitoutumisen edistämiseksiHenkilöresurssien kehittäminen ja sen edutKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

MSP-kurssi antaa tietoa MSP®-periaatteista, hallintateemoista ja muunnosvirroista, jotka on määritelty MSP®-kehyksessä, joka on tunnettu projektihallintastandardi. Tässä ... [+]

Managing Successful Programs -kurssi antaa tietoa MSP®-periaatteista, hallintateemoista ja muunnosvirroista, jotka on määritelty MSP®-kehyksessä, joka on tunnettu projektihallintastandardi.

Tässä kurssissa selitetyt ohjelmanhallinnan roolit ja vastuut edistävät kykysi osallistua ja vastata asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin. Tämän koulutuksen avulla pystyt osoittamaan parempia ohjelmajohtamisen taitoja, parantamaan sopeutumiskykyä ja joustavuutta työskentelemällä vaihtelevassa ja jatkuvasti muuttuvassa ohjelmaympäristössä.

tavoitteetHanki tarvittavat tiedot ja taidot, joita tarvitaan MSP-säätiölleKehitä ymmärrystä siitä, miten hankkeet sopivat ohjelmaanHallitse työohjelman tuntemusta ja vahvaa sitoutumista ohjelmien hallinnan periaatteisiin ja prosesseihinKehitetään ratkaisumalli lähestymistapa riskinhallintaan, ongelmanhallintaan, laadunvalvontaan ja sidosryhmien hallinnointiinOn pystyttävä määrittelemään ja ohjaamaan organisaation ohjelmanhallintastrategiaaKenen pitäisi osallistuaOhjelmanhallintatehtävissä työskentelevät ammattilaisetSenior Project ManagersOhjelmajohtajatOperatiiviset johtajatLaadunvarmistusalan ammattilaisetmoduulit... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Organisaation kehittäminen lisää HR: n roolia strategisesta kumppaniksi liiketoiminnassa. Tämä kurssi auttaa sinua oppimaan kaiken organisaation kehittämisestä määrittely ... [+]

Organisaation kehittäminen lisää HR: n roolia strategisesta kumppaniksi liiketoiminnassa. Tämä kurssi auttaa sinua oppimaan kaiken organisaation kehittämisestä määrittelystä sovelluksiin.

Siinä korostetaan henkilöstöresurssien kehittämisen merkitystä organisaatiossa, jotta ihmiset ja organisaatiot voivat hallita tehokkaasti muutoksia.

Kurssi käyttää kurssin käsitteiden teorian ja käytännön soveltamisen yhdistelmää. Osallistujat osallistuvat simulaatioharjoituksiin ja keskusteluihin todellisista elämäntilanteista, joiden avulla he voivat saada vahvaa tietoa ja taitoja.

tavoitteetYmmärtää organisaation kehitystäArvioi organisaation valmiutta kehitykseenEsitä organisaation kehittämiseen liittyvä tietojen analysointiLuo organisaation kehittämisstrategiaToteuta muutoksenhallintaprosessejaKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssilla tarkastellaan perusteellisesti työntekijöiden hallintaan tarvittavia toimenpiteitä, jotka ovat luonteeltaan ensisijaisesti objektiivisia. ... [+]

Kurssilla tarkastellaan perusteellisesti työntekijöiden hallintaan tarvittavia toimenpiteitä, jotka ovat luonteeltaan ensisijaisesti objektiivisia. Siinä kuvataan myös, miten voidaan suorittaa tehokkaita arviointikokouksia ja korostaa valmennuksen merkitystä suorituskyvyn parantamiseksi.

Kurssi yhdistää teoreettisia ja käytännön menetelmiä sisällön toimittamiseen. Osallistujien odotetaan osallistuvan suorituskykyarviointikokouksiin ja valmennusistuntoihin.

tavoitteetMääritä suorituskyvyn hallinta, sen tavoitteet ja erilaiset vastuutLuettele suorituskyvyn hallintakierroksen tärkeimmät vaiheet ja miten voit hallita niitä optimaalisten tulosten saavuttamiseksiKehitetään konkreettisia ja aineettomia mittaustuloksiaLuo liiketoimintaan perustuvia tavoitteita, mukaan lukien SMART-tavoitteet, toimenpiteet ja keskeiset suorituskykyindikaattoritMäärittele valmennus ja lue viisi vaihetta optimaalisen valmennuksen suorittamiseksiSuorita tehokkaita arviointikokouksiaTunnista tapoja palkita ja tunnistaa työntekijätKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Ylemmällä tasolla tarvitaan erittäin vaikuttavia viestintästrategioita. Tähän kuuluvat kirjallinen ja suullinen viestintä sekä kehon kieli, reaktiot, sanojen valinta, pää ... [+]

Ylemmällä tasolla tarvitaan erittäin vaikuttavia viestintästrategioita. Tähän kuuluvat kirjallinen ja suullinen viestintä sekä kehon kieli, reaktiot, sanojen valinta, päättely ja kaikki muu.

Vaikka media- ja PR-taidot vaaditaan yhä enemmän jokaiselle vakiintuneelle organisaatiolle, johtajien on myös valmistauduttava erinomaisiin taitoihin.

tavoitteetLuo integroitu PR-strategiaEdistää haastattelujaKäytä tehokkaasti online-PR-vaihtoehtojaHallitse sähköistä mediaaMaksimoi organisaation median vahvuusYmmärtää lobbauskampanjoiden säännötHallitse suoran sähköpostin ansioista ja haitoistaKenen pitäisi osallistua

Tämä työpaja on välttämätön markkinointi- ja PR-ihmisille, esimiehille, joiden on käsiteltävä tiedotusvälineitä, maan edustajia ja johtajia, jotka edustavat organisaatiotaan tiedotusvälineille.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssi antaa osallistujille tarvittavat taidot hankkeiden suunnitteluun luomalla hankekokonaisuuksia ja projektityöskentelyä. Lisäksi osallistujat voivat kehittää keskeis ... [+]

Kurssi antaa osallistujille tarvittavat taidot hankkeiden suunnitteluun luomalla hankekokonaisuuksia ja projektityöskentelyä. Lisäksi osallistujat voivat kehittää keskeisiä suorituskykyindikaattoreita hankkeen aikataulun ja budjetin valvomiseksi ja valvomiseksi.

Kurssin tavoitteena on myös auttaa osallistujia arvioimaan hankkeidensa toteutettavuutta soveltamalla pääoman budjetointia. Lopuksi osallistujat suunnittelevat tehokkaasti hankkeen sidosryhmien sitoutumista ja hallitsevat heidän odotuksiaan.

Kurssi käyttää interaktiivisten tekniikoiden yhdistelmää, kuten konsultin ja osanottajien lyhytesittelyjä sekä psykometrisiä arviointeja. Kurssi sisältää myös useiden ryhmäharjoitusten ja tapaustutkimusten käytön, jota seuraa täysistuntokeskustelut.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssi keskittyy projektipäällikön riskienhallinnan asiantuntemuksen parantamiseen alkuvaiheen suunnittelusta projektin sulkemiseen. Osallistujat soveltavat kaikkia kurss ... [+]

Tutkimukset viittaavat siihen, että 90 prosenttia hankkeen ongelmista voidaan ennakoida soveltamalla hankkeiden riskienhallintatekniikoita. Riskin ennakoiva tunnistaminen ja valvonta lisää suuresti projektin laajuuden, aikataulun ja budjetin tarkkuutta sekä vähentää aikaa, jonka joukkue käyttää tulipalojen purkamiseen.

Tämä kurssi keskittyy parantamaan projektinjohtajan riskienhallintaosaamista alustavalta suunnittelulta hankkeen sulkemisen kautta. Osallistujat soveltavat kaikkia kurssiperiaatteita työhön liittyvään case-tutkimukseen, joka on otettu suoraan työympäristöstä. Kurssin suoritettuaan opiskelijat pystyvät tunnistamaan, analysoimaan, vastaamaan ja hallitsemaan hankearvioita.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
3 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Lean-periaatteita selitetään ja käytetään auttamaan osallistujia ymmärtämään, miten prosesseja voidaan parantaa kartoittamalla palvelu- ja valmistusorganisaatioissa. Kurs ... [+]

Esitetään ja käsitellään erilaisia prosessien arviointeja. Lean-periaatteita selitetään ja käytetään auttamaan osallistujia ymmärtämään, miten prosesseja voidaan parantaa kartoittamalla palvelu- ja valmistusorganisaatioissa. Kurssi osallistuu osallistujiin erilaisiin yksinkertaisiin ja monimutkaisiin prosessikartoitusharjoituksiin.

Kurssi haastaa osallistujat käyttämällä todellisia tapaustutkimuksia ja skenaarioita. Luentoja, ryhmäkeskusteluja ja esityksiä käytetään oppimistavoitteiden saavuttamiseen.

tavoitteetMäärittele prosessit ja niiden merkitys organisaation asianmukaiselle toiminnalleTunnista prosesseihin sovellettavien lähestymistapojen kansainväliset standarditTutki erilaisia prosessien arviointimenetelmiäLuo prosessianalyysikartat ja rakenna prosessikarttoja parannusta vartenPerustele tarve mitata prosesseja parannuskeinonaKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Yritysyritykset ovat aina vaarassa. Tällainen riski voi sisältää päätöksentekoriskejä, arviointia ja suunnitteluriskejä, prosesseja ja menettelyjä jne. Tämä työpaja yhdis ... [+]

Yritysyritykset ovat aina vaarassa. Tällainen riski voi sisältää päätöksentekoriskejä, arvioinnin ja suunnittelun riskejä, prosessia ja menettelyjä jne. On selvää, että yksi riski on petos tai muu liiketoiminnan resurssien väärinkäyttö.

Työpaja yhdistää kansainvälisiä standardeja erilaisille riskienhallinnalle ja sen ovat kehittäneet kokeneet asiantuntijat. Kurssin tarkoituksena on antaa johtajille vankka osaamis- ja rahoitus- / tilintarkastusalan ammattilainen, joka saa riskienhallintaan liittyvät taidot.

tavoitteetTunnista erilaiset liiketoimintavarat,Kuvaile sisäisen valvontajärjestelmän rakennetta ja elementtejä,Tunnista liiketoiminnan mahdolliset riskit ja aloita suunnitelmat niiden hallitsemiseksi asianmukaisestiKehittää omaisuuden valvontatoimia,Selitä, miten varainhoidon valvontatoimia voidaan toteuttaa tehokkaasti.Kenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

On vaikea luoda ja toteuttaa tarvittavia määräyksiä ja menettelyjä erilaisten liiketoimintavarojen hallitsemiseksi. Varojen hallinta perustuu ensisijaisesti niiden hallin ... [+]

On vaikea luoda ja toteuttaa tarvittavia määräyksiä ja menettelyjä erilaisten liiketoimintavarojen hallitsemiseksi.

Varojen hallinta perustuu ensisijaisesti niiden hallintaan. (Vaikka tämä on tärkeä tekijä, se ei ole ainutlaatuinen ohjausjärjestelmälle.) Riskien arviointiin ja määrittelyyn kiinnitetään vain vähän huomiota varojen valvontamenetelmiä määritettäessä.

tavoitteetTunnista eri liiketoimintavaratKuvaile sisäisen valvontajärjestelmän rakennetta ja elementtejäKehitetään omaisuuden valvontatoimiaSelitä, miten varainhoidon valvontatoimia voidaan toteuttaa tehokkaastiKenen pitäisi osallistua

Kurssi on tarkoitettu pk-yritysten johtajille ja henkilöstölle, mukaan lukien yritysten omistajat, johtajat, osakkeenomistajat, hallitus ja esimiehet. Se on arvokas kaikille, jotka ovat uusia rahoittamaan yritystoiminnan varoja.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Tämä käytännön logistiikkakurssi valmistaa sinut jännittävään logistiikka-uraan. Paranna urakehityksenäkymiäsi käyttämällä tätä ohjelmaa perustana jatkokoulutukselle täll ... [+]

Tämä käytännön logistiikkakurssi valmistaa sinut jännittävään logistiikka-uraan. Paranna urakehityksenäkymiäsi käyttämällä tätä ohjelmaa perustana jatkokoulutukselle tällä nopeasti kasvavalla alalla. Tämä pätevyys tarjoaa ainutlaatuisen, edullisen ja kustannustehokkaan mahdollisuuden oppijoille

tavoitteetJohtava voittajalogistiikka, osasto tai projektiYmmärtää logistiikan hallinnan käytännön ja uusimmat tekniikatAntaa muille mahdollisuus tuottaa tuloksia logistiikan hallinnassaVarmista tavaroiden asianmukainen tallennus, varastointi, varastointi ja tarvikkeet uusimpien liiketoiminnan vaatimusten mukaisestiVarmista, että varastointi- ja tavarantoimitusperiaatteet täyttyvät.Hallitse suurempien vaakojen kansainvälistä logistiikkaa.Kenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssi on kehitetty käsittelemään logistiikkapäälliköiden, johtajien ja toimitusjohtajien "tutkimusperusteisia" tarpeita toimitusketjun hallinnan taitojen osalta. Tämä ka ... [+]

Kurssi on kehitetty käsittelemään logistiikkapäälliköiden, johtajien ja toimitusjohtajien "tutkimusperusteisia" tarpeita toimitusketjun hallinnan taitojen osalta.

Tämä kattava viisipäiväinen seminaari varmistaa tarjouskilpailujen tehokkaan ja tehokkaan käytön. Toimittajat ovat keskeisiä sidosryhmiä laadun ja tulosten määrittämiseksi.

Toimitusketjun strateginen hallinta voi varmistaa, että työskentelet tukevien toimittajien kanssa. Toimitusketjun hallinnan toteuttaminen tuottaa oikean tuotoksen, mikä edellyttää oman johtoryhmän suurta sitoutumista.

tavoitteetHarjoittele tehokasta logistiikkaa ja toimitusketjun hallintaaSuorita nykyisten toimintojen analysointi ja tarkasteluHanki toimitusketjussa organisaation parannuksiaVertaa talon sisäistä ja ulkoistettua vuokraustaYmmärrä oikeudellinen kehysHallitse toimittajia; valvonta ja arviointiLiitä kustannukset virstanpylväisiinKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Työpaja on suunniteltu johtajille, joilla ei ole tietoa kirjanpidosta ja rahoituksesta. Yritysten omistajien ja johtajien on usein allekirjoitettava ja hyväksyttävä tilin ... [+]

Työpaja on suunniteltu johtajille, joilla ei ole tietoa kirjanpidosta ja rahoituksesta. Yritysten omistajien ja johtajien on usein allekirjoitettava ja hyväksyttävä tilinpäätös ja tulkittava tiedot.

He oppivat käyttämään tilinpäätöksessä olevia tietoja suunnittelu- ja johtamistyöhönsä sekä miten arvioidaan liiketoiminnan suorituskykyä tilinpäätösten avulla (kuten epäsäännöllisten muuttujien tunnistaminen viimeisellä kaudella, ...)

tavoitteetTunnista kirjanpitotietojen tehtävät päätöksentekoprosessissaSelitä tilinpäätöksen osatSuorita taloudellisen tuloksen perusanalyysiKäytä kirjanpitotietoja päätöksentekoonKenen pitäisi osallistua

Tämä työpaja on tarkoitettu pk-yritysten omistajille ja ylemmille johtajille, mukaan lukien hallitus, osastopäällikkö, erityisesti niille, joilla ei ole ammattitaitoa kirjanpidossa ja rahoituksessa, ja muita ihmisiä, jotka haluavat käyttää tilinpäätöksissä saatavilla olevia tietoja päätösten tekemiseksi.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
3 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Tämä käytännön kurssi valmistaa sinut jännittävään uran johtamiseen ja johtamiseen. Paranna urakehityksenäkymiäsi käyttämällä tätä ohjelmaa perustana jatkokoulutukselle t ... [+]

Tämä käytännön kurssi valmistaa sinut jännittävään uran johtamiseen ja johtamiseen. Paranna urakehityksenäkymiäsi käyttämällä tätä ohjelmaa perustana jatkokoulutukselle tällä nopeasti kasvavalla alalla. Tämä pätevyys tarjoaa ainutlaatuisen, kohtuuhintaisen ja kustannustehokkaan mahdollisuuden oppijoille, jotta he voivat vastata kilpailukykyisiin markkinoiden vaatimuksiin.

tavoitteetRekrytointi - työpaikkojen tarkastelu, mainonta; haastattelutaidot; valintatekniikoitaSäilytys - induktio, suuntautuminen, kehitys, palkinnotSuorituskyvyn hallinta - odotusten asettaminen, avainasiakirjatKoulutus ja valmennus suorituskykyyn ja tehokkaan palautteen antamiseenHenkilöstöhallinnon käytäntöjen oikeudelliset vaatimuksetKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssi kattaa uusimmat olennaiset käytännöt ennustamisessa, suunnittelussa, hankinnoissa, kuljetuksissa, varastoinnissa ja logistiikassa. Se kattaa toimitusketjun toiminn ... [+]

Kurssi kattaa uusimmat olennaiset käytännöt ennustamisessa, suunnittelussa, hankinnoissa, kuljetuksissa, varastoinnissa ja logistiikassa.

Se kattaa toimitusketjun toiminnan viitekehyksen (SCOR) jatkuvan suorituskyvyn parantamiseksi toimitusketjussa.

Toimittajat ovat keskeisiä sidosryhmiä laadun ja tulosten määrittämiseksi. Toimitusketjun asianmukainen hallinta voi varmistaa, että työskentelet tukevien toimittajien kanssa. Toimitusketjun hallinnan toteuttaminen tuottaa oikean tuotoksen, mikä edellyttää oman johtoryhmän suurta sitoutumista.

tavoitteetTunnista toimitusketjun ja logistiikan hallinnan trendit ja uudet käytännötKäytännön ennustaminen ja varaston optimointitekniikatArvioi tuoteryhmät ja muotoile asianmukaiset hankintastrategiatKuvaile kuljetusten hallinnan roolia ja tavoitteita logistiikassaKäytä arvonlisäverotustekniikkaaKäytä toimitusketjun toiminnan viitekehystä (SCOR) toimitusketjun suorituskyvyn hallintaanKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Kurssi valmistaa ja kehittää hankinta- ja toimitusketjun ammattilaisia voidakseen toimia ahkerasti ja tehokkaasti hankintapohjaansa, lieventää mahdollisia riskejä ja maks ... [+]

Kyky hallita tehokkaasti riskejä toimitusketjussa on ehdottoman välttämätöntä kaikkien nykyisten toimitusketjun ammattilaisten osaamiselle.

Kurssi valmistaa ja kehittää hankinta- ja toimitusketjun ammattilaisia voidakseen toimia ahkerasti ja tehokkaasti hankintapohjaansa, lieventää mahdollisia riskejä ja maksimoida kaikki mahdollisuudet saada kilpailuetua markkinoillaan.

Kurssi on erittäin vuorovaikutteinen ja sisältää ryhmäkeskusteluja, tiimiharjoituksia, tapaustutkimuksia, yksittäisiä ja ryhmäesityksiä, videoita ja yhteenvetokilpailuja. Kaikilla osallistujilla on useita mahdollisuuksia soveltaa kehittyneitä tietoja ja osoittaa taitojaan toimitusketjun riskienhallinnassa .... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Onnistuneet organisaatiot saavat aina enemmän mahdollisuuksia. Silloin laajennuksen hallinnassa tulee tärkeä. Jotta joukkue voi hallita useita projekteja, tarvitaan ainut ... [+]

Onnistuneet organisaatiot saavat aina enemmän mahdollisuuksia. Silloin laajennuksen hallinnassa tulee tärkeä. Jotta joukkue voi hallita useita projekteja, tarvitaan ainutlaatuisia tekniikoita ja työkaluja. Tämä koulutus auttaa useiden hankkeiden onnistunutta hallintaa samanaikaisesti.

tavoitteetYmmärrä yksittäisen ja monen projektinhallinnan laajuuden eroProjektinhallinnan keskeiset periaatteetUseiden hankkeiden seurantaMiten tehdä käytännön työkaluja monien projektien seurantaanUseiden projektibudjettien ja rahoituksen hallintaUseiden hankkeiden oikea-aikaisuus ja laatuvaatimuksetHRM-periaatteet useille hankkeilleKenen pitäisi osallistua

Tämä ohjelma on tarpeen projektipäälliköille, virkailijoille ja kaikille projektinhallintaan osallistuville henkilöille... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Convertas

Tilanne vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen, mutta enemmän heidän ymmärryksensä ympäröivästä maailmasta. Tämä tekee jotkut ihmiset vaikeaksi muille. ... [+]

Tilanne vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen, mutta enemmän heidän ymmärryksensä ympäröivästä maailmasta. Tämä tekee jotkut ihmiset vaikeaksi muille.

Useimmat meistä joutuvat käsittelemään vaikeita ihmisiä joskus tai toisella. Vaikeiden ihmisten käsittelyn stressi voi aiheuttaa tuottavuuden puutetta ja haluttomuutta tulla töihin.

tavoitteetIhmisten eron ymmärtäminenIhmisen käyttäytymismallien ja persoonallisuuden ymmärtäminenYmmärtäminen, miksi ihmiset joutuvat vaikeaksi käsitelläVälttäminen vaikeiden ihmisten manipuloinneistaLuottamuksen kehittäminen useiden eri ihmisten kanssaSovelletaan konfliktinratkaisutekniikoitaKäyttämällä sanoja, jotka de-escalate ja antaa kritiikkiä tehokkaastiVarmistavan käyttäytymisen soveltaminen ja välittömien tulosten näkeminenKenen pitäisi osallistua... [-]
Arabiemiirikunnat Dubai
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
3 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai
124534 Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Verkkosivusto
Osoite
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat
Osoite
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Istanbul, Istanbul, Turkki
Osoite
Kuala Lumpur, Kuala Lumpurin liittovaltion alue, Malesia