Kazan Innovative University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

114187_rsz_114139_n.jpg

Tietoja yliopistosta

VG Timiryasovin (IEML) niminen Kazan Innovative University perustettiin vuonna 1994 ja on nyt suurin yksityinen korkeakoulu Tatarstanin tasavallassa ja koko Volgan alueella. Sen perustaja, tohtori Vitaliy Timiryasov, yksi Kazanin ja Moskovan yliopistojen alumneista, loi klassisen yliopistokoulutuksen parhaat perinteet uuden koulun perustamisessa.

Yliopisto on 100 parasta venäläistä korkeakoulua ja viisi parasta Venäjän parhaita yksityisiä korkeakouluja, sillä on virallinen "eurooppalainen laatu" kultainen mitali "Quality of Quality" -järjestelmän toteuttamisesta (ISO 9001: 2008).

Vuodesta 2010 lähtien yliopiston opettajista tulee vuosittain kilpailujen voittajia: "Paras innovaatio-luento" ja "Paras yliopistonopettaja".

VG Timiryasovin (IEML) niminen Kazan Innovative University oli ensimmäinen Tatarstanin tasavallan oppilaitos, joka on luonut integroidun tietoliikenneverkon laitosten ja instituutin sivukonttoreiden välillä. Tämä verkko on rakennettu Cisco-järjestelmien laitteisiin ja laitteisiin videoneuvotteluille ”Tandberg”. Sen yhdistelmä kuituoptisten verkkojen kanssa ja yliopiston oma innovatiivinen ohjelmistokehitys ”Idis Education” mahdollisti opetusprosessin hallinnan yliopistossa ja siirtää sen täysin uudelle tasolle.

VG Timiryasovilta (IEML) nimetty Kazan Innovative University on johtava korkeakoulu kaupan, vieraanvaraisuuden teollisuuden ja palvelujen tieteellisessä ja kasvatuksellisessa klusterissa Tatarstanin tasavallassa.

Tehtävä

  • Yksilöiden, yhteiskunnan ja valtion tarpeiden täyttäminen, jotta saataisiin tietoa jatkokoulutuksen pohjalta, joka täyttää nykyaikaiset innovatiivisen kehityksen ja koulutuksen ja tieteen modernisointivaatimukset.
  • Kouluttaa osaavia ja kilpailukykyisiä ammattilaisia, jotka pystyvät kehittämään tiedettä, liiketoimintaa, tekemään tehokkaita päätöksiä ja toteuttamaan kansallisen aseman ja hyödyn mukaisia erityistutkimuksia.
  • Tarvittavien edellytysten luominen innovatiivisten oppimisteknologioiden ja tieteellisten tulosten toteuttamiseksi ja tehokkaaksi hyödyntämiseksi.
  • Ammattitaitoisten, sosiaalisesti aktiivisten ja sosiaalisesti vastuullisten henkilöiden kouluttaminen.

Sijainnit

Kazan

Osoite
г. Казань, ул. Московская, 42
Kazan, Tatarstan, Venäjä

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin