Nelson Marlborough Institute of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

NMIT Kotisivu kotona NMIT NZ: ltä Vimeolla.

Nelson Marlborough Institute of Technology on korkealaatuinen valtion omistama korkea-asteen koulutuksen tarjoaja, joka sijaitsee Uuden-Seelannin eteläsaaren yläosassa.

Kia ora tatou

Yli 100 vuotta Nelson Marlborough Institute of Technology on tarjonnut korkealaatuista korkea-asteen koulutusta aivan kuten sinäkin opiskelijoille. Kansainvälisesti lahjakas henkilöstömme on täysin omistautunut antamaan sinulle reaalimaailman taidot ja tunnustetun pätevyyden aloittaaksesi ansaitsemasi uran.

Tiedän, että löydät tulevaisuuden täältä, NMIT: stä.

Liam Sloan, toimitusjohtajaSponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Historiaamme

Tā mātou kōrero tuku iho

Yli 110 vuoden ajan NMIT on tarjonnut korkea-asteen koulutusta eteläosissa. Alkuperämme on Nelson Technical School, joka avattiin Hardy Streetissä, Nelsonissa vuonna 1905.

Nelsonin tekninen koulu avataan

Nelson Technical School (NMIT: n edelläkävijä) perustettiin vuonna 1904 ja rakennuksen suunnitteli koulutettu arkkitehti ja Nelson Education Boardin sihteeri Stead Ellis. Ovet avattiin vuonna 1905 ja tarjosi alun perin ruoanlaitto-, tekniikka-, puutyö-, kauppa-, käsityö-, sihteeristö- ja putkityötunteja. Maan, jolle rakennus sijaitsee, lahjoitti Nelsonin kaupunginvaltuusto, ja rakentamista johti John Scott Jnr kustannuksilla 1124 puntaa. Vuonna 1930 teknillinen koulu sulautettiin Nelson Collegeen, ja tarjolla oli useita osa-aikaisia harrastuksia ja muutama ammatillinen kurssi. Nelson ammattikorkeakoulusta tuli virallisesti tekninen instituutti vuonna 1971.

Alueen avainalojen tukeminen

Alusta lähtien oli katsottava, että instituutin tulevaisuus on alueen avainalojen kanssa. Vuosien mittaan uusia ohjelmia on tullut ja mennyt, mutta painopisteemme on aina pysynyt koulutuksen tarjoamisessa tärkeimpien paikallisten teollisuudenalojen ja palveluiden tukemiseksi.

Laajenemisen aika

1980- ja 90-luvulla Nelsonin ammattikorkeakoulu laajensi toimintaansa Tasmanissa ja Marlboroughissa. Vuonna 1985 Nelsonin ammattikorkeakoulu ja Blenheim Borough Council vuokraavat maata Budge Streetissä, Blenheimissa, paikalliselta puutarhaviljelijältä Ralph Ballingeriltä, ja 300 000 dollarin dollarin Ballinger-puutarhakeskus avattiin seuraavana vuonna. Siitä tuli myöhemmin Marlborough'n kampus, joka laajeni koko 1990-luvun / 2000-luvun alkupuolella kehittämällä uusia ohjelmia muun muassa viininviljelyn ja viinin sekä ilmailutekniikan aloilla. Nelsonin ammattikorkeakoulu avasi myös uusia kampuksia Richmondissa (1988) ja Motuekassa (1989). Vuonna 1992 aloitimme tarjota ensimmäistä kertaa tutkinto-asteen koulutusta ottamalla käyttöön kauppatieteiden kandidaatin tutkinto. Vuonna 1995 Richmondin kampus siirrettiin Salisbury Roadilta uudelle 4,5 hehtaarin alueelle Lower Queen Streetiin, ja siinä keskityttiin puutarha-, metsätalous- ja muulle pääteollisuudelle suunnattuihin ohjelmiin. Motueka-kampus suljettiin vuonna 1993, ja jotkut ohjelmat siirrettiin Richmondiin tai Nelsoniin.

Nelson ammattikorkeakoulusta tulee Nelson Marlborough Institute of Technology

Vuonna 2000 muutimme nimemme Nelsonin ammattikorkeakoulusta Nelson Marlborough Institute of Technology , jotta voimme paremmin kuvastaa laajempaa alueellista keskittymistämme. Vuoden 2006 lopussa kaikki Richmondin kampuksella toteutettavat ohjelmat siirrettiin takaisin Nelsoniin ja Richmondin kampus vuokrattiin toiselle koulutuksen tarjoajalle, Skills Update -yritykselle, joka jatkoi koulutusohjelmien johtamista sivustolta.

Kansainvälinen koulutus

1990-luvun puolivälistä lähtien olemme houkutelleet huomattavia määriä kansainvälisiä opiskelijoita. Olemme myös muodostaneet offshore-kumppanuuksia useiden instituutioiden kanssa Amerikassa, Brasiliassa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Japanissa, Meksikossa, Alankomaissa, Norjassa, Espanjassa ja Ruotsissa.

NMIT tänään

Nykyään korkea-asteen koulutuksen tarjoaminen eteläisten maiden huipulla jatkuu. Olemme Nelson-Marlboroughin alueen suurin koulutuksen tarjoaja, antamalla merkittävän panoksen alueelliseen talouteen. Tarjoamme yli 100 tutkintotodistusta todistuksesta jatkotutkintoon ja olemme kehittäneet erikoistumisia esimerkiksi vesiviljelyyn, meri- / viiniviljelyyn, viininviljelyyn

Erinomainen NMIT

120896_NMIT-Strategy2.png

Strategiset tavoitteemme

Erottuu koulutuksellisesti

NMIT lyö painonsa yläpuolelle.

Kansainvälisesti tunnustettu, olemme koulutus-standout Uuden-Seelannin korkea-asteen koulutuksen verkostossa; NZQA-luokan 1 tarjoaja 25-prosenttisesti tekniikan ja ammattikorkeakoulujen välillä kurssien ja tutkintotodistusten suorittamisen suhteen - asemaan, josta olemme ylpeitä.

Autamme ihmisiä etenemään pätevyystasolta toiselle poistamalla esteitä, jotka voivat olla heidän tiellään. Oppijoilla menee hyvin täällä, koska painopiste on ”kaikkien saavuttamisessa”.

Tietäen, että täydellisyys on matkaa, kuuntelemme aktiivisesti NMIT-kokemuksen parantamiseksi.

Poikkeukselliset ammatilliset mahdollisuudet

Ovet auki NMIT-tutkinnon suorittaneille.

Teollisuuden panoksella ja sormella globaaliin pulssiin kiillotetut ohjelmasi opettavat sitä, mitä ihmisten tarvitsee menestyäkseen valitussa ammatissaan. Työnantajat haluavat oppijoidemme harjoitteluun, koska heidän suoritettuaan tutkinnon he ovat valmiita työhön.

Olemme tehokkaita ja ketteriä, siirrymme ajan myötä vahvistamaan ohjelma-alueitamme, yllään ylpeänä etiketti “valittu tarjoaja” useille aloille.

Erityisesti, koska niillä on suuri mahdollisuus saada työtä valmistumisen jälkeen, ihmiset etsivät teollisuuden tukemia erikoisuuksia, kuten vesiviljely, merenkulku, lentotekniikka, säilyttäminen, viininviljely ja viininvalmistus.

Motivoituneita ja taitavia joukkueita

NMIT on mahtava paikka työskennellä.

Parhaat ihmiset valitsevat työskennellä NMIT: ssä; johtajat, jotka ovat taitavia ja motivoituneita etsimään mahdollisuuksia ja ratkaisemaan ongelmia; ihmisiä, joihin sijoitamme ja joiden menestyksiä arvostetaan laajalti.

Ainutlaatuisessa rekrytointiprosessissamme on mukana ihmisiä eri kampuksilta, mukaan lukien opiskelijat, ja auttaa rakentamaan ryhmä, joka koostuu alan asiantuntevista tutoreista, jotka toimittavat tietoisia ohjelmia nykyaikaisella työpaikalla.

Olemme osallistavia ja joustavia, elämme arvostamme Manaakitangaa ja Ponoa.

Aktiivinen yhteistyö

NMIT on aina aktiivinen joukkuepelaaja.

Tietämys auttaa meitä pysymään merkityksellisinä siihen, mitä koulunkäynnin keskeyttäjät etsivät ja mitä tarvitaan työpaikalla. Ymmärtämällä pyrkimystämme valmistaa maailman ja työvalmiita tutkinnon suorittaneita, toiset haluavat työskennellä kanssamme parantaaksemme ohjelmiamme ja osallistuaksemme alueellisiin aloitteisiin.

Teemme yhteistyötä muiden teknisten instituutioiden ja ammattikorkeakoulujen kanssa, opettamalla joitain niiden ohjelmista ja jakamalla tietoja ja resursseja. Samoin meillä on vahvat suhteet NZQA: n ja TEC: n kanssa, koska teemme yhteistyötä varmistaaksemme, että oppijoille on tarjolla paras.

Taloudellinen kunto

NMIT on taitava talousjohtaja.

Rahoituskyky on ratkaisevan tärkeää maineelle, houkuttelevuudelle työnantajana ja kyvyllemme investoida ihmisiin, infrastruktuuriin, kampuksille sekä tutkimukseen ja kehitykseen.

NMIT: n taloudellinen matka on avoin - vankasta budjetin asettamisesta säännöllisiin katsauksiin ja ennusteisiin ympäri vuoden. Vaikuttavilla tiedoillaan, jotka ovat käden ulottuvilla, osastomme ovat vastuussa oikeiden päätösten tekemisestä, oman talouden seurannasta ja näkemästä, kuinka ne sopivat kokonaisuuteen.

Haluamme laajentaa olemassa olevia tulovirtoja ja lisätä uusia. Yksi tärkeä työ työstämme on Capital Asset Management (CAM) -suunnitelma, jossa tarkastellaan, kuinka voimme paremmin käyttää maata sijoittaaksemme tulevaisuuteen.

Valmistautuminen tulevaisuutta varten

NMIT on hyvin valmistautunut tänään ja huomenna.

Ymmärrämme kuka tulevaisuuden oppija voi olla ja mitä he voivat tarvita. Siksi meillä on hyvin varustettu nykyaikainen tekniikka, digitaaliset työkalut, jotka ovat joustavia ja hyödyllisiä ihmisten työhön ja elämäntapoihin.

Capital Asset Management (CAM) -suunnitelma auttaa meitä ymmärtämään paremmin fyysistä tilaa - miten kiinteistöjämme käytetään nyt ja kuka käyttää, ja kuinka monikäyttöisiä tilojamme tulisi käyttää tulevaisuudessa. Se tukee Nelsonin ja Marlboroughin kampusten etenemissuunnitelmaamme, jotta voimme tarjota parasta oppijoillemme ja meille samalla, kun yhdistämme meidät tehokkaasti kaupunkiin.

Sijainnit

Nelson

Osoite
Hardy Street,322
7010 Nelson, Nelson, Uusi-Seelanti

Richmond

Osoite
390 Lower Queen Street
7020 Richmond, Tasman, Uusi-Seelanti

Blenheim

Osoite
85 Budge Street
7240 Blenheim, Marlborough, Uusi-Seelanti