Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Esittely

Lue virallinen kuvaus

KEITÄ OLEMME

Elite Management School

- Edelläkävijä kandidaatti Pathway Provider Wellingtonissa Uudessa-Seelannissa

EMS on ollut NZQA: n täysin akkreditoitu boutique-kielen ja liiketalouskoulu, joka sijaitsee Wellingtonin keskustassa vuodesta 2003 . (NZQA on varma koulutuksellisesta suorituskyvystämme ja kyvystämme itsearvioida)

Peruskoulutuksen ja työllisyyden täydennyskoulutuksen ovat hyväksyneet ja rahoittaneet korkea-asteen koulutuskomissio (TEC) ja sosiaalisen kehityksen ministeriö.

EMS on perustanut korkeakoulututkinnon Pathways jotka säästävät opiskelijoiden aikaa ja rahaa tehokkaasti ja ylpeänä Pathway Wellingtonin yliopiston tutkinnon edelläkävijän tarjoajaksi.

MITÄ ME TARJOAMME

EMS on omistautunut tekemään haluamasi tulevaisuuden tapahtuvan tarjoamalla sinulle uraauurtavan korkeakoulututkinnon Pathway ohjelmat Uuden-Seelannin parhaiden yliopistojen kanssa tehdyillä artikkelisopimuksilla.

EMS tarjoaa jopa 120 opintopistettä siirtosopimuksia liikesuhteisiin Massey-yliopiston, Aucklandin teknillisen yliopiston (AUT) ja teknologiainstituuttien, mukaan lukien WelTec ja Whitireia. Pätevät EMS-tutkinnon suorittaneet voivat siirtyä yliopiston toiseen opintovuoteen suoraan ja tulla yritystutkinnon suorittaneiksi vielä kahden vuoden kuluessa. EMS pyrkii myös tarjoamaan tietotekniikan, matkailun hallinnan, kirjanpidon ja rahoituksen tutkintotodistukset, jotka johtavat myös akateemisten kumppaniyliopistojen asiaankuuluviin tutkintoihin.

EMS tarjoaa NZQA-hyväksyttyä Uuden-Seelannin sertifikaatin englanninkielisen (NZCEL) tason 3 ja 4 ohjelmia, jotka Uuden-Seelannin yliopistot ovat laajalti hyväksyneet IELTS 5.5: n tai 6.0: n korvaavina osallistumiskriteereinä.

Jos ilmoittautuu NZCEL-tutkintotodistuksiin, opiskelijat voivat saada stipendin 8000 dollarin arvosta kohti tutkintotodistustaan EMS: ssä.

EMS on myös NZQA: n hyväksymä sisäinen englanninkielinen testikeskus, joka tarjoaa opiskelijoille useita pääsyvaihtoehtoja akateemisten saavutusten saavuttamiseksi.

MIKSI EMS

Jos yliopisto pyrkii akateemiseen huippuosaamiseen ja ammattikorkeakoulu valmistaa valmiita tutkinnon suorittaneita, ELITE tarjoaa sinulle sekä huolehtivaa ympäristöä, jossa jokainen yksittäinen opiskelija on tärkeä. Keskitymme auttamaan jokaista teistä tulemaan urakehitykseksi hyvin monipuolisen koulutus- ja yksilöllisen kokonaistukijärjestelmän avulla.

o Elite-koulutus: Omistettu pienikokoinen luokka, jolla on perustavanlaatuinen merkitys (esim. diplomiluokan 6-16 opiskelijat).

o Henkilökohtainen opiskelijatuki: Pidämme opiskelijoita yksilöinä yksilöinä, joilla on erilaisia tarpeita ja tavoitteita. Progressiiviset katsauksemme koko opiskelijoiden koulutusmatkan aikana varmistavat heidän menestyksensä.

OPISKELIJAN TUKI

Tarjoamme erilaisia opetussuunnitelman ulkopuolisia aktiviteetteja, mukaan lukien vapaaehtoistyön kokemukset.


Tarjoamme ilmaisen palvelun, joka sisältää alennukset:

 • Yliopistoon siirtyminen ja ilmoittautuminen
 • 1 dollarin expresso-kahvi
 • lääketieteellinen ja matkavakuutus
 • lentolippu
 • Retket Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa


PAIKALLISEN ALUEEN OMINAISUUDET

Wellington, Uusi-Seelannin turvallinen ja ystävällinen pääkaupunki, on fiksuille, luoville ja kunnianhimoisille opiskelijoille valintakohde.

1) Maailmanluokan koulutusjärjestelmät - The Economist Intelligence Unit on Uuden-Seelannin koulutusjärjestelmän ykkönen maailmassa tarjoamalla tulevaisuuden osaamiskoulutusta nuorilleen. Wellington tarjoaa paljon hyviä vaihtoehtoja koulusta maailmanluokan yliopistoon.

2) Wellington on ainoa akkreditoitu ” turvallisen yhteisön ” pääkaupunki maailmassa. Se on turvallinen ja ystävällinen paikka soittaa kotiin. Tässä opiskelijat nauttivat turvallisesta ympäristöstä elää, työskennellä ja opiskella.

3) Hyvä elämänlaatu - Wellington on maailmankuulu uskomattoman asuinpaikkana. Lonely Planet on nimittänyt Wellingtonia maailman viileimmäksi pieneksi pääkaupungiksi ja Deutche Bank on nimittänyt maailman parhaaksi asuinpaikaksi. Wellingtonissa asuvat ihmiset arvioivat omaa elämänlaatuaan erittäin korkealla tasolla. 87% asukkaista raportoi hyvästä elämänlaadusta. Se on hieno paikka olla opiskelija. Se on tarpeeksi pieni saadaksesi ystävällisen Uuden-Seelannin kokemuksen, elinvoimainen kaupunki tarjoaa paljon tekemistä.

4) Kompakti ja kävelykelpoinen kaupunki - Kolme maailmanluokan yliopistoa on 15 minuutin kävelymatkan päässä Wellingtonin keskustasta, samoin kuin monet muut korkea-asteen tarjoajat ja koulut. Wellington on myös hyvin yhteydessä tehokkaalla ja puhtaalla juna- ja linja-autoverkolla - mikä auttaa selittämään, miksi Wellington käyttää julkista liikennettä korkeimmin asukasta kohti Uudessa-Seelannissa!

5) Paljon kauniita avoimia tiloja - Wellingtonin upea rannikko, raikas ilma ja avoimet viheralueet tarkoittavat hienoa ulkoilua, urheilua

6) Monimuotoisuus - Noin kolmasosa Wellingtonin asukkaista syntyi Uuden-Seelannin ulkopuolella - kaupunki on monikulttuurinen keskus. Ihmiset ympäri maailmaa haluavat asua Wellingtonissa, mikä tekee siitä monipuolisen ja jännittävän paikan.

7) Älykäs pääkaupunki - tunnet olosi kotoisaksi maan parhaiten koulutetun väestön ympäröimänä. 28 prosentilla vähintään 15-vuotiaista Wellingtonin ihmisistä on korkea-asteen tutkinnon suorittanut kandidaatin tutkinto tai korkeampi, kun taas kansallisesti 20 prosenttia.

8) Korkean teknologian pääoma - Meillä on koti monille innovatiivisille yrityksille, kuten Weta Workshop ja Weta Digital, Xero ja Pik Pok, jotka ovat osa Wellingtonin nopeasti kasvavaa ja digitaalitekniikkateollisuutta. Alueella on suurin osa tietointensiivisissä palveluissa työskentelevistä ihmisistä, mikä tekee siitä mielenkiintoisen asumis- ja opiskelupaikan.

9) Olemme Lähi-Maan keskellä - Rakkaasti nimellä Lähi-Maan keskusta, olemme kaupunki, jossa elokuvien tekeminen herää eloon. Wellingtonin palkittu kyky on osallistunut muun muassa Ghost in the Shell, The Hobbit, Peten lohikäärme, Avatar, Krampus, King Kong, The Lord of the Rings -trilogiaan ja moniin muihin projekteihin.

10) Kulinaarinen pääkaupunki - Rakastamme ruokaa! Maineikkaasti Wellingtonilla on enemmän ravintoloita, kahviloita ja baareja asukasta kohti kuin New York Cityssä. Puuttuuko kotimaasta ruokaa? Älä paniikkia - on erikoistuneita supermarketteja ja ravintoloita, joissa on ruokaa ympäri maailmaa. Ja jos todella pidät ruuasta, muista osallistua Visa Wellington On a Plate -festivaaliin, joka järjestetään joka vuosi elokuussa.

11) Uuden-Seelannin festivaalikaupunki - Wellington on hauska ja vilkas asupaikka, jonka kalenteri on täynnä jännittäviä tapahtumia. Vuotuisista festivaaleista, kulttuurimaisista iloista, live-esityksistä urheiluotteluihin ja kaikkeen väliseen löydät paljon, jotta viihdytät.

Odotamme toivottaa sinut tervetulleeksi EMS-perheeseemme ja autamme sinua saavuttamaan akateemiset tavoitteesi Uudessa-Seelannissa.

Kiinnostaa myös englanninkieliset ohjelmasi:

Englanti toisena kielenä:

 • Yleinen englanti (aloittelijasta esiopetukseen)
 • English Barista -sertifikaatti
 • Englantilainen urheilu
 • Opiskelukierros
 • Uuden-Seelannin englannin kielen (NZCEL) taso 3 (korvaa IETLS 5.5)
 • Uuden-Seelannin englanninkielisen sertifikaatin (NZCEL) taso 4 (korvaa IELTS 6.0)
 • Uuden-Seelannin englanninkielisen sertifikaatin (NZCEL) taso 4 (korvaa IELTS 6.5) (odottaa hyväksyntää)

Käy osoitteessa: www.ems.ac.nz

Sijainnit

kumisaapas

Osoite
Levels 3 , 4 & 6
Grand Central Tower
76-86 Manners Street
PO Box 24248, Wellington 6011
NEW ZEALAND

6011 kumisaapas, kumisaapas, Uusi-Seelanti

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin