Lue virallinen kuvaus

inlingua® Washington DC - Vakiintunut ja luotettu, arvostettu ja akkreditoitu. Nämä asiat tekevät meistä johtava Englanti Language Institute, joka houkuttelee parhaita opiskelijoita eri puolilta maailmaa. inlingua® Washington DC on osa yksi suurimmista verkostojen itsenäistä kielikouluista eri puolilla maailmaa.

Mission Statement Olemme sitoutuneet palvelemaan opiskelijoille erilaisia ​​taustoja. Pyrimme varmistamaan, että kaikki meidän opiskelijoita saavuttamaan akateemisen, ammatti, ja henkilökohtaisia ​​tavoitteita.

inlingua® International motto on "Crossing kielimuureja." Pyrimme edistämään kulttuurienvälistä ymmärrystä ja akateemista huippuosaamista. Jossa kulttuurisensitiivisiä henkilökunnan ja tiedekunnan, olemme sitoutuneet voittamaan kielimuureja.

Olemme myös ajetaan valtuuttaa meidän opiskelijoita, ja varmistaa, että he onnistuvat heidän tulevissa haasteissa. Siksi käytämme kommunikatiivista menetelmää meidän luokkahuoneet. Kommunikatiivinen menetelmä antaa opiskelijoille mahdollisuuden ottaa täyden omistusoikeuden kieltä he oppivat, ja siten mahdollistaa niiden olevan aktiivisia oppijoita. Tämän tyyppinen kokemus on elämää muuttava, jotain he eivät unohda, kun he lähtevät inlingua® Washington DC.

Vielä parempi, kun opiskelijat tulevat inlingua® Washington DC, niistä tulee osa yhteisöä oppijoiden ohjaajia, jotka toimivat innostava mentoreina.

Miksi valita inlingua® Washington DC? Tässä on vain muutamia syitä opiskella Englanti on inlingua® Washington DC:

Olemme erinomaisella paikalla - minuutin päässä keskustasta DC ja vain muutaman askeleen päässä historiallisesta Georgetown, sen vilkkaan, juhlava kaduilla, upeaan yöelämään, yläpäätä ravintoloita, ja ensimmäisen luokan kauppoja. Olemme vain päteviä ja kokeneita Englanti opettajat, joiden äidinkieli on Englanti. Opettajamme on omistettu antaa dynaamisen ja tehokkaan Englanti ohje auttaa sinua saavuttamaan Englanti oppimistavoitteet nopeammin. Mahdollisimman luokkakoot 14 opiskelijaa. Meidän TOEFL / iBT tarkastus keskus, joka sijaitsee ensimmäisen luokan tietokone & Lab, on 30 state-of-the-art työasemat. Vuonna 2014, inlingua sai Top IELTS Testing Center palkinnon neljättä vuotta peräkkäin - olemme ainoa keskus alueella ja myös suurin virallinen IELTS Testing Center Yhdysvalloissa. inlingua® Washington DC on myös Cambridgen testikeskuksen. inlingua® Washington DC toimii suuri portti monenlaisia ​​korkeakoulujen ja yliopistojen alueella. Takaamme vähintään 8 eri tasoilla, sekä kehittyneitä ohjelmia ja testi prep. Olemme akkreditoitu CEA ja siten puolustaa CEA standardit Englanti kieli ohjelmat ja toimielinten. Jäsen Englanti USA. Tarjoamme erinomaista sosiaalista toimintaa ohjelma, joka on aina täynnä retkiä ympäri kaupunkia ja ympäröiville alueille. Tarjoamme majoituspalvelut auttaa Opiskelijamme löytämään parhaat ja mukavin asuinpaikkoja opiskellessaan inlingua.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

inlingua® Washington DC

Englanti erityisiin tarkoituksiin ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka tarvitsevat Englanti kommunikoida sosiaali-, työ, ja erikoistunut ura tilanteisiin. Busines ... [+]

Englanti erityisiin tarkoituksiin Ohjelma

Englanti erityisiin tarkoituksiin ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka tarvitsevat Englanti kommunikoida sosiaali-, työ, ja erikoistunut ura tilanteisiin. Business luokat, aksentti koulutus, yleisradiotoiminnan ja julkisen esiintymisen taitoja, oikeudellinen Englanti, henkilöstöhallinto, ja tiedotusvälineet sujuvuus ovat joitakin eri aloilla opiskelijat voivat valita opiskella. Taitojen kehittäminen tapahtuu kaikissa 4 kielialueilla (lukeminen, kirjoittaminen, kuuntelu ja puhuminen), ja on keskityttävä laittoi uusia taitoja käyttöön realistisia yhteyksissä.

Liike-elämän englanti Kurssin kuvaus: Accelerated Professional Pro... [-]
Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
inlingua® Washington DC

Inlingua Premium Program 25-luokkahuoneessa oppituntia viikossa, maksimoi opiskelijoiden opiskeluaika Yhdysvalloissa. Laajennettu tuntia Inlingua Premium 25 ohjelman majo ... [+]

Inlingua Premium 25-ohjelma

Inlingua Premium Program 25-luokkahuoneessa oppituntia viikossa, maksimoi opiskelijoiden opiskeluaika Yhdysvalloissa. Laajennettu tuntia Inlingua Premium ohjelma majoittaa opiskelijoiden tarpeisiin kehittää henkilökohtaisen opintosuunnitelman tottumukset, vahvistaa oppinut kielen ja viestinnän taitoja, ja laittaa tehokkaita strategioita lukemiseen, kirjoittamiseen, ja suullinen viestintä käyttää.

Opettajamme auttavat valmistaa oppilaita erilaisiin tilanteisiin yliopistossa ympäristössä tai työpaikalla. Lisäksi opiskelija voi keskittyä liiketoiminnan kirjallisesti, tuottaa esityksiä, masterointi TOEFL ja IELTS puhetaidon tai sen mukauttamisessa niiden tarpeisiin.... [-]

Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
inlingua® Washington DC

Inlingua Premium Program, joka on 15 Oppitunnista viikossa, on täydellinen opiskelijoille, jotka ajoittaa Englanti luokat noin vaatimuksiin omassa elämässään ja niille, j ... [+]

Inlingua Premium 15-ohjelma

Inlingua Premium Program, joka on 15 Oppitunnista viikossa, on täydellinen opiskelijoille, jotka ajoittaa Englanti luokat noin vaatimuksiin omassa elämässään ja niille, jotka haluaisivat olla aikaa tutustua moniin nähtävyyksiin pääkaupunkiseudun DC: n alueella.

Kun luokkahuoneessa, opiskelijat parantaa niiden:

sanasto sujuvuus kieliopin tarkkuus puhuminen, kirjoittaminen, ja ymmärtäminen

Jokainen taso tarjotaan inlingua Washington DC on saatavilla myös puoli-intensiivisellä ohjelma.

Aikataulut

Aamu

Aika: 09:00-11:30 ma - pe

Iltapäivällä

Aika: 14:00-16:30 ma - pe [-]
Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
inlingua® Washington DC

iPEP on ainutlaatuinen kirjaa myös täysin kuulijan inlingua® Premium Program. Sarjat on globaalisti luotettavien inlingua® Menetelmä plus huipputeknologian ja suorituskyk ... [+]

iPEP on ainutlaatuinen kirjaa myös täysin kuulijan inlingua® Premium Program. Sarjat on globaalisti luotettavien inlingua® Menetelmä plus huipputeknologian ja suorituskykyä koulutusta. Tarjoamme kaksi inlingua® Premium Iltaohjelma aikataulut: iPEP 24 & iPEP 16.

iPEP 24 koostuu kahdesta osasta: ensimmäinen osa ohjelmasta on omistettu istunto opettama kouluttajiamme hyödyntämällä inlingua® Method - kommunikatiivisena, interaktiivinen lähestymistapa, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden saavuttaa suurempia sujuvuus nopeammin. Opiskelijat puhua 70% ajasta!

Opiskelijat sitten siirtyä atk-pohjainen istunnon inlingua® Online koulutusta ohjaavat opettajat. Opiskelija voi keskittyä kielioppia suorittaessaan keskeisenä tehtävänä kirjoittamisen koskevasta Englanti näppäimistön - avainasemassa kirjoitus college esseitä tai liiketoiminnan raportteja.... [-]

Yhdysvallat Washington
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
4 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
inlingua® Washington DC

IELTS / TOEFL ... [+]

Kiitos kiinnostunut ohjelmiimme!

Nimeni on Cris ja mielelläni opastaa prosessin ilmoittautuminen.

Näen, että olet kiinnostunut meidän testin valmistelussa ohjelmia. 30 oppituntia viikossa, testin valmistelun luokat pidetään vaativia ohjelmia ja on tarkoitettu opiskelijaviisumia haltijoille. Meidän Pääsykoevalmennus luokat ovat paras tapa auttaa saavuttamaan pisteet haluat! Olemme virallinen IELTS ja TOEFL testaus keskus, mikä tarkoittaa henkilökunta ja opettajat ovat ainutlaatuinen pätevyys auttaa sinua valmistelussa.

Opiskelijat, jotka ilmoittautua luokissa pitäisi ensin osoittaa ylemmän keskitason. Me määrittää tasolla Placement Test saapuessasi (tarjoamme kuitenkin vapaa alustava tasokoe sivuillamme, suosittelemme ottamaan sitä oman tietoja).... [-]

Yhdysvallat Washington
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
inlingua® Washington DC

Erikoistuneet testin valmistelun paketti tarjoaa tiukkaa ja intensiivistä harjoittelua kaikissa osissa, joissa käytettiin pisimmällä opetussuunnitelman ja opetusmenetelmä ... [+]

Test valmistelu paketti

Erikoistuneet testin valmistelun paketti tarjoaa tiukkaa ja intensiivistä harjoittelua kaikissa osissa, joissa käytettiin pisimmällä opetussuunnitelman ja opetusmenetelmät.

Opiskelijat on koulutettu ja varustettu menestyäkseen Cambridge, IELTS tai TOEFL testejä ja saamaan luottamusta kehittämällä tenttipalvelujen strategioita kun otetaan säännöllisesti käytännön testejä.

IELTS

IELTS (International Englanti Language Testing System) on Englanti kielitutkinnon joka mittaa taito hakijoista, jotka tarvitsevat myös opiskelevat tai työskentelevät jossa Englanti on työkieli. Se on maailman todistettu Englanti testi. Yli 1,7 miljoonaa ehdokasta ottaa testiä vuosittain aloittaa matkansa osaksi kansainvälistä koulutus ja työllisyys.... [-]

Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Inlingua Washington DC | Learn English with Us