inlingua® Washington DC

Esittely

Lue virallinen kuvaus

inlingua® Washington DC - Vakiintunut ja luotettu, arvostettu ja akkreditoitu. Nämä asiat tekevät meistä johtava Englanti Language Institute, joka houkuttelee parhaita opiskelijoita eri puolilta maailmaa. inlingua® Washington DC on osa yksi suurimmista verkostojen itsenäistä kielikouluista eri puolilla maailmaa.

Mission Statement Olemme sitoutuneet palvelemaan opiskelijoille erilaisia ​​taustoja. Pyrimme varmistamaan, että kaikki meidän opiskelijoita saavuttamaan akateemisen, ammatti, ja henkilökohtaisia ​​tavoitteita.

inlingua® International motto on "Crossing kielimuureja." Pyrimme edistämään kulttuurienvälistä ymmärrystä ja akateemista huippuosaamista. Jossa kulttuurisensitiivisiä henkilökunnan ja tiedekunnan, olemme sitoutuneet voittamaan kielimuureja.

Olemme myös ajetaan valtuuttaa meidän opiskelijoita, ja varmistaa, että he onnistuvat heidän tulevissa haasteissa. Siksi käytämme kommunikatiivista menetelmää meidän luokkahuoneet. Kommunikatiivinen menetelmä antaa opiskelijoille mahdollisuuden ottaa täyden omistusoikeuden kieltä he oppivat, ja siten mahdollistaa niiden olevan aktiivisia oppijoita. Tämän tyyppinen kokemus on elämää muuttava, jotain he eivät unohda, kun he lähtevät inlingua® Washington DC.

Vielä parempi, kun opiskelijat tulevat inlingua® Washington DC, niistä tulee osa yhteisöä oppijoiden ohjaajia, jotka toimivat innostava mentoreina.

Miksi valita inlingua® Washington DC? Tässä on vain muutamia syitä opiskella Englanti on inlingua® Washington DC:

Olemme erinomaisella paikalla - minuutin päässä keskustasta DC ja vain muutaman askeleen päässä historiallisesta Georgetown, sen vilkkaan, juhlava kaduilla, upeaan yöelämään, yläpäätä ravintoloita, ja ensimmäisen luokan kauppoja. Olemme vain päteviä ja kokeneita Englanti opettajat, joiden äidinkieli on Englanti. Opettajamme on omistettu antaa dynaamisen ja tehokkaan Englanti ohje auttaa sinua saavuttamaan Englanti oppimistavoitteet nopeammin. Mahdollisimman luokkakoot 14 opiskelijaa. Meidän TOEFL / iBT tarkastus keskus, joka sijaitsee ensimmäisen luokan tietokone & Lab, on 30 state-of-the-art työasemat. Vuonna 2014, inlingua sai Top IELTS Testing Center palkinnon neljättä vuotta peräkkäin - olemme ainoa keskus alueella ja myös suurin virallinen IELTS Testing Center Yhdysvalloissa. inlingua® Washington DC on myös Cambridgen testikeskuksen. inlingua® Washington DC toimii suuri portti monenlaisia ​​korkeakoulujen ja yliopistojen alueella. Takaamme vähintään 8 eri tasoilla, sekä kehittyneitä ohjelmia ja testi prep. Olemme akkreditoitu CEA ja siten puolustaa CEA standardit Englanti kieli ohjelmat ja toimielinten. Jäsen Englanti USA. Tarjoamme erinomaista sosiaalista toimintaa ohjelma, joka on aina täynnä retkiä ympäri kaupunkia ja ympäröiville alueille. Tarjoamme majoituspalvelut auttaa Opiskelijamme löytämään parhaat ja mukavin asuinpaikkoja opiskellessaan inlingua.

Sijainnit

Washington

inlingua® Washington DC

Osoite
inlingua® Washington DC,
1901 N. Moore St., Suite LL-01

VA 22209 - 1728 Washington, District of Columbia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 703-527-7888