Youth for Understanding USA

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskella ulkomailla

YFU: n erottuva kulttuurivaihtomerkki avaa mielensä ja sydämensä, mahdollistaa oppimisen, joka muuttaa elämää ja lopulta auttaa tekemään meistä yhden maailman kansalaisia. Vaikka onkin totta, että kaikki matkustamot laajentavat perspektiiviä ja altistavat matkustajan uusille kokemuksille, YFU: n ohjelmat muuttavat kuka olet ja muutat pysyvästi tapaa, jolla näet.

Ulkomailla opiskeluohjelmat

Vaihtokokemuksen kautta YFU: n osallistujat saavat kulttuurienvälistä ymmärrystä, oppivat keskinäistä kunnioitusta ja kehittävät sosiaalisen vastuun tunteen. Ulkomaille kokemuksestasi saadaan johtava kompetenssit, jotka ovat välttämättömiä vastaamaan haasteisiin ja hyötyvät nopeasti muuttuvasta maailmanlaajuisesta yhteisöstä. YFU tarjoaa ohjelmointia kaiken ikäisille, joiden avulla voit uppoutua toiseen kulttuuriin, oppia uutta kieltä ja tavata samankaltaisia ​​ihmisiä, jotka uskovat lähetystyöhömme.

YFU: n avulla arvostat vieraan kielen vivahteita ja testaat luottamusta uuteen tilanteeseen. Vaikka YFU: n oppimisseikkailu kestää vain lyhyen aikaa, ulkomailla matkalla on voimakas, elämää muuttuva vaikutus. Opiskele ulkomailla YFU: n kanssa kehittää ymmärrystä kaukaisesta paikasta ja myös ymmärtää sisäistä paikkaa.

Kun olet liittynyt YFU: hun, voit liittyä asiantuntevaan maailmanlaajuiseen vaihtoverkkoon, jolla on lähes 65 vuoden kokemus yli 70 maassa, joista yli 40 on käytettävissä ulkomaille opiskelua varten. kokeneet hakutoiminnan neuvonantajat ja vapaaehtoiset ovat täällä tukemaan sinua jokaisella askeleella.

 • Nuoriso-ohjelmat (15-18-vuotiaat): Valitse perinteisestä vuodesta, lukukaudesta tai kesäohjelmista. Avaa Yhdysvaltojen lukio-opiskelijoille tai uusimmille tutkinnon suorittaneille.
 • Luokkahuoneen retket: Johtava tilaisuus mentoreille, heidän lukiolaisille ja muille kiinnostuneille opiskelijoille, jotka voivat tutustua ainutlaatuisiin kulttuurikeskuksiin 2-3 viikon ajan kesälomalla.
 • Nuorten Aikuisten / Gap Vuosiohjelmat (korkea-asteen tutkinnon 26-vuotiaille): Osallistu korkeakouluun ja / tai osallistu vapaaehtoisohjelmiin. Avaa nuorille aikuisille, jotka ovat valmiita tekemään eroa nykymaailmassa.

Ryhdy maailmanlaajuiseksi kansalaiseksi

Hämmästyttävä asia ulkomailla opiskelemisesta on se, että kokemus on erilainen kaikille. Mitä sinä pääset kansainvälisestä vaihtoehdosta on ainutlaatuinen sinulle:

 • Tutustu ja kehitä henkilökohtaisia ​​vahvuuksia, kuten itseluottamusta, kekseliäisyyttä ja luottamusta
 • Hanki uusi, globaali näkökulma ja saavu sosiaalisen vastuun tunne
 • Lisätä toisen kielen taitoa
 • Tapaa merkittäviä ihmisiä ja rakenna elinikäisiä ystävyyssuhteita
 • Parempi päätöksenteko, ongelmanratkaisu ja konfliktien ratkaiseminen
 • Kehitä ajatuksen riippumattomuutta ja sopeutumiskykyä käsittelemällä odottamattomia
 • Hanki todellinen etu college-sovelluksissa
 • Paranna maailmanlaajuisia uramahdollisuuksia

Sijainnit

Washington

Osoite
Youth for Understanding USA
641 S St, NW

Washington, District of Columbia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin