Wellesley College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Wellesley tunnetaan koulutuksensa huippuosaamisesta, sen ympäristön kauneudesta, lahjakkaasta tiedekunnasta ja kampuskulttuurin ainutlaatuisuudesta.

Mutta ennen kaikkea, Wellesley tunnetaan tuhansista suoritetuista, huomaavista naisista, jotka hän on lähettänyt maailmalle yli 100 vuotta - naiset, jotka ovat sitoutuneet tekemään eroa.

Transformatiivinen opetuskokemus

Joka vuosi noin 2400 maailman huipputason naisista haastetaan ylittämään omat henkilökohtaiset ja älylliset odotukset. Wellesleyn maisteriohjelmat osoittavat ammatti- ja ammattikentän kautta, ja vaikutusvalta, jota he käyttävät - joko omissa yhteisöissään tai maailmanlaajuisesti - on testamentti ylivoimaisesta peruskoulutuksesta.

Wellesleyn vilkas akateeminen yhteisö asettaa arvokasta arvokasta, koettelemaan tutkimusta ja luovaa, ristiriitainen ajattelua. Sen yhteinen lähestymistapa apurahaan kannustaa opiskelijoita ottamaan kysymyksiä, keskustelemaan ja tarkentamaan näkemyksiään paitsi toistensa, myös maailmanluokan tiedekuntien kanssa, usein tekemällä heitä suoraan uusilla hankkeilla.

Wellesleyn koulutus edistää korkeakoulututkinnon suorittaneiden "todellisen maailman" valmiuden kykyä ajatella, vaikuttaa ja vaikuttaa mielekkäästi ja tehokkaasti valitsemillaan kiinnostuneilla alueilla.

"Full-Engagement" -etuna

Wellesleyn täysipainoinen akateeminen filosofia ulottuu itse oppilaitoksen toimintaan. Oppilaan ääni on keskeinen päätöksenteossa täällä; opiskelijat toimivat hallintoneuvoston pääkomiteoissa, osallistuvat tiedekunnan hakuun ja osallistuvat strategiseen suunnitteluun.

Opiskelijat osallistuvat monenlaisiin vapaaehtoistyöhankkeisiin: College ja sen ympäröivä yhteisö sekä laajempi Bostonin alue tarjoavat satoja harjoittelujaksoja, asianajoprojekteja ja harvinaisia ​​etuja siitä, että ne ovat elintärkeä jäsenenä suurimman akateemisen "hotspotin" maassa.

Odottavat olevansa täysin sitoutuneita Wellesley'ssa, opiskelijat pitävät tätä tunnetta tarkoituksellisesta osallistumisesta ja henkilökohtaisesta sitoutumisesta koko elämänsä ajan. Se on Wellesley-naisen signaalimerkki.

Laaja-alainen kampusympäristö

Hiljaisen luonnollisen ympäristön laajuus, jossa rakennukset ovat huolella paikallaan, erottaa Wellesleyn fyysisen ympäristön klassisessa New England -kaupungissa Wellesley, Massachusettsissa, aivan Bostonin ulkopuolella.

Alueen johtavia instituutioita, kuten Albright-instituutti, Knappin yhteiskuntatieteellinen keskus, Davisin museo, Humanistinen Newhouse Center ja maailmankuuluvat Wellesley-keskukset naisille, Wellesleyn resurssit ovat magneetti paitsi ympäröivälle yhteisölle ja suurkaupungeille alue; he herättävät huomiota - ja tutkijoita - ympäri maailmaa.

Sitoutuminen naisiin

Kaikki noin Wellesley College ilmaisee sitoutumisensa naisiin ja antaa heille vertaansa vailla olevan oppimiskokemuksen, joka kunnioittaa ja ylläpitää paitsi mitä kukin niistä parhaimmillaan ja omat mahdollisuudet, mutta mitä naiset tarjoavat maailmallemme.

Wellesleyn lähetystyö

"Tarjota erinomainen taidealan koulutus naisille, jotka tekevät eroa maailmassa."

Ei ministeri sed Ministrare. "Ei palvella, vaan palvella", julistaa Wellesleyn tunnuslause, joka kattaa neljä latinalaista sanaa, joiden tarkoituksena on College: n tehtävä: tarjota erinomainen taidealan koulutus naisille, jotka tekevät eron maailmassa.

Älykkäät, vakavat naiset valitsevat Wellesleyn, koska se tarjoaa yhden parhaista taidekasvatuksista ja oppimisympäristöistä - saatavilla missä tahansa. Mutta he valmistuvat yli arvostetun tutkinnon ja neljän mieleenpainuvan vuoden. He lähtevät "Wellesley-naisiksi", jotka ovat ainutlaatuisia valmiita tekemään mielekästä henkilökohtaista ja ammatillista panostaan ​​"todelliseen maailmaan" - ja olemaan merkittäviä vaikutteita siinä.

Maailman tunnetuin naisopiskeli, Wellesley tunnetaan henkisestä kärsimyksestä, uskomuksestaan ​​palvelun kestävästä merkityksestä (ja siitä, että se uskoo käytäntöön) ja sen viljelyn opiskelijoille osallistavan ja pragmaattisen lähestymistavan johtamisesta.

Wellesley uskoo

Tehdä ero

Jokainen nainen voi - ja sen pitäisi - tehdä merkityksellistä panosta hänen maailmaansa. Kasvava tunnustaminen on, että naisten vaikutusvaltaa ja johtajuutta ovat ratkaisevia omalle edistykselleen ja maailmanlaajuiselle yhteiskunnalliselle muutokselle. Wellesley ja sen alumnae ovat tukeneet ja tukeneet naisten henkistä ja sosiaalista kehitystä ja itsenäisyyttä yli 100 vuoden ajan.

Kurinalaista ajattelua

Kysely ja henkinen vaihto johtavat kurinalaiseen ajatteluun. Wellesley houkuttelee opiskelijoita tutkimaan laajasti, kuulemaan tiiviisti ja tekemään luovaa harppausta - syntetisoimaan erilaisia ​​ideoita, näkökulmia ja kokemuksia - jotka johtavat uudenlaiseen ymmärrykseen. Yhteistyön kulttuuri (maailmanluokan tiedekuntaamme ja vertaisarvioijamme kanssa) tehostaa opiskelijan henkisiä tottumuksia, herättää hänen tuomionsa ja kasvattaa tunteensa hallintaa samalla kun opettaa häntä ottamaan harkittua kantaa ja puolustamaan sitä vakuuttavasti.

Arvostus moninaisuudelle

Ei ole mitään suurempaa hyötyä henkiselle ja sosiaaliselle kehitykselle - ja akateemisen yhteisön elinvoimaisuudelle - kuin suoraviivaista sitoutumista ja tuntemattomien näkökulmien ja kokemusten tutkimista. Wellesley kannustaa opiskelijoita kokeilemaan uusia ideoita, kokeilemaan uusia toimintatapoja ja toimimaan aidosti muiden kanssa, joiden uskomukset tai valinnat haastavat omat.

Pragmallinen johtajuus

Nykyaikainen taiteenopetuksen on tuettava todellista johtamistaitoa. Wellesley-koulutuksen tiukka on osa sitä, mikä tekee meidän valmistuneista niin tehokkaita "ulos maailmassa." Mutta Wellesley-naisia ​​opetetaan myös olemaan strategisia ajattelijoita, jotka voivat "lukea" ympäristöjä, selviytyä haasteistaan ​​ja saada ihmiset yhteen tekemään tavoite.

palvelu

Tietäen palvelemisesta on tärkeä osa tehokasta johtajuutta. Todelliset johtajat innoittavat pikemminkin kuin valvoa, ja he omistavat älykkyytensä ja energiansa kovaa työtä varten luomaan sitoutumisen, vastuun ja yhteisen tarkoituksen tunteen vision tavoittelussa. Wellesley on pitkään omistautunut ajatukseen, että entinen Wellesleyn presidentti Diana Chapman Walsh kuvasi "luotettava johtajuus" ja että tämä ihanteellinen tilaisuus on osa Wellesleyn kokemusta.

Sijainnit

Wellesley

Osoite
Central Street,106
02481 Wellesley, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin