Western Iowa Tech Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Länsi Iowa Tech Community College on julkisesti tuettu kattava kansalaisopisto palvelevat Iowa maakunnat Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth, ja Woodbury, joiden yhteenlaskettu väkiluku on noin 180.000.

Yhdeksän jäsenen hallitukseen säädetään hallintotavan Länsi Iowa Tech Community College. Hallituksen jäsenet valitaan yhdeksän piirit kuuden läänin kuuluvuusalueella. College on akkreditoitu North Central Association of yliopistoissa ja kouluissa ja säätelee Iowa State Department of Education.

WITCC Mission Koska kattava Community College, meidän tehtävämme on tarjota laadukasta koulutusta ja taloudellisesti parantaa yhteisöjä me palvelemme.

Arvot ja pääperiaatteet

Student Learning - Arvostamme henkilökohtaista, henkisen ja ammatillista kasvua opiskelijoille. Laatu - Olemme sitoutuneet laadun opetuksen ja palvelujen maksimoida opiskelija menestys ja työnantajan tyytyväisyyttä. Access - Tarjoamme pääsy College ratkaisemalla opiskelijan tarpeet liittyvät ajan, sijainti ja kustannukset. Monimuotoisuus - Kunnioitamme yksilöllisiä eroja ja pyrimme vastaamaan tarpeita meidän monimuotoisten. Elinikäisen oppimisen - Edistämme elinikäisen oppimisen henkilökohtaisen ja ammatillisen kehittymisen. Akateeminen vapaus - Olemme sitoutuneet vapaata ajatusten ja tietojen joka edistää kasvuamme kuin oppilaitoksessa. Jaettu Governance - Uskomme jaetun hallinnon ja kannustamme työntekijöitämme ja opiskelijoiden edistää kollegion. Tehokkuus ja tuloksellisuus - Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen ja tilivelvollisuutta meidän koulutusohjelmien ja College palvelut. Dedication - Arvostamme työpaikoilla, joka edistää keskinäistä kunnioitusta ja yhteistyötä kollegion ja työntekijöille. Ammatillinen rehellisyys - Olemme sitoutuneet korkeat eettiset normit ja eheyden meidän suhteita, meidän ammatillisen toiminnan ja suorituskyky meidän tehtäviä.

Strateginen tavoite Kaksinkertaistaa meidän opiskelija suorittaneet kolmen vuoden

Strategiset aloitteet strategioita Kolme ensisijaista strategista aloitetta, joihin liittyy strategioita Western Iowa Tech Community College aikana, alkaen 1. heinäkuuta 2015 30 kesäkuu 2018, ovat:

Luoda oppimisympäristö, joka edistää pääsyä, sitoutuminen, ja menestys Rakennus arvostettu ja kestävän yhteisön suhteita valmistella ammattitaitoisen työvoiman Sitoutuminen toisiamme, jotta voimme sitoutua meidän oppijoille.

Sijainnit

Sioux City

Western Iowa Tech Community College

Osoite
Western Iowa Tech Community College,
4647 Stone Avenue

51102-5199 Sioux City, Iowa, Yhdysvallat
Puhelin
+1 712-274-6400

Ohjelmat