West Hills College - Coalinga

Esittely

Lue virallinen kuvaus

West Hills College, Coalinga on kaksivuotinen julkinen korkeakoulu, joka sijaitsee Coalingassa, Kaliforniassa. Coalinga sijaitsee keskeisellä paikalla, puolivälissä Los Angelesin ja San Franciscon välillä. West Hills College on täysin akkreditoitu yhteisön ja nuorten korkeakoulujen akkreditointitoimikunnan (länsikoulujen liitto).

West Hills College sijaitsee Kalifornian Keskilaaksossa, yhdellä maailman tuottavimmista maatalouden alueista. Keskeinen sijainti on ihanteellinen opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita asumaan ja opiskelemaan pienessä maaseutuyhteisössä, samalla kun heillä on pääsy moniin Kalifornian tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Coalinga on pieni, turvallinen, maaseutuyhteisö, joka sijaitsee noin 100 kilometrin päässä Fresnosta Kalifornian sydämessä Länsi-Yhdysvalloissa. Coalinga sijaitsee kolmen tunnin päässä San Franciscosta ja Los Angelesista sekä Yosemiten, Sequoian ja Kings Canyonin kansallispuistoista ja dynaamisesta Kalifornian rannikosta. Kuiva subtrooppinen Välimeren ilmasto on erinomainen ulkoiluun.

Sijainnit

Coalinga

West Hills Community College District

Osoite
300 Cherry Lane
93210 Coalinga, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 559-934-2100

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin