Valencia College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

College, joka välittää

Valencia College voitti vuoden 2012 Aspen-palkinnon yhteisön korkeakouluopiskelijoiksi tunnusteten sen parhaaksi kaksivuotiseksi yliopistoksi Yhdysvalloissa. Meitä kutsuttiin parhaaksi, koska tarjoamme laadukasta koulutusta ja autamme oppilaita saavuttamaan tavoitteensa. Meillä on yksi korkeimmista valmistumisasteista maassa ja tarjoamme taatun siirron valtionyliopistoon.

Valencia College on edullisempi paikka aloittaa Yhdysvaltojen koulutus. Tarjoamme kandidaatin tutkinnon kaksi ensimmäistä vuotta, mutta opetuksemme maksaa 40 prosenttia vähemmän kuin valtion yliopiston. Meillä on myös suuria professoreita ja neuvonantajia, pieniä kokoluokkia ja runsaasti tukiresursseja, jotka auttavat sinua menestymään.

Yli 175 maissa, jotka edustavat meidän kampuksissamme, Valencia College toivottaa tervetulleeksi opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Ja mistä tahansa, mistä saamme, autamme sinua menestyksekkäästi Yhdysvaltojen college -kokemuksessa.

Valencia College on akkreditoitu Southern Association of Colleges and Schools.

International Education Week 2018 - "We Are One"Steven Sobel, kansainvälinen koulutusviikko 2018 - "Me olemme yksi"

Elämä Orlandossa

Ympäri vuoden auringonpaiste, paikalliset huvipuistot ja läheiset rannat ovat tehneet Orlandon johtavan lomakohteen. Mutta vielä tärkeämpää, se on hyvä paikka elää ja opiskella. Siksi miksi:

 • Orlando on kulttuurisesti monimuotoinen, jolla on suuri maahanmuuttajatausta. Vuonna 2008 Forbes-lehti nimesi Orlando # 5 luetteloksi "Amerikan uusimmista maahanmuuttajien pääkaupungeista".
 • Orlando on nousemassa terveydenhuollon ja bioteknologian kansallisena johtajana nopeasti kasvavan lääketieteen kaupungin kanssa, johon kuuluvat Central Florida College of Medicine, MD Anderson Orlando Cancer Research Institute, Nemours Children's Hospital ja Florida Research Center.
 • Downtown Orlando tarjoaa ainutlaatuisia taideteoksia ja menestyvä musiikkikohtaus. Myös Orlando on kansainvälisesti tunnettu ostos- ja ruokapaikka, jossa on yli 5000 ravintolaa.
 • Urheilun ystäville Orlando on koti UCF Knights -yliopiston jalkapallojoukkueelle, Orlando Magic -koripallojoukkueelle, Orlando Cityn jalkapallojoukkueelle ja baseball-kevätkoulutukselle Atlanta Bravesille ja Houston Astrosille.
 • Keski-Floridan sää on lievä, keskimääräinen vuotuinen lämpötila on 72,4F / 22,4Cdegrees.
 • Metro Orlando on yksi maan nopeimmin kasvavista korkean teknologian alueista, ja se on pitkään tunnustettu johtavan mallintamisen, simuloinnin ja koulutuksen keskukseksi. Yli 100 yritystä tällä alueella, kuten Northrop Grumman ja Lockheed Martin.
 • Tunnetaan nimellä "City Beautiful", Orlando asuu rehevän viherrakentamisen ja koskemattomia luonnon alueita, mukaan lukien yli 300 järveä ja jokia.


Tuemme kansainvälisiä opiskelijoita

Valencia College arvostamme kansainvälisiä opiskelijoita ja pyrimme luomaan ympäristöä, joka edistää kulttuurienvälistä ymmärrystä ja arvostusta. Sen lisäksi, että saatte neuvonantajaksi, joka voi auttaa sinua jokaisella askeleella koko yliopistosi aikana, voit myös hyödyntää muita palveluitamme.


Tukipalvelut

 • Kansainväliset neuvonantajat avustamaan maahanpääsyn, maahanmuuton, akateemisen ja henkilökohtaisen neuvonnan F-1 ja J-1 opiskelijoille.
 • Suuntautumisistunto vain kansainvälisille opiskelijoille.
 • Akateeminen tuki, mukaan lukien kirjastot, labs, kirjoituskeskus ja tutorointi.
 • Ilmainen Wi-Fi, atk-labs, sähköpostitili ja IT-tuki.
 • DirectConnect UCF: lle - ohjelma, joka tarjoaa taatun pääsyn ja sujuvan siirtymisen Central Florida -yliopistoon.


Suorita suurin osa College -kokemuksesta

Akateemisista asioista kampuksella, Valencia College tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia maksimoida aikaa täällä.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Kansainvälinen koulutusviikko - Elintarvike- ja tanssitapahtuma 2017

Korkeakoulutusohjelmat

Valencia College tarjoaa yli 60 opiskeluohjelmaa. Kansainvälisten opiskelijoiden suosituimpia ohjelmia ovat liike-, insinööri-, taide- ja viihdetarjonta. Nämä ohjelmat tarjoavat käytännön kokemusta ja opettavat alan ammattilaiset.


Kunnia College

James M. ja Dayle L. Seneffin kunniakoulu tarjoavat haastavan ja syvällisen opintojakson sekä korostaa oppimista oppilaan ulkopuolella. Valitse kolmesta eri kappaleesta: monitieteiset opinnot, johtajuus tai perustutkimus.


Campuksen tapahtumat ja aktiviteetit

Elokuvajuhlista musiikki- ja tanssikonsertteihin, näyttelijöihin, vieraiden puhujiin ja kulttuuritapahtumiin, kuten Brasilian elokuvafestivaaliin ja kansainväliseen koulutusviikkoon, on aina jotain tapahtumassa Valencia College -yliopistoilla. Suurin opiskelija -tapahtuma on Spirit Day, joka pidetään jokaisena syksynä. Pitkään kestävä perinne, tämä hauska tapahtuma sisältää musiikkia, ruokaa, pelejä ja kilpailuja.

International Education Week - "We Are One"Steven Sobel, kansainvälinen koulutusviikko 2018 - "Me olemme yksi"

Opiskelijaklubit ja organisaatiot

On paljon tapoja osallistua kampukseen ja tavata uusia ihmisiä Valencia College . Opiskelijaryhmiä, klubeja ja järjestöjä on enemmän kuin 60, mukaan lukien elokuvajuhlien, kirjojen, taiteen ja eläinten ystäville, uran eturyhmille, opiskelijahallitukselle, Valencia-vapaaehtoisille ja urheilijoille.


Opiskelijaklubit ja organisaatiot, joilla on maailmanlaajuinen näkökulma

 • Amnesty International
 • Karibian opiskelijaliitto
 • Muslimiyhdistysliitto
 • Valencia International Club
 • Malli Yhdistyneet Kansakunnat
 • American Arab Culture Club
 • Haitin opiskelijaliitto
 • Valkovenäjäkulttuurinen opiskelijayhdistys
 • Latinalaisen Amerikan opiskelijajärjestö
 • Rauhan ja oikeudenmukaisuuden yhteiskunta

Sijainnit

Orlando

Osoite
North Econlockhatchee Trail,701
32825 Orlando, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin