University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1343 perustettu Pisan yliopisto on yksi Italian arvostetuimmista yliopistoista.
Yliopiston kuuluisiin alumneihin kuuluu Galileo Galilei, 3 Nobel-palkinnon saajaa ja 2 kentän mitalistia.
Se on Italian 3 parhaan yliopiston (ARWU) joukossa.
Nykyään Pisan yliopisto edustaa arvostettua nykyaikaista opetus- ja syventävän tutkimuksen keskusta.

Pisa tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutkia ja kokea Italian historian ja kulttuurin rikkautta kauniissa ja innostavassa ympäristössä. Kaikkialla maailmassa tunnetuin Kalteva torni, melkein kaikki sen yksiköt sijaitsevat kaupungin sydämessä. Sen strateginen maantieteellinen sijainti, kansainvälinen lentokenttä ja erinomaiset rautatieyhteydet tarjoavat mahdollisuuden viikonloppumatkoihin muihin osiin Italiaa ja Eurooppaa.

***

Säätiökurssi on yksivuotinen, vain englanniksi opetettava ohjelma, joka ylittää lukion ja yliopisto-opintojen välisen kuilun ja antaa opiskelijoille sopivan akateemisen pohjan italialaiselle tutkinnolle Pisan yliopistossa.
Tämä ohjelma on suunnattu kansainvälisille opiskelijoille, joilla on 11 tai 10 vuoden koulunkäynti ja jotka ovat suorittaneet menestyksellisesti lukion, ja amerikkalaisille opiskelijoille, jotka eivät ole opiskelleet Advanced Placement (AP) -kursseja lukion viimeisen vuoden aikana eivätkä ole käyneet 2 vuotta korkeakoulua

***

Kesäkoulut ovat intensiivisiä akateemisia kursseja kansainvälisille opiskelijoille ja myös tutkinnon suorittaneille.
Ne kestävät enimmäkseen 1–6 viikkoa ja tapahtuvat kansainvälisessä kontekstissa. Opiskelijat ja luennoitsijat tulevat eri puolilta maailmaa ja kaikki luennot pidetään englanniksi.
Heille on ominaista epätavanomaiset opetusmuodot (työpajat, oppaat, retket, kulttuuritapahtumat, yritystodistukset jne.) Ja monitieteinen lähestymistapa. Professorit ovat omien alueidensa asiantuntijoita ja ovat kiinnostuneita tekemästään.
Kesäkoulut täyttävät tiukat akateemiset määräykset: Jokainen myöntää vähintään 3 op: ta ja loppukokeen onnistuneesti suorittaneet saavat virallisen akateemisen kopion.

***

yhteystiedot:

Pisan yliopisto
Lungarno Pacinotti, 44 - 56126 Pisa (PI) Italia

Tietoja säätiökurssista: studyabroad@unipi.it

Tietoja kesäkouluista: support.summerschool@unipi.it

Lisätietoja: international@unipi.it

Sijainnit

pisa

Osoite
pisa, Toscana, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Kesäkurssit