University of California, San Diego - Extension International Programs

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Kalifornian yliopiston San Diegon laajennusohjelmaan

UC San Diego Extension International -ohjelmat tarjoavat korkealaatuisia ohjeita, joissa ihmiset voivat oppia täysimääräisesti. Laadukkaat tutkijat yhdessä loistavien kampusmahdollisuuksiemme, opiskelijoiden tukipalveluidemme ja idyllisen luonnonympäristön kanssa takaavat parhaat mahdolliset mahdollisuudet menestymisellesi ja tyytyväisyydellesi.

UC San Diego Extension International -ohjelmat ovat täydellinen valinta yliopisto-opinto-, ammattitutkinto-ohjelmiin ja englannin kielen kursseille.

Kansainvälisen kokemuksen edut motivoivat tuhansia ihmisiä opiskelemaan Yhdysvalloissa vuosittain. Kun haet akateemista etenemistä ja taitojen kehittämistä uran parantamiseksi, parannat kulttuurienvälistä ymmärrystäsi ja saavutat kilpailuetuedun. Yhdeksän kuukauden peräkkäisten opintojen jälkeen voit hakea valinnaista käytännön koulutusta (OPT) ja saada työluvan hakeaksesi työtä Yhdysvalloissa 12 kuukaudeksi. Kalifornian yliopiston San Diegon (UC San Diego) sitoutuminen akateemiseen huippuosaamiseen heijastuu opetuksen ja opetussuunnitelmien korkeassa laadussa tällä sivustolla kuvatuissa ohjelmissa. Toivotamme teidät tervetulleeksi UC San Diegoon ja odotamme auttavan sinua pääsemään elämän kokemuksiin!

Toivotamme teidät tervetulleeksi UC San Diegoon ja odotamme auttavan sinua pääsemään elämän kokemuksiin!

Akkreditointi

UC San Diegon on akkreditoinut Länsimainen koulujen ja korkeakoulujen liitto (WASC). WSC on akkreditoinut UC San Diego -laajennuksen - kuten kaikki muutkin UC San Diegon koulut, korkeakoulut ja laitokset - yliopiston kautta. Kaikki UC San Diego Extension tarjoamat kurssit ja todistusohjelmat on kehitetty ja hallinnoitu laajennuspolitiikan ja Kalifornian yliopiston akateemisen senaatin määräysten mukaisesti.

opiskelijat

UC San Diego Extension International -ohjelmat tarjoavat sinulle taitoja ja kilpailuetua, jotka auttavat sinua saavuttamaan opinto- tai uratavoitteesi. Monet opiskelijoistamme etsivät menestystä Yhdysvalloissa tai kotimaassaan opintonsa jälkeen UC San Diego Extensionissa.

”Suoritettuaani kvantitatiivisen rahoituksen maisterin toisessa yliopistossa tavoitteeni oli saavuttaa monipuolinen ja kattavampi ammattiprofiili, joka voimistaisi kvantitatiivista rahoitustaustani laajentamalla toimintaani kirjoani reaalimaailman yrityssovelluksissa. UC San Diego auttoi minua saavuttamaan nämä tavoitteet sekä projektijohtamisen että liikkeenjohdon sertifikaattien avulla. Minulla on nyt valtuudet monipuolisilla työkaluilla eri aloilla. Olipa kyse sitten rahoituksesta, liiketoiminnasta, kirjanpidosta tai projektinhallinnasta, UC San Diegossa saamani todistukset ovat todella lisänneet arvoa, jonka voin tarjota yritykselle samoin kuin kaikille yrityksille, joissa pääsen sijoittautua.

Suosittelen ehdottomasti UC San Diegon ohjelmia jokaiselle, joka on kiinnostunut yhdistämään nimensä arvostettuun koulutusjärjestelmään, joka on luokiteltu maailman parhaimpiin. ”

Felipe Correa Maal (Kolumbia)

128797_north-campus-at-dusk-exposure-edited.jpg

San Diego

San Diego, joka tunnetaan nimellä "Amerikan hienoin kaupunki", sijaitsee yli 100 kilometrin päässä upeista rannoista, jopa 2000 metrin korkeuteen sijaitsevista vuorista ja Yhdysvaltojen parhaasta ympärivuotisesta ilmastosta. San Diegon keskilämpötila on 21 ° C, leutot talvet ja täydelliset kesät. Koska Kalifornian toiseksi suurin kaupunki ja Yhdysvaltojen kahdeksannen suurin kaupunki, San Diego on täynnä elämää ja kulttuuria. San Diegans on rento, ystävällinen ja aktiivinen ihminen, jolla on hyvin monenlainen kulttuuri ja tausta.

Kalifornian yliopisto, San Diego

San Diegolla on yli 5 neliökilometrin pituisella metsäalueella näköala Tyynellemerelle, Kalifornian yliopistolle. San Diegolla on todella mahtava sijainti ja rikas henkinen ympäristö yhdessä 15 parhaan tutkimusyliopiston kanssa. UC San Diegon perustivat poikkeukselliset tutkijat, jotka eivät pelänneet ottaa riskejä perinteisen viisauden määrittelemiseksi uudelleen. Nykyään yliopisto jatkaa innovaatioiden edistämistä yhteiskunnan edistämiseksi, talouskasvun edistämiseksi ja maailman parantamiseksi. Useiden vuosien ajan Washington Kuukausittain UC San Diego on luokiteltu kansakunnan ykköseksi julkiseksi yliopistoksi yliopiston myönteisen vaikutuksen perusteella valtioon.

Kalifornian yliopiston San Diegon laajennus

Kalifornian yliopiston San Diegon laajennus on UC San Diegon ammatillisen koulutuksen ja julkisen palvelun osasto. Alueensa asiantuntijoiden opettajien opettamat UC San Diego -laajennuskurssit tarjoavat edistyneimmän tietämyksen ja huippuluokan käsityksen monenlaisille aloille. Jatko-opiskelijoille on hyötyä heti sovellettavasta tiedosta, ammatillisesta ja akateemisesta ikätovereiden verkosta sekä paremmasta ymmärtämisestä amerikkalaisesta kulttuurista.

128798_1_UCSanDiegoPublications_ErikJepsen.jpg

UC San Diego Extension International -ohjelmat

UC San Diego Extension International -ohjelmat sijaitsevat kauniilla ja arvostetulla UC San Diego -kampuksella. Kansainväliset ohjelmat on osa UC San Diegon laajennusta, joka tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille ja ammattilaisille mahdollisuuden opiskella ulkomailla Kalifornian yliopistossa, San Diegossa. UC San Diego Extension International -ohjelmiin kuuluvat: englannin kielen kurssit ja englannin kielen opettaminen vieraana kielenä (TEFL), joita tarjoaa UC San Diego English Language Institute; todistukset liiketoiminnan ja projektinhallinnassa; ja yliopisto-opinto-ohjelmat, joiden avulla opiskelijat voivat ottaa kursseja lähes kaikkiin akateemisiin osastoihin Kalifornian yliopistossa, San Diegon kampuksella.

Kurssitarjontamme lisäksi kansainvälisillä ohjelmilla on erittäin kokeneita kansainvälisiä opiskelijapalveluhenkilöstöä avuksi kaikissa ulkomaalaisopintoissa.

Ohjaajina

UC San Diego Extension -palvelussa on ainutlaatuisesti pätevät ohjaajat, jotka tarjoavat parhaan luokkaopetuksen ja -koulutuksen. UC San Diego Extension -tapahtumassa olemme ylpeitä opettajistamme ja uskomme heidän olevan laajennuskokemuksen sydän. Koska jatko-ohjaajat valitaan huolellisesti ja oman alansa asiantuntijoita, he tuovat ajan tasalla ajankohtaista asiantuntemusta ja intohimoa jakaa tietonsa luokkahuoneessa.

Sijainnit

San Diego

Osoite
University of California, San Diego
San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin