US Aviation Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Täällä US Aviation Academy olemme ylpeitä siitä, että se on yksi ylimmistä valinnoista ilmailukoulutuksen ja opetuksen keskuudessa pyrkivien lentäjien ja lennon harrastajat. Ilmailukoulu on onnistuneesti varustanut lukuisia lento-opiskelijoita, joilla on runsaasti ilmailualan tietämystä, joka on auttanut heitä saavuttamaan tarvittavan asiantuntemuksensa saadakseen määrätyt pilottihankkijat, sertifikaatit ja luokitukset. Teemme niin vuosi toisensa jälkeen työskentelemällä yhdessä opiskelijoiden kanssa ja tarjoamalla heille vain korkeatasoista lennonopetusta, koulutusta ja koulutusta.

Aviation Academy

US Aviation Academy on sitoutunut huippuosaamiseen, koska me avasimme ovet vuonna 2002. Olemme Federal Aviation Administration hyväksytty CFR Part 141 -lentakoulu, joka on listattu keskuudessa eniten arvostetuista lentokouluista maassa. Pohjois-Texasissa sijaitsevat kaksi kampuspaikkaa lentävät opiskelijat saavat lennonoppilaitoksen Dentonissa, Texasissa, Denton Municipal Airport (DTO) -liikenteessä tai Shermanissa Texasissa North Texas Regional Airport -alueella (GYI). Molemmat paikat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden parantaa oppimiskokemuksiaan. Lentokoulu edes ylpeilee itsearviointiviranomaisen DTO-sijainnissamme.

Koska US Aviation Academy on erityinen itsearviointiviranomainen yli meidän lennokoulu, voimme olla viimeinen sana siitä, onko pyrkii lentäjät ohjattua saada asianmukaiset lisenssit, luokitukset ja sertifikaatit. Kun näin on, teemme kaikkemme, jotta opiskelijat saavat haluamansa lisenssit, sertifikaatit ja / tai luokitukset ajoissa.

Ura

Tarjoamme lento-kursseja ihmisille, jotka haluavat tulla sertifioiduiksi ohjaajiksi uran ja ei-uran tarkoituksiin. Arvostettu ilmailukoulu valmistaa opiskelijoita urheiluun, yksityiseen ja kaupalliseen pilottihankintaan sekä monimoottoriseen luokitukseen, mittariluokkiin, lentoliikenteeseen ja lennonopetuksen sertifiointiin.

Lentokoulun aika sisältää luokkaopetuksen, lentokoulutuksen ja peruskoulutuksen. Maustetut, FAA: n hyväksymät ilmailualan ammattilaiset hallinnoivat kaikkia näitä palveluja, jotta opiskelijat saavat koulutuksen korkeimpien teollisuusstandardien mukaisesti.

US Aviationin tärkeimpiä tavoitteita ovat ylläpitää FAA: n asettamat korkeat standardit ilmailukouluissa ja nähdä opiskelijoiden toiveet ja unelmat lentäjiksi tulemisesta konkreettiseksi todellisuudeksi. Jos olet valmis aloittamaan lentokoulutuksen kanssamme, ota meihin yhteyttä tänään!

Sijainnit

Denton

Osoite
Spartan Drive,4850
76207 Denton, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin