UC Riverside Extension

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UCR IEP tarjoaa ainutlaatuisen polun menestykseen

Kalifornian yliopiston Riversiden (UCR) kansainväliset koulutusohjelmat (ICR) ovat tarjonneet englantia toisena kielenä (ESL), akateemisia ja ammatillisia ohjelmia vuodesta 1975.

Opetussuunnitelmaamme arvioidaan ja päivitetään jatkuvasti parhaan yhdysvaltalaisen oppimiskokemuksen varmistamiseksi. Joka vuosi opiskelijat suorittavat ohjelmistomme ja jatkavat mielenkiintoista kansainvälistä uraa ja / tai jatkavat jatko-opiskelua.Amigos em campus universitário Naassom Azevedo / Unsplash

Tehtävänanto

Missiomme on varmistaa korkealaatuiset, innovatiiviset englanninkieliset ja ammatilliset ohjelmat vastaamaan kansainvälisten opiskelijoidemme erilaisia henkilökohtaisia, ammatillisia ja koulutuksellisia tavoitteita.

Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden tutkia, osallistua ja rikastuttaa tietojaan Yhdysvalloista ja maailmasta kehittämällä yhteistä englannin kieltä ja akateemisia taitoja.

Ryhmätyön kautta monikulttuurisessa ympäristössä rohkaisemme opiskelijoita ymmärtämään itseään, luomaan luottamusta ja kehittämään tulevaisuuden visio.

Keskinäisen kunnioituksen, ammattimaisuuden ja opetuksen ja palvelun huippuosaamisen arvot ohjaavat meitä työssämme. Arvostamme kunkin opettajan, henkilöstön jäsenen ja opiskelijan ainutlaatuista panosta luomalla yksi maan parhaista kansainvälisistä koulutusohjelmista.

Miksi UCR?

1. Ole opiskelija Kalifornian yliopiston järjestelmässä

Kalifornian yliopisto, Riverside, on yksi 10: stä kampuksesta Yhdysvaltain julkisen yliopiston järjestelmässä # 1. UCR tunnetaan UC-järjestelmän monimuotoisimpana ja kansainvälisesti ystävällisimmänä kampuksena, ja sillä on lähes 80 000 alumnia, joista monet ovat voittaneet arvostetut palkinnot kuten Guggenheim -apuraha, Nobel-palkinto, Pulitzer-palkinto ja muut.

2. Ole Etelä-Kalifornian sydämessä

Riverside on 80 km Los Angelesista itään kauniin aurinkoisen Etelä-Kalifornian sydämessä. Matkaa helposti rannoille, vuorille, huvipuistoihin tai ostoskeskuksiin. Elää vieraanvaraisella ja edulliseen yliopistoyhteisöön.

3. Ole ohjelmassa, joka tarjoaa parasta amerikkalaista kampuskokemusta

Opiskelijamme kertovat sinulle, että UCR: llä on parhaat ohjaajat. Kaikki ovat työskenteleviä ammattilaisia, joilla on reaalimaailman kokemus. He ovat ystävällisiä, avuliaita ja omistautuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta sen varmistamiseksi, että sinulla on paras amerikkalainen kampuskokemus.San Diego palm trees Andrew Ridley / Unsplash

Sijainnit

joen ranta

Osoite
University of California, Riverside Extension
1200 University Ave.
Riverside, Ca 92507-4596

joen ranta, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin