Totino-Grace High School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Inspiroivat mielet. Koskettaa sydämiä.

Totino-Grace on enemmän kuin vain lukio. Totino-Grace on opiskelijan paras elämänvalmistelu: innostava ja uskoa täynnä, tiukka ja kiinnostava, luova ja yhteistyöhaluinen - koulu, jossa jokainen opiskelija kehittää luottamusta itseensä ja tulevaisuuteensa.

Totino-Gracen hallitus, hallinto, opettajat ja henkilökunnan jäsenet ovat lahjakkaita ja huolehtivia henkilöitä, jotka omistautuvat tukemaan opiskelijoiden tulevaa valmistautumista ja menestystä. Meillä on kunnia työskennellä joka päivä lasten puolesta, ja otamme vastuun vakavasti.

119621_TG2.jpeg

Totino-Gracen tiedekunnan henkilökunta ja henkilökunnan jäsenet vakuuttavat ja pitävät kiinni katolisen kirkon uskomuksista ja opetuksista tarjoamalla ylivoimaista koulutusta. Otamme mielellämme vastaan, rakastamme ja tunnemme jokaisen opiskelijan, joka on uskottu huolehtimiseen ja mallin arvokkuuteen ja kunnioitukseen toisiamme kohtaan ja kirkon opetuksiin.

Totino-Gracen katolinen, lasallialainen perintö esittelee opiskelijoille elämäntavan, joka tarjoaa tiukkaa akateemista tutkimusta, herättää huolta vähemmän onnellisista ja mikä tärkeintä, rakentaa henkilökohtaista suhdetta Jumalaan. Totino-Grace -opiskelijat ovat osa kouluyhteisöä, joka auttaa oppilaita edistämään pyrkimystä saavuttaa henkilökohtainen parhaansa.

Olemme kiitollisia omistautuneelle henkilöstöllemme, ahkeralle opiskelijalle ja avustajallemme ja olemme ylpeitä kumppanista vanhempien ja huoltajien kanssa opiskelijan lukion aikana. Käy verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja!

119631_TG7.jpeg

Missio, visio, arvot

Tehtävänanto

Totino-Grace on arkkipiispan yhteisöopetuksen katolinen lukio, joka perustuu lasallialaiseen perinteeseen. Toivotamme akateemisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti monimuotoisen opiskelijaryhmän toivomme oikeudenmukaisuutta ja huippuosaamista kaikissa ohjelmissa. Tunnustaessamme operaation avaintekijät oppimiseksi, uskoksi, yhteisöksi ja palveluksi, pyrimme tarjoamaan turvallisen ympäristön, jossa asetetaan etusijalle keskinäinen kunnioitus, itsetunto ja tunnustamme vastuumme maailmanyhteisössä.

119619_TG3.jpeg

Visio

Totino-Grace on innovatiivinen, elinvoimainen katolinen lasallialainen lukio, joka tunnetaan akateemisesta tiukuudesta ja merkityksellisyydestä. Opiskelijoiden ja opettajien suhteiden rikastaminen ja dynaamiset kokemukselliset oppimismahdollisuudet inspiroivat kaikkia opiskelijoita saavuttamaan akateemiset, uskonsa ja henkilökohtaiset tavoitteensa. Taloudellinen vakaus ja elinvoimaisuus takaavat pääsyn ja muuttavan menestyksen opiskelijoillemme ja kouluyhteisöllemme.

119618_TG5.jpeg

Perusarvot

Faith:

 • Jokaisella opiskelijalla on luontainen, mittaamaton arvo ja hän on Jumalan lapsi.
 • Osallistuminen syvään ja merkitykselliseen yhteisötunteeseen innostaa oppilaita tuntemaan Jumalaa, rakastamaan Jumalaa ja elämään Jumalaa.

Learning:

 • Jokaisella opiskelijalla on kyky ja halu oppia.
 • Henkilökohtaisten kokemusten edistäminen, jotta jokainen opiskelija tunteisi itsensä arvostetuksi, inspiroituneeksi ja kuuluttamistunteeksi.
 • Tarjoamalla innovatiivisia ja tiukkoja oppimismahdollisuuksia, jotka sytyttävät oppimisen.
 • Kokeelliset oppimismahdollisuudet.
 • Opiskelijoiden sitouttaminen yhteistyöhön ja luoviin kokemuksiin keskittyen todellisten ongelmien ratkaisemiseen.
 • Suunnitellaan yhteistyöhön henkilöstön kehittäminen, joka perustuu tietoihin ja parhaisiin käytäntöihin.
 • Maksimoidaan koulun resurssit ja tarjotaan kohtuuhintaista opetusta.

119629_TG8.jpeg

Yhteisö:

 • Turvallisen, tukevan ja vieraanvaraisen ympäristön luomisen tärkeys.
 • Monimuotoisuus rikastuttaa sekä yksilöä että yhteisöä.
 • Jokainen opiskelija ansaitsee, että heitä kohdellaan kunnioittavasti.
 • Merkitykselliset suhteet opettajien ja opiskelijoiden välillä vaikuttavat voimakkaasti koko oppilaan kehitykseen, mikä johtaa parempaan opiskelijoiden itseluottamiseen, motivaatioon ja saavutuksiin.
 • Kumppanuus vanhempien ja muiden yhteisön jäsenten kanssa, jotta kaikki äänet voidaan kuulla, kun työskentelemme yhdessä luodaksesi koulun, joka inspiroi jokaista oppilasta.

palvelu:

 • Opiskelijoiden tulisi kokea miltä tuntuu palvella muita.
 • Opiskelijoille tulisi tarjota joukko kokemuksia, jotta heistä tulisi aktiivisia ja vastuuntuntoisia osallistujia kouluunsa, paikallisiin ja maailmanlaajuisiin yhteisöihin.
 • Kehitetään vastuuntuntoa ja kunnioitusta itselleen, muille ja yhteisölle työskennellä ja elää dynaamisina kansalaisina.

119620_TG4.jpeg

Tiedustella

Esittelyssä teille yhteisömme - yhteisö, joka on sitoutunut kasvattamaan koko lasta ja inspiroimaan akateemista, sosiaalista ja henkistä kasvua. Yksi, jota on siunattu omistautuneella henkilökunnalla ja laajalla valikoimalla erottuvia ohjelmia, henkilökohtaisia kokemuksia ja tiukat oppimismahdollisuudet, jotka sopivat yhteen opiskelijan yksilöllisten tarpeiden ja kiinnostuksen kanssa.

Tutustu verkkosivustoomme ja löydä arvokasta tietoa kouluyhteisöstämme.

Selaa videoitamme kuullaksesi, että Totino-Gracen opiskelijat, vanhemmat ja alumnit kertovat siitä, mikä tekee meistä ainutlaatuisia ja erottaa meidät muista kaksoiskaupunkien kouluyhteisöistä.

Opit pian, kuinka Totino-Grace ajaa oppilaita kohti saavutuksia yliopistoissa ja muualla!

Sijainnit

Minneapolis

Osoite
1350 GARDENA AVE NE
55432 Minneapolis, Minnesota, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin