Tallahassee Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Johtajana korkeakoulussa

Vuodesta 1966 lähtien Tallahassee Community College on tarjonnut laadukasta jälkikoulutusta Leon, Gadsdenin ja Wakullan maakunnille sekä opiskelijoille koko valtion, maan ja ulkomailla. Olemme johdonmukaisesti sijoittuneet yhdeksi kansakunnan tärkeimmistä yhteisöyhteisöistä. Visiomme on tunnustettu valitsemallasi kollegallasi.

TCC By The Numbers

  • 37k - TCC ilmoittaa vuosittain yli 37 000 luotto- ja luottoluokituslaitosta
  • 24: 1 - TCC ylläpitää opiskelijan tiedekunnan suhdetta 24: 1
  • 77% - 77 prosenttia TCC-tutkinnon suorittaneista siirtää 4 vuoden laitoksen tutkintoon

Koulutuksen huippuosaaminen

TCC: ssä tarjoamme yli 70 erilaista tutkinto- ja sertifikaattiohjelmaa, jotka kattavat useita aloja liiketoiminnan johtamisesta tekniikkaan, hoitotyöstä lainvalvontaan. Valtiolliselle yliopistolliselle siirtymistämme (AA) -tutkinto tarjoaa myös useita kappaleita niille, jotka haluavat jatkaa kandidaatin tutkintoa tai korkeammalle. Tutki kaikki vaihtoehdot ja keskustele neuvojasi kanssa, jotta näet, mikä on sinulle sopiva.

Kaikki ovat tervetulleita

TCC edustaa monipuolista opiskelijaelintä ja vahvistaa opiskelijoidensa kasvua ja menestystä tutkijoiden kautta, osallistumista johtajuuteen, taiteeseen ja muuhun. Suhtaudumme tervetulleiksi oppilaisiin kaikilla elämänaloilla ja tarjoamme heille mahdollisuuden vahvistaa itseään ja yhteisöään.

Tapaa sinut missä olet

Pääkeskuksesta maakohtaisiin instituutteihimme satelliittikeskuksiinmme olemme ylpeitä voidessamme palvella yhteisömme kussakin seitsemässä paikkakunnassamme kolmen läänin palvelualueen piirissä. Sijainti on aina lähellä kotia, työtä ja kaikkialla.

Ihanteellinen paikka elää ja oppia

Jokaisella lukukaudella, tuhannet opiskelijat valitsevat Tallahasseen seuraavan vaiheen koulutusmatkallaan. Kotisivu TCC: lle, joka on yksi kansakunnan huippuyhteisöistä ja kahdesta suuresta yliopistosta - Florida State University ja Florida A

Sijainnit

Tallahassee

Osoite
444 Appleyard Drive
Tallahassee, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat