Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Texas A & M University - Texarkana

Mission Statement

Jäsenenä Texas A & M University System, Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) on kattava alueellinen yliopisto, joka tarjoaa opiskelijoille akateemisesti haastava, harjoittaa, ja palkitseva koulutuksesta kautta laadukkaan opetuksen, stipendi, opiskelijan tukipalvelut, Co-ajan ohjelmointi, tutkimus ja palvelu. Kautta henkilökohtaista huomiota meidän tiedekunnan ja henkilökunnan, opiskelijoiden saavat mahdollisuuden hankkia tiedot, kyvyt ja taidot johtoasemaan heidän valitsemassaan ammatissa ja valmistautua mahdollisuuksia palvella globaalissa ympäristössä.

vahvat Tutkijat

  • 24 perustutkintoa ja 13 jatkotutkinto-ohjelmia
  • Sarjat opettanut doctorally valmis tiedekunnan, ei opettamalla avustajien
  • Pienempiä luokkia jossa 18: 1 opiskelija-to-tiedekunnan suhde

elinvoimainen yhteisö

At TAMUTTarjoamme useita tapoja opiskelijoille tutkia kampuksella elämän luokkahuoneen ulkopuolella kanssa Co-ajan, sosiaalisia ja yleisurheilu tapahtumia, kreikkalaistunnelmasta ja yli 40 opiskelijajärjestöt.

Uudet palvelut

  • Äskettäin laajennettu 375 kampusalueemme
  • Modernit palvelut Bringle Lake Village kampuksella Residence Hall

edullinen Koulutus

  • Yli $ 15 miljoonaa taloudellista tukea ja stipendejä myönnettiin vuonna 2015-2016
  • 65% opiskelijoista saada opintotukea

Suuri arvo

At TAMUT, Tarjoamme opiskelijoille laadukasta opetusta, joka on pienin kustannuksin läsnäolo-nelivuotisen yliopistojen Texas, sekä Arkansas, Oklahoma ja Louisianan alueita.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Texas A&M University Texarkana

Intensive Englanti Program (HOJKS) valmistelee kansainvälisiä opiskelijoita menestystä opetusohjelmia tai ammatillista uraa tarjoamalla akateemisesti haastava, harjoittaa ... [+]

Intensive Englanti Program (HOJKS) Missiomme

Tehtävänä Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) Intensive Englanti Program (HOJKS) on linjassa yliopiston missio, joka on antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia tietoja, kykyjä ja taitoja johtoasemaan heidän valitsemassaan ammatissa ja valmistautua mahdollisuuksia palvella globaalissa ympäristössä.

TAMUT n HOJKS Program pyrkii tarjoamaan maailmanlaajuisia, kansainväliset elämyksiä TAMUT opiskelijoiden ja opettajakunnan kuin ne ilmenevät sen tehtävänsä. Kansainvälisille opiskelijoille ja tutkijoille, ohjelma pyrkii tarjoamaan akateemisesti haastava, harjoittaa, ja palkitseva koulutuksesta tarjoamalla laadukkaita Englanti toisena kielenä (ESL) opetuksen ja opintojen tukipalvelut. Kautta henkilökohtaista huomiota, meidän HOJKS hallinto ja tiedekunnan pyrkii auttamaan osallistujalle opiskelijoille kehittämään kieli-, opinto- ja ammattitaito, jotka auttavat niiden hankintaan kulttuuriseen sopeutumiseen tarvittavat taidot toimia ja menestyä globaalissa yhteiskunnassa, jossa Englanti on ensisijainen kommunikointikieli.... [-]

Yhdysvallat Texarkana
Request Info
Englanti
Full-time
16 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

TAMUT International Student

A&M Welcome Student

Texas A&M University Texarkana
Osoite
7101 University Ave.
75503 Texarkana, Texas, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 903-223-3000