Summer at Smith College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Smith Collegein kesän precollege-ohjelmat tarjoavat älyllisesti innostavia ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia lukion nuorille naisille, jotka haluavat harjoittaa akateemisia etujaan luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Joka vuosi nämä ohjelmat tarjoavat yli 200 nuorelle naiselle vapauden tutkia haastavia ja kiehtovia aiheita, vahvistaa heidän college-sovelluksiaan ja kokeilla Smithin perustutkintokokemusta eläessään ja opiskelemassa muiden motiivisten ja kunnianhimoisten opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Smith suhtautuu myönteisesti näihin ohjelmiin monista kansallisuuksista ja monipuolisista rodullisista ja sosioekonomisista taustoista tulevista nuorista naisista, jotka muodostavat yhdessä ylimääräisen henkisen yhteisön. Oppimisympäristö on käytännöllinen, yhteistoiminnallinen, esihistoriallinen, haastava ja runsaasti roolimalleja. Smithin tiedekunnan jäsenet tarjoavat henkilökohtaista huomiota luokkahuoneessa kannustaen samalla opiskelijoiden etuja ja intohimoja sekä auttamaan heitä kehittämään uusia akateemisia taitoja. Osallistujat saavat koulun elämästä miellyttävän Smithin kauniin 147 hehtaarin kampuksella, jossa on perinteiset ivy-katetut rakennukset, upeat puutarhat ja Paradise Pond. Opiskelijat elävät yhdessä korkeakoulujen talojen kanssa, ja Smithin opiskelijat toimivat asuinvalvojana ja opetusavustajana. Kaikki ateriat tarjoillaan talon ruokasalissa. Smithin kampus on vain muutaman askeleen päässä Northamptonin keskustasta, Massachusettsista, jota mainitaan säännöllisesti parhaiden korkeakoulujen kaupunkien ja parhaiden pienimuotoisten kaupunkien keskuudessa. Opiskelijat järjestävät kursseja ja työpajoja joka päivä ja voivat valita erilaisia ​​järjestäytyneitä kulttuurisia, sosiaalisia, urheilullisia ja taiteellisia aktiviteetteja yöllä ja viikonloppuisin. Täällä nuoret naiset otetaan vakavasti ja innostaa excel-tutkijoiden, tutkijoiden, kirjailijoiden, tutkijoiden ja johtajien.

Kansainvälisille opiskelijoille

Smith College Precollege -ohjelmat pitävät kansainvälisiä opiskelijoita joka vuosi ympäri maailmaa tervetulleina ohjelmiimme. Löydät, että pienet luokat, kuten Smithin peruskoulutus, tarjoavat poikkeuksellista oppimista ympäristössä, jossa naiset otetaan vakavasti ja innostaa ylistäviksi johtajina. Smith sijaitsee Yhdysvaltojen koillisosassa, joka on alue, jolla on kansainvälisten opiskelijoiden korkeimmat pitoisuudet kaikkialla maassa.

Englannin kielen taito

Kun haet ohjelmaa, ota huomioon kiinnostuksesi ja perehtyminen aiheeseen sekä oman englannin kielen taito. Jotta voisit onnistua haastavissa ohjelmissamme, sinun on oltava riittävän ammattitaitoinen englanninkielellä, jotta pysyisit luentokursseilla, osallistuisitte ryhmäkeskusteluihin, lukittaisit ja kirjoitat englantia nopealla tahdilla ja kommunikoit ja tapahtuisitte kumppanisi kanssa. Englannin kielitaito on kriittinen positiivisen kokemuksen kannalta.

Kansainväliset kansalaiset tarvitsevat englantilaista pätevyyskokeita (TOEFL tai IELTS). Ne edellyttävät, että opiskelijoille annetaan ohjeita muulla kuin englanninkielellä. Jos opiskelija on saanut englanninkielisen opetuksen kahden vuoden ajan tai vähemmän, heidän on edelleen annettava englanninkieliset pätevyyskokeen tulokset. Opiskelijoita, joille on annettu englanninkielinen opetus vähintään kolmen vuoden ajan, ei tarvitse esittää pisteitä.

Huomaa, että testausvaatimus perustuu kansalaisuuteen eikä siihen, mihin opiskelija osallistuu kouluun.

Seuraavia pisteitä suositellaan:

  • TOEFL: Suosittelemme vähintään TOEFL-pistettä 90: stä
  • IELTS: Suosittelemme vähintään IELTS-pistemäärää 6,5

Elämä Smithissä

Suuri osa kokemuksestasi saa todellisen tuntuman korkeakoulujen elämään ja itsenäiseen elämään. Uppoudu kampusympäristöön, joka innostaa sinua, ja lisäetuna huolellisesta valvonnasta ja opastuksesta asumisjohtajalta ja harjoittelijoilta.

Elää

Nauti huone Smithin kauniissa talossa, joista jokaisessa on olohuone, joka toimii loistavana kotipohjana. Opiskelijat pysyvät Talbotissa, Lamontissa, Gillettissa ja Northropissa. Smith-talossa on yhden ja kahden hengen huoneita, ja useimmilla osanottajilla on kämppäkaveri.

Jokaisessa talossa on oma ruokasali, ja Smithin ruoka on herkullista ja ravitsevaa. Kolme ateriaa päivässä tarjotaan. Ruokapalvelujen henkilökunta majoittaa gluteeniton, kasvisruokavalio ja vegaaniset ruokavaliot. He työskentelevät myös muiden ruokavalion rajoitusten kanssa.

Tyypillinen päivä

Luokat kestää klo 9-16. Tämän jälkeen voit käyttää kaikkia kampuksen tiloja (Smithillä on kaksi kuntosalia, sisäuima-allas, sisä- ja ulkoilureitti- ja tenniskentät, squash-tenniskentät, tanssistudio, krokettikenttä ja kuntokeskus Smithillä on myös kunnostettu taidemuseo, palkittu kasvitieteellinen puutarha ja kasvihuonekaasupäällikkö), ja osallistua harjoitteluun (musiikki, teatteri) osa-aikatapahtumiin iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestäytyneeseen aktiviteettiin kuuluu aina tai voit viettää aikaa ystävien kanssa ohjelmasta. Jokainen ohjelma tarjoaa joitain omia toimintojaan luokkahuoneen ulkopuolelle, mutta suunnittelemme myös aktiviteetteja, joihin kaikki opiskelijat haluavat osallistua. Myös vapaaehtoisia lomia, jotka edellyttävät erillistä maksua.

OTTAA YHTEYTTÄ

Kesäohjelmien toimisto

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Puhelin: 413-585-4455
Faksi: 413-585-4344
Sähköposti: summerprecollege@smith.edu

Sijainnit

Northampton

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: