Lue virallinen kuvaus

Smith Collegein kesän precollege-ohjelmat tarjoavat älyllisesti innostavia ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia lukion nuorille naisille, jotka haluavat harjoittaa akateemisia etujaan luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Joka vuosi nämä ohjelmat tarjoavat yli 200 nuorelle naiselle vapauden tutkia haastavia ja kiehtovia aiheita, vahvistaa heidän college-sovelluksiaan ja kokeilla Smithin perustutkintokokemusta eläessään ja opiskelemassa muiden motiivisten ja kunnianhimoisten opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Smith suhtautuu myönteisesti näihin ohjelmiin monista kansallisuuksista ja monipuolisista rodullisista ja sosioekonomisista taustoista tulevista nuorista naisista, jotka muodostavat yhdessä ylimääräisen henkisen yhteisön. Oppimisympäristö on käytännöllinen, yhteistoiminnallinen, esihistoriallinen, haastava ja runsaasti roolimalleja. Smithin tiedekunnan jäsenet tarjoavat henkilökohtaista huomiota luokkahuoneessa kannustaen samalla opiskelijoiden etuja ja intohimoja sekä auttamaan heitä kehittämään uusia akateemisia taitoja. Osallistujat saavat koulun elämästä miellyttävän Smithin kauniin 147 hehtaarin kampuksella, jossa on perinteiset ivy-katetut rakennukset, upeat puutarhat ja Paradise Pond. Opiskelijat elävät yhdessä korkeakoulujen talojen kanssa, ja Smithin opiskelijat toimivat asuinvalvojana ja opetusavustajana. Kaikki ateriat tarjoillaan talon ruokasalissa. Smithin kampus on vain muutaman askeleen päässä Northamptonin keskustasta, Massachusettsista, jota mainitaan säännöllisesti parhaiden korkeakoulujen kaupunkien ja parhaiden pienimuotoisten kaupunkien keskuudessa. Opiskelijat järjestävät kursseja ja työpajoja joka päivä ja voivat valita erilaisia ​​järjestäytyneitä kulttuurisia, sosiaalisia, urheilullisia ja taiteellisia aktiviteetteja yöllä ja viikonloppuisin. Täällä nuoret naiset otetaan vakavasti ja innostaa excel-tutkijoiden, tutkijoiden, kirjailijoiden, tutkijoiden ja johtajien.

Kansainvälisille opiskelijoille

Smith College Precollege -ohjelmat pitävät kansainvälisiä opiskelijoita joka vuosi ympäri maailmaa tervetulleina ohjelmiimme. Löydät, että pienet luokat, kuten Smithin peruskoulutus, tarjoavat poikkeuksellista oppimista ympäristössä, jossa naiset otetaan vakavasti ja innostaa ylistäviksi johtajina. Smith sijaitsee Yhdysvaltojen koillisosassa, joka on alue, jolla on kansainvälisten opiskelijoiden korkeimmat pitoisuudet kaikkialla maassa.

Englannin kielen taito

Kun haet ohjelmaa, ota huomioon kiinnostuksesi ja perehtyminen aiheeseen sekä oman englannin kielen taito. Jotta voisit onnistua haastavissa ohjelmissamme, sinun on oltava riittävän ammattitaitoinen englanninkielellä, jotta pysyisit luentokursseilla, osallistuisitte ryhmäkeskusteluihin, lukittaisit ja kirjoitat englantia nopealla tahdilla ja kommunikoit ja tapahtuisitte kumppanisi kanssa. Englannin kielitaito on kriittinen positiivisen kokemuksen kannalta.

Kansainväliset kansalaiset tarvitsevat englantilaista pätevyyskokeita (TOEFL tai IELTS). Ne edellyttävät, että opiskelijoille annetaan ohjeita muulla kuin englanninkielellä. Jos opiskelija on saanut englanninkielisen opetuksen kahden vuoden ajan tai vähemmän, heidän on edelleen annettava englanninkieliset pätevyyskokeen tulokset. Opiskelijoita, joille on annettu englanninkielinen opetus vähintään kolmen vuoden ajan, ei tarvitse esittää pisteitä.

Huomaa, että testausvaatimus perustuu kansalaisuuteen eikä siihen, mihin opiskelija osallistuu kouluun.

Seuraavia pisteitä suositellaan:

  • TOEFL: Suosittelemme vähintään TOEFL-pistettä 90: stä
  • IELTS: Suosittelemme vähintään IELTS-pistemäärää 6,5

Elämä Smithissä

Suuri osa kokemuksestasi saa todellisen tuntuman korkeakoulujen elämään ja itsenäiseen elämään. Uppoudu kampusympäristöön, joka innostaa sinua, ja lisäetuna huolellisesta valvonnasta ja opastuksesta asumisjohtajalta ja harjoittelijoilta.

Elää

Nauti huone Smithin kauniissa talossa, joista jokaisessa on olohuone, joka toimii loistavana kotipohjana. Opiskelijat pysyvät Talbotissa, Lamontissa, Gillettissa ja Northropissa. Smith-talossa on yhden ja kahden hengen huoneita, ja useimmilla osanottajilla on kämppäkaveri.

Jokaisessa talossa on oma ruokasali, ja Smithin ruoka on herkullista ja ravitsevaa. Kolme ateriaa päivässä tarjotaan. Ruokapalvelujen henkilökunta majoittaa gluteeniton, kasvisruokavalio ja vegaaniset ruokavaliot. He työskentelevät myös muiden ruokavalion rajoitusten kanssa.

Tyypillinen päivä

Luokat kestää klo 9-16. Tämän jälkeen voit käyttää kaikkia kampuksen tiloja (Smithillä on kaksi kuntosalia, sisäuima-allas, sisä- ja ulkoilureitti- ja tenniskentät, squash-tenniskentät, tanssistudio, krokettikenttä ja kuntokeskus Smithillä on myös kunnostettu taidemuseo, palkittu kasvitieteellinen puutarha ja kasvihuonekaasupäällikkö), ja osallistua harjoitteluun (musiikki, teatteri) osa-aikatapahtumiin iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestäytyneeseen aktiviteettiin kuuluu aina tai voit viettää aikaa ystävien kanssa ohjelmasta. Jokainen ohjelma tarjoaa joitain omia toimintojaan luokkahuoneen ulkopuolelle, mutta suunnittelemme myös aktiviteetteja, joihin kaikki opiskelijat haluavat osallistua. Myös vapaaehtoisia lomia, jotka edellyttävät erillistä maksua.

OTTAA YHTEYTTÄ

Kesäohjelmien toimisto

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Puhelin: 413-585-4455
Faksi: 413-585-4344
Sähköposti: summerprecollege@smith.edu
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Summer at Smith College

Tässä kahden viikon monialaisessa ohjelmassa lähestymme energiatuotannosta, ekologisesta suunnittelusta ja kestävästä elintarvikkeesta monista ja joskus ristiriitaisista ... [+]

21. heinäkuuta - 3. elokuuta 2019

Liity pieniin opiskelijoiden yhteisöön, joka haluaa siirtyä "vihreän" yli ymmärtämään, mikä on välttämätöntä todella kestävän tulevaisuuden saavuttamiseksi. Oppimalla ja elämällä yhdessä yhtä huolestuttavien ja sitoutuneiden ihmisten kanssa, tutkii, miten Smith College ja lähiyhteisömme harjoittavat kestävän kehityksen ihanteita ja periaatteita. Puhumme siitä, mikä toimii, ja mitä vielä on tehtävä.

opetussuunnitelmaAjattelu ja toimiminen yli "vihreä"Tässä kahden viikon monialaisessa ohjelmassa lähestymme energiatuotannosta, ekologisesta suunnittelusta ja kestävästä elintarvikkeesta monista ja joskus ristiriitaisista näkökulmista, jotta voimme paljastaa ja ymmärtää ongelmien ratkaisemisen (tai sivuuttamisen) monimutkaisuuden ja mahdolliset vaikutukset. Näiden aiheiden tutkimista tiedottavat ja ohjaavat tärkeä työ luonnontieteissä ja humanistisissa tieteissä.... [-]
Yhdysvallat Northampton
Heinäkuu 2020
Englanti
14 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Summer at Smith College

Nyt 30. vuosinsa Smith Summer Science and Engineering -ohjelma (SSEP) on nelivuotinen asumisohjelma poikkeuksellisille nuorille naisille, joilla on vahvoja etuja tieteess ... [+]

7. heinäkuuta - 3. elokuuta 2019

Nyt 30. vuosinsa Smith Summer Science and Engineering -ohjelma (SSEP) on nelivuotinen asumisohjelma poikkeuksellisille nuorille naisille, joilla on vahvoja etuja tieteessä, tekniikassa ja lääketieteessä. Joka heinäkuu valitaan lukion oppilaat eri puolilta maata ja ulkomailta tulevat Smith College tehdä käytännön tutkimusta Smith tiedekunta elämää ja fysiikkaa ja tekniikan.

Vuonna 1990 perustettu SSEP palvelee vuosittain yli 100 tyttöä. Alusta lähtien on osallistunut lähes 1800 lukiota, jotka edustavat 46 valtiota, District of Columbia, Puerto Rico ja 53 maata. Ohjelman jälkeen osallistujat palaavat lukioon paremmin valmistautuneina tarttumaan kovaa tieteen kursseja ja ymmärtämään, mitä odottaa korkeakoulussa.... [-]

Yhdysvallat Northampton
Heinäkuu 2020
Englanti
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Summer at Smith College

Niin harvat kirjoitusohjelmat, jotka palvelevat yksinomaan lukion tyttöjä, Smithin nuorten naisten kirjoitustyöpajan avulla voit tutustua kirjallisuuttasi luovaan ja tuke ... [+]

7.-20.7.2019

Niin harvat kirjoitusohjelmat, jotka palvelevat yksinomaan lukion tyttöjä, Smithin nuorten naisten kirjoitustyöpajan avulla voit tutustua kirjallisuuttasi luovaan ja tukevaan ympäristöön, joka edistää rakkautta kirjoittamiseen useissa eri välineissä.

Kaikki luokkasi ovat työpaja-tyyliä, mikä tarkoittaa, että kukin luokka alkaa lyhyellä segmentillä, joka keskittyy yhteen oppitunnille. Sitten ohjaajat tarkistavat kanssasi, jotta näet, mitä työskentelet. Avaa kirjoitusaika noudattaa. Luokkaistunto päättyy jokaisen kirjailijan kanssa, joka jakaa hänen edistyksensä ryhmän kanssa.

Professorit ovat kaikki kirjoittajia ja runoilijoita. He kiinnittävät erityistä huomiota opettamaan sinua lukemaan teoksesi yleisölle ja julkaisemaan. Seminaarin päättyessä sinulla on alku verkkokirjallisuuden ja eräiden ammatillisten yhteyksien kirjallisuuden maailmassa.... [-]

Yhdysvallat Northampton
Heinäkuu 2020
Englanti
14 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Summer at Smith College

Smith College ja ympäröivä alue ovat koti vertaansa vailla oleville kokoelmille ja kulttuuriperinnön instituutioille, jotka tarjoavat mielenkiintoisen kokemuksen naisten ... [+]

21. heinäkuuta - 3. elokuuta 2019

Smith College ja ympäröivä alue ovat koti vertaansa vailla oleville kokoelmille ja kulttuuriperinnön instituutioille, jotka tarjoavat mielenkiintoisen kokemuksen naisten historiasta.

Aikana Smithin aikana tutustumme naisten elämään arkistotutkimuksen, vierailujen kautta paikallisiin museoihin ja retkiä historiallisiin kohteisiin. Naisilla ja yhteiskunnallisilla muutoksilla keskitytään naisiin, jotka ovat muuttaneet amerikkalaisen historian kulkua uudistuksen, mobilisaation, kulttuuritoimien ja suoran kapinan kautta.

opetussuunnitelma

Smithin erikoiskokoelmissa tarkastelemme kirjeitä, päiväkirjoja, valokuvia ja manifesteja, jotka kertovat henkilökohtaisista ja poliittisista vallankumouksista viimeisten 150 vuoden aikana. Me tulemme tutustumaan ensimmäisen sukupolven korkeakouluihin Smithin ja Mt: n institutionaalisten arkistojen kautta. Holyoke. Ja tutkimme feminististä taidetta Smith College Museum of Artissa.... [-]

Yhdysvallat Northampton
Heinäkuu 2020
Englanti
14 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi

Valmistava vuosi

Summer at Smith College

Tämä yhden viikon college-ammatti-seminaari on suunniteltu nostamaan lukion junioreita ja senioreja antamaan lupaaville nuorille naisille teistä parhaita käytäntöjä, opas ... [+]

21.-27.7.2018

Kun alat ajatella hakemista korkeakouluopiskelijoille, on olemassa selkeät keinot tehdä hakemuksesi - ja itse - erottua. Tutustu ammattihenkilöiden viimeisimpiin näkemyksiin ja sisäpiirintietoihin siitä, miten menestyt hakemusprosessissa.

Tämä yhden viikon college-ammatti-seminaari on suunniteltu nostamaan lukion junioreita ja senioreja antamaan lupaaville nuorille naisille teistä parhaita käytäntöjä, opastusta ja huippupisteitä menestyksekkäästi navigoimaan kollegion hakuprosessissa. Opettajasi ovat Smithin ammattihenkilöstö sekä vierailevat pääsynopettajat muilta korkeimmilta korkeakouluilta ja yliopistoilta.

Mitä opit

Opit kirjoittamaan pakottavaa esseää, opiskelemaan haastatteluja ja puhumaan julkisesti helposti ja luottamuksellisilla taidoilla, jotka auttavat sinua menestymään korkeakouluissa, mutta auttavat myös sinua menestymään elämässä.... [-]

Yhdysvallat Northampton
Heinäkuu 2020
Englanti
7 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi