Sullivan County Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa SUNY Sullivaniin, joka on kattava yhteisöopisto SUNY (New Yorkin osavaltion yliopisto) -järjestelmään. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua valmistautumaan tulevaisuuteen riippumatta siitä, saatko ensimmäisen työpaikan, siirrytkö nelivuotiseen korkeakouluun tai yliopistoon tai parannat henkilökohtaisia ja ammatillisia taitojasi.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Tehtävämme

SUNY Sullivan tarjoaa ohjelmia ja resursseja, jotka kouluttavat, inspiroivat ja vahvistavat opiskelijoita ja laajempaa yhteisöä. Opettamisen ja oppimisen huippuosaamisen avulla me valmistelemme opiskelijoita monimuotoiseen ja toisiinsa kytkettyyn maailmaan ja tuemme positiivisia taloudellisia ja sosiaalisia muutoksia Sullivanin piirikunnassa ja sen ulkopuolella. Mallinnamme kestäviä toimia ja edistämme sosiaalisesti, ympäristöllisesti ja taloudellisesti vastuullista kansalaisuutta kattavan huippuosaamiskulttuurin kautta.

Kampustamme

Maaseudun 405 hehtaarin kampuksemme lepää luonnonkauniilla Catskill-vuorilla alle kahden tunnin päässä New Yorkista ja Albanysta. Siinä on sarja yhdeksän toisiinsa liitettyä rakennusta sekä Paul Gerry Fieldhouse. Kampusrakennuksemme, mukaan lukien kompleksin keskustassa sijaitseva Seelig-teatteri, on suunnitellut arkkitehtitoimisto Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Opiskelijamme (syksystä 2014)

Opiskelijaksi ilmoittautui 1647 opiskelijaa (930 kokopäiväistä ja 717 osa-aikaista), jotka edustavat demografisesti monimuotoista henkilöryhmää. Lisäksi 71 prosenttia näistä opiskelijoista on Sullivan Countyn asukkaita.

Akkreditointimme

SUNY Sullivan on akkreditoitu Lähi-Amerikan korkeakoulujen toimikuntaan, sijainti 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Puhelin: (267) 284–5000.

New Yorkin osavaltion yliopisto ja New Yorkin osavaltion opetusministeriö ovat hyväksyneet opetussuunnitelmasi. Kaikki opetussuunnitelmat on hyväksytty veteraanien koulutukseen asiaankuuluvien julkisten lakien nojalla, ja Yhdysvaltain kansalaisuus- ja maahanmuuttovirastot, Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriön toimisto, ovat hyväksyneet yliopiston ulkomaalaisten opiskelijoiden osallistumiseen. Akkreditointi- ja lisenssiasiakirjat voidaan tarkistaa verkossa tai akateemisten ja opiskelija-asioiden johtajan toimiston kautta.

Liiketoimintaohjelmamme on kansallisesti akkreditoinut Collegiate Business Schools and Programmes -yhdistys ry tarjoamaan sen liiketoimintaohjelmia, jotka huipentuvat tiedeyhteisöön ja soveltuvien tieteiden tutkintoon.

Hoitotyön opetussuunnitelma on akkreditoitu ja rekisteröity New Yorkin osavaltion koulutusosastolle, Professional Professional Licensing Bureau.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Kestävä Sullivan

Kestävä kehitys on SUNY Sullivanissa tekemämme toiminnan ydin. Sitoutumisemme ympäristö- ja sosiaaliseen vastuuseen kertoo kaikesta kampuksen toiminnasta opetussuunnitelmaan.

Olemme sisällyttäneet kestäviä käytäntöjä kampuksemme toimintaan monien vuosien ajan, mukaan lukien geoterminen järjestelmä rakennusten lämmittämiseksi ja jäähdyttämiseksi ja viime aikoina 3 kW: n aurinkosähköjärjestelmän ja 2,5 kW: n tuuliturbiinin asennus käytännön uusiutuvan energian koulutukseen. Vuonna 2015 SUNY Sullivan solmi sähkönhankintasopimuksen Sullivan Solar Garden, LLC: n kanssa, ja se sisälsi yhdeksän hehtaarin, 2,15 MW (7056 PV-moduuli) aurinkotilan asennuksen kampukselle.

SUNY Sullivan -opiskelijat auttoivat yliopiston kampuksen vihreän katon asentamisessa, mikä auttoi alentamaan lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Opiskelijamme keräävät ja kompostoivat yli 3000 kiloa ruokapöytää vuosittain kampuksella pakotetun ilmakompostin avulla. Olemme lisänneet vesipullojen tankkausasemia, pienvirtaista putkistoa ja asentaneet jälkikäteen valaistus- ja rakennusautomaatiojärjestelmäämme energiatehokkuuden parantamiseksi ja asentaneet ulkoisen aurinkovalaistuksen valaisemaan baseball-kenttämme johtavan kävelyreitin. Meillä on luonnonmukainen yhteisöpuutarha ja rakentanut olkipaalipuutarha-aidan - aloitteen, jonka ovat toteuttaneet kunnianosoitusohjelma ja Green Building Maintenance and Management -opiskelija. Osa puutarhassa kasvatetusta ruoasta käytetään kampuksen ruokailupalveluissa, edistäen edelleen Chartwellsin monia kestävyysaloitteita. Päivitämme jatkuvasti kasvihuonekaasupäästöjä koskevaa luetteloamme ja toteuttamme strategioita jätteiden vähentämiseksi, ja päivitämme ostopolitiikkaamme vastaamaan paremmin sitoutumistamme kestävyyteen.

Nämä ja muut pyrkimykset auttavat vähentämään energiakustannuksiamme, tehostamaan tilojamme ja minimoimaan ympäristövaikutukset. Sitoutumisemme kestävyyteen ei kuitenkaan lopu tähän.

SUNY Sullivanista on nopeasti tulossa johtaja kestävän kehityksen koulutuksessa. Vihreän rakennuksen ylläpidon ja hallinnon assosiointitutkinto ja kestävän kehityksen opinnot tarjoavat perustan uudelle ”vihreelle kaulukselle” työvoimalle. Ympäristötutkimusohjelmamme tarjoaa tieteelliseen lähestymistapaan nykypäivän monimutkaisten ekologisten kysymysten ratkaisemiseksi. Olemme myös sitoutuneet edistämään kestävyyttä koko opetussuunnitelmassamme alkaen fuksi Metamorphosis -luokasta. Metamorfoosikurssi edistää huippuosaamiskulttuuria yksilöllisen suorituksen ja suorittamalla kestävyyteen suuntautuneen luokkapalveluprojektin avulla. Meillä on jopa ei-luottoisia työpajoja ja kursseja laajentaaksesi henkilökohtaisia tai ammatillisia kestävyyteen liittyviä taitojasi.

Sijainnit

Loch Sheldrake

Osoite
112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759
Loch Sheldrake, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin