Springfield Technical Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Springfield Technical Community College (STCC), julkinen voittoa tavoittelematon laitos ja Kansainyhteisön ainoa tekninen yhteisöopisto, jatkaa Springfieldin armeijan uraauurtavaa perintöä kattavalla ja teknisellä koulutuksella teollisuudessa, STEM: ssä, terveydenhuollossa, liike-elämässä, sosiaalipalveluissa ja taiteet.

Springfield Technical Community College arvostettu työvoima-, todistus-, tutkinto- ja siirto-ohjelmat ovat edullisimpia Springfieldissä ja tarjoavat vertaansa vailla olevat mahdollisuudet Länsi-Massachusettsin elinvoimaisuuteen.

Vuonna 1967 perustettu korkeakoulu - nimetty latinalaisamerikkalainen palvelulaitos - pyrkii poistamaan saavutusten aukot opiskelijoiden keskuudessa, jotka perinteisesti kohtaavat yhteiskunnallisia esteitä. Springfield Technical Community College tukee opiskelijoita, kun he muuttavat elämäänsä henkisen, kulttuurisen ja taloudellisen sitoutumisen kautta samalla kun heistä tulee harkittuja, sitoutuneita ja sosiaalisesti vastuullisia tutkinnon suorittaneita.

Sijainnit

Springfield

Osoite
Armory Street,1
01105 Springfield, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin