Snow College (Community College)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LÖYDÄÄ UTAH

Tuulesta, vedestä ja ajasta muotoillut Utahissa on henkeäsalpaavat kansallispuistot, maailmanluokan ostosmahdollisuudet ja monipuoliset virkistysmahdollisuudet. Kansantalouden # 1 valtiossa työpaikkojen kasvua varten ei ole parempaa paikkaa sellaisen koulutuksen saamiseksi, joka keskittyy valmistamaan opiskelijoita menestymään globaaleilla markkinoilla.

Best College Amerikassa!

Snow College on johdonmukaisesti luokiteltu yhdeksi maan parhaista oppilaitoksista, joten se on täydellinen paikka opiskelijoille, jotka haluavat saavuttaa akateemista menestystä hauskassa, turvallisessa, asuin kampuksen ympäristössä. Ephraimissa, Richfieldissä sijaitsevilla kampuksilla ja verkkotutkinnolla opiskelijat voivat suorittaa tutkinnot taiteiden, luonnontieteiden tai sovelletun tieteen laitoksesta, lukuisilla erikoistuneilla, lyhytaikaisilla ammatillisilla koulutustodistuksilla ja tutkintotodistuksilla, mukaan lukien ohjelmistotekniikan kandidaatin tutkinto ja kandidaatin tutkinto. musiikissa painottaen kaupallista musiikkia.

Löydät kaiken mitä tarvitset menestyksesi koulutuksessasi Snow Collegessa. Utahin osavaltion alhaisimmissa asumis-, luku- ja palkkioissa voit tehdä sen rikkomatta pankkia.

CNN Money sijoitti Snow College # 6: n korkeaan valmistumisasteeseen ja / tai siirtonopeuteensa nelivuotiseen yliopistoon. TheBestSchools.org antoi korkeat huomautukset Snow Collegelle paitsi valtion edullisimmasta opetuksesta, myös opiskelijoiden kyvystä näyttää tarvittavat taidot päästä työvoimaan tutkinnon suoritettuaan. Washington Monthly sijoittaa Snow College: n muun sijaan tarjoamalla opiskelijoille tukea ja ympäristöä opiskelijoille, joissa he voivat menestyä ja menestyä. Ratemyprofessors.com perustaa luokituksensa opiskelijoiden tuottamiin tutkimuksiin luokkakokemuksestaan, ja Affordable Colleges luo luokituksensa kohtuuhintaisuuden ja stipendirahojen myöntämisen perusteella.

Sijainnit

Ephraim

Osoite
150 College Ave
84627 Ephraim, Utah, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin