Sky Aviation Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

59560_AAEAAQAAAAAAAAfpAAAAJGRlYTI2YmM5LWJiNjUtNDIyOC1iY2IzLTAwYTIwNDM1MTQ0OQ.png

Sky Aviation Academy on osa maailmanlaajuista lentoyhtiötä. Yhtiö toimii 15 maassa eri puolilla maailmaa ja sillä on sama FAA135-tilauslupa samassa Etelä-Floridassa, jotta jokainen oppilas saisi käytännön kokemusta lentoyhtiöiden toiminnasta.

Aviation English -ohjelma noudattaa ICAO / FAA: n standardeja ja opetussuunnitelmia.

Sky Aviation Academy ylpeilee siitä, että osa opettajistamme on erittäin kokeneita lentoyhtiöitä, joilla on useita vuosia kokemus suurimmista lentoyhtiöistä.

SAA käyttää FULL-TIME -opettajia. Henkilöstöömme ovat erittäin energisiä ja huolehtivia. Rakastamme työpaikkoja, koulumme, ja se näyttää. Keskitymme opiskelijoiden ja valmistuneiden tarpeisiin. Menestymme, koska meillä on tapana mennä ylimääräiselle mailille.

Uskomme vahvasti päämiesten menestykseen positiivisen mielenterveyden kautta. Aiemmin teimme päätöksen ja asetimme pitkän aikavälin tavoitteen tulla alan johtajaksi tässä liiketoiminnassa. Meillä on paljon pysyvyyttä ja positiivisia asenteita, olemme saavuttaneet unelmamme. Olemme huomanneet, että menestyksen kaava on yksinkertainen - ota itse oppilaan paikka, näe ja tuntekaa, mitä he tuntevat. Auta sitten heitä siihen, mihin he menevät. Pyydä vain jotain onnistuneista tutkinnon suorittaneista.

Sijainnit

Chamblee

Osoite
PDK Airport
Airport Drive
Chamblee, GA

30341 Chamblee, Georgia, Yhdysvallat

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: