Shillington Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi sinun pitäisi valita Shillington?

Shillington eroaa useimmista yliopistoista tai suunnittelukursseista

Ei kokemusta tarvita. Vakavasti. Sinun ei tarvitse haastatella tai lähettää salkkua. Vaadimme vain intohimoa suunnitteluun ja 100% omistautumista kurssille.

Laske unelmatyösi! Shillingtonin opiskelijat palkataan huippusuunnittelustudioihin, työskentelevät suurten tuotemerkkien kanssa ja perustavat oman yrityksen. Teollisuusyhteyksien ja resurssien ansiosta valmistutte itsellenne työhön.

Luo leukaa pudottava suunnittelusalkku. Opiskelijatyömme puhuu puolestaan. Selaa satoja digitaalisia, tulostus- ja pakkausprojekteja. Katso, mitä voit luoda vain 3 kuukauden kokopäiväisessä tai 9 kuukauden osa-aikaisessa työssä.

#Shillumni-verkoston ja teollisuuden maine. Kun olet valmistunut, hyödynnä Shillingtonin maine teollisuudessa ja liity arvostettuun 5000 #Shillumni-ryhmään, jotka työskentelevät parhaimmissa studioissa ja virastoissa ympäri maailmaa.

Uusi alku! Shillingtoniin houkutellaan monia opiskelijoita, koska heillä on mahdollisuus oppia markkinoitavia taitoja uudelle uralle. Me tajuamme sen. Pysäytä intohimo suunnitteluun ja kykysi ylittää sinua ura. Opiskelu Shillingtonissa. Rakasta työtäsi!

Opi alan johtajilta

Jokainen Shillington-luokka vie vähintään kolme vierasluentoa johtavilta graafisista suunnittelijoista ja luovista. Ihmiset, jotka tietävät tavaraansa 100%

Nämä suunnittelun asiantuntijat kertovat työstään, filosofioistaan ja korvaamattomista neuvoistaan pyrkiville opiskelijoille.

Opiskele graafista suunnittelua ja aloita luova urasi

Olipa tavoitteesi muutos urassa, ammattitaitoa, käynnistää itsenäinen graafisen suunnittelun yritys tai työskennellä monikansallisessa yrityksessä, Shillington on täydellinen paikka rakentaa perusta luovalle urallesi! Innovatiivinen lähestymistapa suunnittelukoulutukseen tarkoittaa sitä, että opiskelijat saavuttavat uskomattomia (palkittuja!) Tuloksia vakavasti lyhyessä ajassa. Se on suunniteltu siten, että vietät enemmän aikaa tekemällä mitä rakastat uusilla taitoillasi. Shillington luo inspiroivan oppimisympäristön, jossa suunnittelijaopiskelijat oppivat todellisia ja asiaankuuluvia taitoja - mukaan lukien suunnitteluteoria, typografia, pakkaukset, mobiilisovellusten suunnittelu ja käyttäjäkokemus (UX) - harjoittavilta suunnittelijoilta.

Opiskele graafisen suunnittelun 3 kuukautta kokopäiväisesti tai 9 kuukautta osa-aikatyössä New Yorkissa, Lontoossa, Manchesterissa, Sydneyssä, Melbournessa tai Brisbanessa (Shillington hyväksyy kansainväliset opiskelijat!) Ja valmistuu kiiltävästä graafisesta suunnitteluportaalista, joka esittelee parhaan työnne. maata unelma työsi.

Remote-Learning-with-Shillington-1164x580.jpgremote-learning-with-shillington-1164x580Remote-Learning-with-Shillington-1164x580.jpg

Opiskele graafista suunnittelua verkossa

Suunnittelu on kaikkialla, joten ajattelimme, että meidänkin kurssin pitäisi olla.

Alkuperäinen graafisen suunnittelun bootcamp on nyt saatavana verkossa - yhdistäen sinut missä tahansa oletkin maailmassa.

  • Innovatiivinen verkko-opiskelu. Luennot, esittelyt ja kritiikat toimitetaan reaaliajassa.
  • Oppilaan ja opettajan suhde 9: 1.
  • Opiskele ja työskentele mistä päin maailmaa tahansa! Valitse oma oppimisympäristösi, joka toimii parhaiten sinulle.
  • Verkostoit kodikaupungisi ulkopuolelta tulevien luokkatovereiden kanssa ja kehitä yhteyksiä ihmisiin ympäri maailmaa.
  • Kuule vieraita luennoitsijoita eri maista, rajoittumatta kampuskaupunkiin.
  • Verkkokurssi on suunniteltu pitämään sinut kiinni ja olemaan yhteydessä luokkatovereihisi ja opettajiisi etäisyydestä riippumatta.

Opiskele missä tahansa. Kaikki online-luokat toimitetaan live-tilassa luetelluilla aikavyöhykkeillä, mikä tarkoittaa, että sinulla voi olla Shillington-kokemus mistä tahansa asut.

Oletko valmis aloittamaan luovan uran? Liity Global Classroomiin Shillingtonin uuden verkkokurssin kanssa.

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpgKelly Sikkema / Unsplash

työtodistus

Graham McDonnell, luova johtaja, The New York Times / T -tuotemerkki

"Shillington-ehdokkaiden kykyjen taso, jota Shillington-ehdokkaat osoittivat portfolioissaan, heikensivät minua. Jotkut osoittivat kykynsä vuosien yli ja ylittivät jopa vakiintuneiden ammattilaisten työn. Me palkkasimme kuukauden sisällä, ja uusi suunnittelumme osoittaa jo olevan loistava lisä joukkueeseen. "

Ohje

Sijainnit

New York

Osoite
315 Madison Ave
10017 New York, New York, Yhdysvallat

Lontoo

Osoite
Bury House, 31 Bury St
EC3A 5AR Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Manchester

Osoite
1 Portland St
M1 3BE Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

sydney

Osoite
50 Margaret St
NSW 2000 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia

Melbourne

Osoite
55 Swanston St
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Brisbane

Osoite
157 Ann St
QLD 4000 Brisbane, Queensland, Australia

Los Angeles

Osoite
Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin