Sappo School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sappo School on yksi johtavista Riippumattomat yksityiset koulut Päällä Pitkä saari tänään. Olemme edelläkävijöitä liike kohti koulutusuudistus ja akateemista huippuosaamista. Kuluneen vuosikymmenen aikana, Sappo on palvellut Long Island perheitä tarjoamalla sekä turvallisen ja motivoivan oppimisympäristön jokaiselle lapselle. Tunnettu ja kunnioitettava huippuammattilaisten lapsen terveysalan, Sappo hyödyntää uusinta tieteellistä tutkimusta opetussuunnitelmien.

Sappo School on New York State hyväksytty college astelaisia ​​hyväksytyllä erityisopetusta osasto. Meidän ruokaa opiskelijoille, jotka toimivat parhaiten intiimissä ympäristössä saadessaan henkilökohtaista huomiota ja muodostavat sosiaalisen liitetiedostoja. Keskeyttäminen on 0% ja yli 90% valmistuneista mennä korkeakoulujen heidän valintansa. Korkea prosenttia valmistuneista saada huomattavia apurahoja kohti niiden jatkokoulutukseen.

Missiomme

Missiomme on Sappo School on strategisesti luoda ilmapiiri, joka edistää akateemista huippuosaamista tueksi yksilöllinen lähestymistapa oppimiseen. Täysi potentiaali toteutuu tunnistamalla ja kehittämällä sosiaalisen, emotionaalinen ja korkeakoulut, jotka tuottavat oppimista. Virkistävä Ohjelman avulla opiskelijat voivat tutkia tällaisen oppimisen ja omaksua haasteet luottavaisena. Uskomme muokkaamisessa jäsenten globaalissa yhteiskunnassa osaksi maailman kansalaisia, jotka pystyvät kohdata tulevaisuuden vahvuus luonnetta ja ihmisen tarkoitukseen.

Sijainnit

Commack

Osoite
40 Kings Park Road
NY 11725 Commack, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin