Santa Monica College California

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olet tullut erityiseen paikkaan. Uskomme, että Santa Monica College tarjoaa erinomaisen ja ainutlaatuisen koulutuskokemuksen. Uskomme myös, että tarjoamme runsaasti resursseja yhteisölle.

Mikä tekee meistä erityisen? Akateemisen huippuosaamisemme lisäksi meillä on meille ainutlaatuisia piirteitä - mukaan lukien John Drescher Planetarium; kaunis laaja esitys SMC: n esittävien taiteiden keskuksessa, ensi-iltataiteen tapahtumapaikka; ja Media- ja muotoilukeskus, joka tarjoaa ohjelmia kuten vuorovaikutussuunnittelun kandidaatin tutkinnon.

Länsimaisen koulujen ja korkeakoulujen liiton akkreditoima kaksivuotinen yhteisöopisto Santa Monica -koulu avasi vuonna 1929 vain 153 opiskelijaa. Se on nyt kasvanut kukoistavaksi kampukseksi, jossa on yli 32 000 opiskelijaa ja tarjontaa yli 100 opiskelualalla.

Meillä on vaikuttava akateeminen ennätys. Olemme johtava osavaltion 116 yhteisön korkeakoulun joukossa siirtämällä opiskelijoita Kalifornian yliopistoon, Etelä-Kalifornian yliopistoon, Loyola Marymountin yliopistoon ja muihin neljän vuoden kampuksille.

Santa Monica -opisto on yksi maailman edullisimmista korkeakouluista. Ja meillä on aktiivinen taloudellisen avun ja stipendien toimisto, joka auttaa sinua hankkimaan tarvitsemasi varat yliopistokoulutuksestasi.

Sijainnit

Santa Monica

Osoite
Pico Boulevard,1900
90405 Santa Monica, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin