San Diego Culinary Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja SDCI SDCI on melko ainutlaatuinen, kun se tulee kulinaarinen kouluissa. Olemme vasta noin 12 vuotta, mikä on melko nuori. Olemme perheyritys ja on vain yksi kampuksen paikkaan.

Mutta koska olemme suhteellisen pieniä eikä niillä ole yrityksen hallituksen päätöksiä meille, olemme pystyneet kehittämään ohjelmia, jotka ovat asettaneet kampuksen erilleen verrattuna tuloksiin muiden kulinaarinen kouluissa. Olemme luoneet ainutlaatuisen kulttuuri että jokainen uusi opiskelija tulee osaksi kun he askel jalka meidän kampuksella.

Kirje presidentti Elokuussa 2000 isäni, Harold Meyberg, ja äitini, Lili, perusti San Diego Culinary Institute kourallinen opiskelijoiden ja yksi erittäin tärkeä ajatus: rakentaa parempaa kulinaarinen koulu.

He halusivat rakentaa koulu, joka opettaa tekniikka, ei reseptit; että tarvitaan jokainen Chef Ohjaaja hallussaan vähintään 5 vuotta kuin pääkokki on herkkuihin ympäristö-hämmästyttävää vähimmäisvaatimus tahansa kulinaarisia koulun. Lopuksi he väittivät, että heidän ohjelma tarjoavat laajan käytännön koulutusta, rajoitettu luokkakoot, hyvin varusteltu keittiö luokkahuoneet.

He alkoivat vain kourallinen opiskelijoiden sekä sitouduttava tähän suoraviivaista ihanteita.

Koska he perustivat koulun, olemme kaksinkertaistaneet opetustila ja laajentaneet ohjelma opettaa komis- ohjelman opiskelijoille. Isäni ei ole täällä nähdä, mitä hänen koulu on tullut, mutta jatkamme hänen nimensä ja horjumatta omistautumista alunperin ihanteita.

Tervetuloa.

Mission Statement Me San Diego Culinary Institute ovat tehneet meidän tehtävä on valmistella tulevaa Kokit kanssa ja taitoja he tarvitsevat: Aloita uransa johtava ravintoloissa San Diego, Yhdysvallat, ja maailma.

Tule Head Chefs seuraavan sukupolven parhaita ravintoloita, ja lopulta ottaa paikkansa joukossa, kokit, jotka muokkaavat tulevaisuuden suuntauksia ruokakulttuurin. Tätä varten meidän pitää itse korkeimpia ammatillisen käyttäytymisen ja omistaa itse jatkuvasti panostaa omaan henkilökohtaiseen kasvuun ja kasvun meidän ammattitaitoa.

Sijainnit

La Mesa

Osoite
024 La Mesa Boulevard
CA 91942 La Mesa, Kalifornia, Yhdysvallat