Southern Union State Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Southern Union State Community College ( SUSCC ), avoin sisäänpääsy, julkinen kaksivuotinen korkeakoulu ja Alabaman Community College -järjestelmän jäsen, tarjoaa laadukasta ja tarkoituksenmukaista opetusta ja oppimista akateemisissa, teknisissä ja terveystieteiden ohjelmissa, jotka ovat kohtuuhintaisia, esteettömiä, oikeudenmukainen ja reagoiva opiskelijoiden, yhteisön, liike-elämän, teollisuuden ja hallituksen erilaisiin tarpeisiin.

Riippumatta urastasi tai henkilökohtaisista tavoitteistasi, Southern Union voi auttaa sinua asettamaan tien menestykseen. Yliopistomme palvelee asukkaita kahdeksan läänin alueella Itä- ja Keski-Alabamassa sekä naapurimaissa Georgian läänissä. Kolme ulottuvuuksiamme ovat akateemiset ohjelmat siirrettävyydelle, tekniset ohjelmat erikoistuneille urakompetensseille ja terveystieteiden ohjelmat terveydenhuollon erikoistuneelle koulutukselle. Kattavan korkeakoulukokemuksen varmistamiseksi Southern Unionin opiskelijat voivat valita erilaisista aktiviteeteista, klubeista ja akateemisista kunniapalkinnoista, joihin osallistua.

Opiskelijamme tulevat eri taustoista, perinteistä ja elämän olosuhteista ja tuovat monia näkökulmia luokkahuoneeseen ja kampuksen elämään.

Sijainnit

Opelika

Osoite
Lake Condy Road,301
36801 Opelika, Alabama, Yhdysvallat

Wadley

Osoite
Roberts Street,750
36276 Wadley, Alabama, Yhdysvallat

Opelika

Osoite
Lafayette Parkway,1701
36801 Opelika, Alabama, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: