SUNY Clinton Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Clinton Community College, New Yorkin valtionyliopiston jäsenyksikkö, sijaitsee Bluff Pointissa, noin 4 kilometriä etelään Plattsburghista, metsäisellä korkeudella Champlain-järvellä.

Clinton Community College (CCC) on ainutlaatuinen rooli paikallisyhteisössä ja valtiossa tarjoamalla perinteisille ja ei-perinteisille opiskelijoille mahdollisuuden tutustua erilaisiin koulutusohjelmiin, jotka opetetaan erittäin omistautuneelle tiedekunnalle. Monet CCC-opiskelijat osallistuvat kahteen vuoteen, ansaitsevat tutkinnon tai todistuksen ja siirtävät sitten nelivuotiseen yliopistoon. Muut opiskelijat siirtyvät suoraan työvoimaan tai osallistuvat CCC: hen lyhyeksi ajaksi tietyn koulutustarpeen täyttämiseksi. Syyskaudella 2015 Clinton Community College -lehdessä oli noin 2400 kokopäiväistä ja osa-aikaista opiskelijaa.

Vaikka korkeakoulussa on nykyaikaisia ​​koulutustarpeita, erinomaista arkkitehtuuria ja mahtavaa luonnonympäristöä, jotka ovat välttämättömiä nykypäivän koulutustarpeisiin, merkittäviin aikoihin menneisyydessä. Itse asiassa Bluff Point locale on ollut kohtaus joitakin tärkeimmistä tapahtumista perustamisesta Amerikan tasavallan ja sen perinteet. On sopivaa, että alue niin suurenmoisen kaunis ja niin paljon osa varhaista kehitystä Yhdysvalloissa pidetään yleiseen käyttöön ja nautintoa.

Bluff Point kuuluu Clinton Countyn kansalaisiin, jotka nyt jakavat henkeäsalpaavan maiseman ja historian tunteen, joka oli ollut varattu vain muutamalle.

Tehtävä

Clinton Community Collegen tehtävänä on tarjota koulutusmahdollisuuksia osallistavassa ja turvallisessa ympäristössä, joka antaa yksilöille mahdollisuuden luoda omat polkujaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun.

Visio

Clinton-yhteisöoppilaitoksemme ponnistelevat Clintonin piirikunnassa ja Pohjois-osassa, mikä auttaa opiskelijoita sulkemaan akateemiset, taloudelliset, teknologiset ja kulttuuriset jakautumiset, osallistumaan paikallisiin ja globaaleihin yhteisöihin sekä parantamaan elämäänsä käytännöllisesti ja visionäärillisesti.people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Sijainnit

Plattsburgh

Osoite
136 Clinton Point Drive
12901 Plattsburgh, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin