San Diego Flight Training International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja San Diego Flight Training International

Tervetuloa San Diego Flight Training International sijaitsee kauniissa Etelä-Kaliforniassa. SDFTI on sertifioitu ja hyväksytty 141 koulua koelento tutkimus viranomainen ja on valmistuttuaan ammatillinen lentäjät vuodesta 1989.

SDFTI on auttanut satoja kunnianhimoinen lentäjät täyttävät ammatilliset lentokoulutus tavoitteita tahraton turvallisuus kirjaa. Odotamme auttaa teet saman.

Tarjoamme erinomaisen ilmapiirin valmiiseen ilmailun koulutusta ja Montgomery Field (San Diego) nauttii yli 350 lentoa koulutuspäivää vuodessa keskimäärin ansiosta erinomainen sää. San Diego tarjoaa myös lämmin ja kuiva ilmasto, kauniit rannat, ja matkailukohteita turvallisessa ja rennossa ympäristössä. Kontrolloitu lentolliikennejärjestelmän ja sekoitus pitkä valkoinen valtameren rantoja, värikäs aavikoita ja karu lumihuippuiset vuoret alueella tekevät San Diego kaikkein ihanteellinen ja kaunis ilmailun koulutus sijainti maassa.

Sinun päätös valita lento koulu on tärkeä askel ja viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että kriittinen ero opiskelijalla on tyyli ja opetuksen laatua käytettävissä. Tämä on alue, jolla SDFTI oli paras tuoreessa itsenäinen markkinointikyselyyn.

Jokainen kurssi on oppimäärän, joka on kehitetty liikkumaan läpi mahdollisimman tehokkaasti painottaen rakenne, turvallisuus ja laatu.

Meidän valmistuneet ovat erittäin onnistuneita toteutuksessa tavoitteensa. Lähes 100% siirtää kirjalliset kokeet ensimmäisellä yrityksellä ja yli 80% siirtämään käytännön koelentotiedot yhdellä yrittämällä.

Miksi valita SDFTI?

Koska SDFTI tarjoaa maailmanluokan koulutusta ja on osoittautunut onnistuneeksi ... Olemme lentäjien koulutuksessa täällä San Diego alueella reilusti yli 20 vuotta.

RAKENNE

Annamme sinulle tyypin strukturoitujen koulutusta että jokainen lentoyhtiö halut noudettaessa parhaat ihmiset varten halutuimman kannat lentokoneessa flightdeck. Tarjoamme koulutusta alle sekä osan 61 ja osan 141 tarkasteluun viranomaisen määräämä Federal Aviation asetuksissa (FAR).

HAASTATTELUT VALMISTUS

Jokainen opiskelija annetaan työhaastattelussa ja valmistelu taitoja maa työtä, jossa mahdollisimman monia lentoyhtiöiden saatavilla teollisuudessa. Se on enemmän kuin vain haastattelussa; se on uran haluat ... saamme siellä nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

harjoitteluympäristön

Se on enemmän kuin päivää vuodessa voit lentää, se on kokonaistuntimäärä ja mukavuutta, jossa voit turvallisesti kokea ne. AT SDFTI te hyötyä Southern California Flying Kokemus, joka antaa sinulle parhaat mahdollisuudet kirjautua tuntia päivästä toiseen.

MONIMUOTOISUUS maaston

Vuonna yksi lennon voit helposti mennä 70 mailia valtameren edessä rantoja sisämaan laaksot mailin korkean vuoren huiput aavikolle puistojen Anza-Borrego sen maataloudellisesti rikas Imperial Valley ja Salton Sea. Sinulla on mahdollisuus kokea enemmän kuin missään muualla.

LAJIKKEEN ilmatilan ja lentokenttien

On enemmän lajike 20 kilometrin SDFTI kuin mikään muu koulu maapallolla. Useista Class Bravo kaupallisia ja sotatoimien luokan 8 ohjataan ilmailun kiitoratojen pieniin hallitsematon nauhat. Täällä on mahdollisuus altistua lähes mitä löydät urasi. Meillä on myös toinen kahdesta "torni enroute" käytävien saatavilla Yhdysvalloissa.

UUSIN ILMA

SDFTI omistaa, käyttää ja ylläpitää 15 lentokalusto. Tämä sisältää kahden ja yhden moottorin monimutkainen ilma, ja uusin kokoelma Cessna 172S alueella lukien Garmin® G1000® varustettu lasi flightdeck.

International Students

SDFTI sallitaan Yhdysvaltain hallitus ilmoittautua Non-Immigrant Alien (International) opiskelijat ja asukkaita lentoon koulutuksen luokissa. Tämä edellyttää aloittamisen nopeasti ja helposti seurata M1 Visa prosessi.

Monet kansainväliset opiskelijat etsivät nopeaa ja edullista alkaa, viimeistely kaupallinen ohjelma, joka sisältää FAA yksityinen, Instrument, Commercial, ja usean moottorin ohjelmia.

Kansainväliset opiskelijat voivat myös kouluttaa meidän uusi ja moderni kalusto ja valitse mitään yksittäistä FAA sertifikaatit ja luokitukset suorittaa henkilökohtaisen opinto.

I-20 Valtuutettu

San Diego Flight Training International on valtuudet antaa I-20: n, joka mahdollistaa opiskelijoiden saada opiskelija (M-1) Visa kautta omien suurlähetystön tulla Yhdysvaltoihin lentokoulutus. Näin ulkomaalaisten saada M1 VISA ja sitten aloittaa lentokoulutus Yhdysvalloissa. Huomaa, että vieraspaikkakuntalainen ulkomaalaisten voi harjoitella kouluissa, jotka ovat I-20 sallittua. Noudattamatta jättäminen tämä politiikka voi johtaa karkotus. Hyväksymme myös siirrot vieraspaikkakuntalainen ulkomaalaisille, joilla koulutus muissa I-20 hyväksytty ja valtuutettu lennon kouluissa. Tämä on erittäin helppo prosessi, ja kun tehdään oikein on hyvin vähän vaikutusta oman koulutuksen.

Sijainnit

San Diego

San Diego Flight Training International

Osoite
8745 Aero Dr., Ste. 103

92123 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 858-569-1822

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin