Sacramento City College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koska 1916, Sacramento City College on antanut akateemisesti ja ammatillinen koulutus, ja tarjoaa 212 astetta ja todistus ohjelmia. Kun pääkampuksesta sijaitsee Sacramento, ja college etsivän keskuksia Davis ja West Sacramento, college ilmoittautuu monipuolinen yhteisö lähes 22000 opiskelijaa ja tarjoaa monikulttuurisen toiminnan koko lukuvuoden. Lähes 100 vuotta SCC on edelleen sitoutunut edistämään oppimisyhteisö joka juhlii monimuotoisuutta, hoitaa henkilökohtaista kasvua, ja inspiroi akateemista ja taloudellisen johdon.

Vaikka SCC pysyy uskollisena historiaa ja perinteitä, college on edennyt kaikilla aloilla opetuksen, oppimisen ja teknologiset innovaatiot. College ylpeänä tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia opiskelijoille kaikkien taustat, myös online-kurssien ja palvelujen Outreach Center paikoissa, ja erikoistunut opiskelija menestys tuki ohjelmia valita.

SCC on myös monia uusittu ja modernisoitu opetuksen ja oppimisen tilat, kuten ympäristöystävällistä Davis Centerissä, uusinta Performing Arts Center, ja ikoni Hughes Stadium. Pääkampuksella, hyvin tunnustettu arkkitehtonisia ominaisuuksia, kuten archways, pylväät, ja tiili ovat säilyneet läpi remontin säilyttää kollegiaalinen ja arvostettu ulkoasu.

SCC on sitoutunut tarjoamaan ohjelmia ja college ympäristö, joka tuetaan pääsyä erilaisiin opiskelijoiden. Tätä varten etsivää keskukset tärkeä rooli kuin vaihtoehtoiset pääsyä kursseille, opiskelijapalveluista, ja yhteisön resursseja yhteisöille Davis ja West Sacramento. Molemmat college etsivän keskukset pääsee bussilla, pyörällä, autolla tai alueellisten kauttakulku. Lisäksi SCC opiskelijat saavat erinomaisen alennettuun hintaan alueellisen transit käytön edistämiseksi ympäristöä säästävästä, kustannustehokkaan ja käytännön kuljetus. Ja niille, jotka eivät voi tehdä sitä tahansa kolmesta SCC kampusten college on lisännyt sen etäisyys koulutus- tarjontaansa verkossa ja hybridi kursseja vastaamaan erilaisiin akateemisen tarpeisiin.

Monimuotoisuus on merkittävä ylpeyden SCC monin tavoin. SCC oppilasmäärä on yksi kaikkein monipuolinen alueella, ja mahdollisuuksia sitoutuminen erilaisiin kulttuuritietoisuutta toimintaa runsaasti. Akateemisesti, college tarjoaa lukuisia asteen ja todistus kursseja sekä yleissivistys kursseja niille, jotka aikovat siirtää 4-vuoden laitokset. Tällä tavoin SCC opetusohjelmia tukea ja mahdollisuuden opiskelijoille saavuttaa menestystä, olipa niiden tavoite. Ulkopuolella luokkahuoneessa opiskelijat voivat käyttää tukipalveluja vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. SCC on ylpeä tarjota opiskelijoiden palveluja ohjelmia ohjauksen, taloudellista tukea, työharjoittelu, vammaisille opiskelijoille, veteraanit, ja paljon muuta.

Totta, sen historiaan, Sacramento City College edelleen blaze polkuja kaikessa korkeakoulutuksen. Vaikka College on säilyttänyt pitkät perinteet huippuosaamista, innovaatiota, ja saavutettavuus, se urheasti takoo eteenpäin uusia rajoja, kuten ympäristö- ja sosiaalisen vastuun sekä sosiaalisen median ja verkkoviestinnän. Ei ole väliä horisontin, SCC omaksuu uusia haasteita ja mahdollisuuksia joka käänteessä keskittyen opiskelija menestys edistää henkistä, kulttuurista ja taloudellista elinvoimaisuutta yhteisöä.

Missio, visio & arvot

Missiomme

Sacramento City College on avoin pääsy, kattavia kansalaisopisto, joka palvelee monipuolinen opiskelijoista. Tarjoamme laajan valikoiman koulutusmahdollisuuksia ja tukipalveluja johtavat siirtää, uralla etenemisessä, perustaidot kehitys, aste ja todistus saavuttamisen ja henkilökohtaisen elämän. Sitoutumisemme jatkuvaan parantamiseen kautta tuloksiin ohjattu arviointi, suunnittelu ja arviointi edistää opiskelijoiden oppimista. Näiden ponnistelujen me edistää henkistä, kulttuurista ja taloudellista elinvoimaisuutta yhteisöä.

Visiomme

Sacramento City College pyrkii luomaan oppimisen yhteisö, joka juhlii monimuotoisuutta, hoitaa henkilökohtaista kasvua, ja inspiroi akateemista ja taloudellisen johdon.

Arvomme

Työskennellä yhdessä

Pyrkimys Excellence

Innostava Achievement

Sijainnit

Sacramento

Osoite
3835 Freeport Boulevard
95822 Sacramento, Kalifornia, Yhdysvallat