Rose State College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Rose State College on julkinen, kaksivuotinen laitos, jolla on "avoimien ovien" pääsypolitiikka. Koulu tarjosi ensimmäiset luokkansa 21. syyskuuta 1970. Alun perin nimeltään Mid-Del Junior College, se nimettiin uudelleen Oscar Rose Junior Collegeksi Midwest City-Del Cityn koulujen superintendentin muistoksi. Huhtikuussa 1983 nimi muutettiin virallisesti Rose State College . Nykyään Rose State toivottaa tervetulleiksi yli 13 000 opiskelijaa vuodessa ja on omistautunut auttamaan kaikkia jokaiselle opiskelijalle onnistumaan.

Rose Statessa on tärkeätä olla yhteisöopisto, joka keskittyy yhtä hyvin yhteisöosaan kuin mekin yliopisto-osa. Kaikessa tekemisessämme olemme sitoutuneet teihin menemään pelkästään koulutuksen tarjoamisen lisäksi - antamaan sinulle jokaisella tasolla tarvittavat ohjeet.

Se alkaa opiskelijoiden vastaanottamis- ja uraneuvontakeskuksillamme, jotta aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa. Ja kun olet opiskelija, huomaat edut, jotka oppilaamme kertovat meille yhä enemmän ja rakastavat Rose State -tapahtumaa: pienemmät luokkakoot, enemmän yksi kerrallaan opettajien kanssa ja vakava akateeminen keskittyminen rennompaan , ystävällinen ilmapiiri.

Akateemikot ja ohjelmat

Akateemisesti korkeakoulu on organisoitu viiteen osastoon: liiketalous ja tietotekniikka, tekniikka ja tiede, terveystieteet, humanistiset ja yhteiskuntatieteet. Käytettävissä on yli 60 tutkinto- ja ammattitaito-ohjelmaa, joista monet voivat auttaa sinua valmistautumaan kandidaatin tutkinnon suorittamiseen.

Rose State tarjoaa myös työvoiman kehittämisosaston, joka muodostuu yhteisön oppimiskeskuksesta ja ammatillisesta koulutuskeskuksesta. Yhteisöoppimiskeskus tunnetaan laajasta elinikäisen oppimisen ohjelmistonsa, mukaan lukien suositun Kids College -oppilaitoksensa kautta. Ammatillinen koulutuskeskus tarjoaa yrityskoulutusta, pienyritysten neuvontaa, ja se sijaitsee Oklahoman ympäristökoulutuskeskuksessa, jossa ihmiset koko Oklahomasta koulutetaan jätevesien hallintaan.

Sijainnit

Midwest City

Osoite
Southeast 15th Street,6420
73110 Midwest City, Oklahoma, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin