Lue virallinen kuvaus

Tietoja Recording Connection

Jako Recording, Radio, Film and Culinary Connection (RRFC), Recording Connection on alan hyväksymä ammattikoulun suunnattu noin tarjota sinulle käytännön, yksi-on-one koulutusta uran audioinsinööri tai musiikin tuottaja. Meidän yleisenä tavoitteena ei ole pelkästään varustaa sinulle tarvittavat taidot, mutta myös auttaa murtautua alan laittamalla te kykene pääsemään lähemmäksi työpaikka-kokemus Samalla voidaan antaa merkittävää alan yhteyksiä.

Kautta vallankumouksellinen mentori-oppipoika (ulkoinen) oppimisen lähestymistapaa, me pariksi jokaisen meidän opiskelijoiden, joiden todellinen musiikin tuottaja tai ääni-insinööri, joka tarjoaa yhden-on-one koulutusta todellinen äänitysstudio. Meidän ohjelma yhdistää jäsenneltyä-vielä-joustava opetussuunnitelma, jossa on suuri määrä käytännön koulutusta studiossa, mikä mahdollistaa meidän opiskelijoiden paitsi oppia alkeet tuottaa, tallennus ja sekoittamalla, mutta liiketoiminnan osa käynnissä studio, koska sekä sisäisestä toiminnasta teollisuus itse. Koska meidän aloitettiin vuonna 1989, Recording Connection on laajentanut ulottuville kaikkiin 50 valtiota, sekä osaksi Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa, lopulta asettamalla yli 11000 opiskelijaa oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisissa äänitysstudioista kolmessa maanosassa. Mentorointimallimme henkilökunta koostuu todellisten tuottajien ja insinöörien maailmanluokan studiot, joista monet säännöllisesti työskentelevät Grammy-palkittu, Platinum-myynti taiteilijoita. Olemme huolellisesti seuloa meidän ohjaajat, jotta ne antavat opiskelijoillemme parhaan mahdollisen koulutuksen, sekä parhaat mahdollisuudet yhdistää teollisuuden kanssa prosessissa. Tallennus Connection n on työssä audio koulutusohjelma on erinomainen valinta kaikille, jonka intohimona käynnistää uransa audioinsinööri, musiikin tuottaja, elää ääniteknikko, musiikki artisti, elävät DJ, säveltäjä tai muiden alan ammattilainen. Ainutlaatuinen lähestymistapa asettaa sinut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan oikealla ihmisiä auttamaan sinua murtautumaan teollisuudelle.

Mahdolliset urapolut

Sisäpuolella perus- äänieditoinnista ja musiikin tuotanto tietenkin voimme pariutumaan opiskelijoille mentoreita, jotka ovat erikoistuneet valitsemaansa genre tai kiinnostavista. Tarjoamme tällä hetkellä räätälöityjä Seuraava koulutus urakehityksen:

Elektroninen musiikki tuotanto Hip-hop musiikin tuotanto / voittaa tekemällä Live ääni engineering Post tuotanto audio Audio elokuva-, TV- ja videopelit Touring DJ Musiikkibisneksessä (ohjelmatoimistopalvelut, etiketti Executive jne)

Kymmenen syytä harkita Recording Connection:

  1. Opi lähellä missä asut. (250 kaupungit valita)

Yli 250 eri puolilla maata, voimme kouluttaa teitä todellinen äänitysstudio ajomatkan päässä missä asut. Ei tarvitse siirtää, lopettaa työsi tai hyvästellä nykyisiä yhteyksiä.

  1. Alhainen opetusta

Jossa kovassa koulutus kustannuksia, se ei ole harvinaista, että opiskelijat keräät kymmeniä tuhansia dollareita velkaa, ennen kuin ne valmistuvat. Pyrkivä alan ammattilaiset, tämä voi lopettaa uransa ennen kuin se edes alkaa. Pidämme opetusta edullinen ($ 9400, kaikki tarvikkeet mukana, ei maksuja), joten voit keskittyä urasi, eikä siitä, miten aiot maksaa laskujaan.

  1. Valmistaudu erilaisia ​​musiikkiteollisuuden uraa

Haluatko tuottaa, säveltää, insinööri, DJ tai suorittaa; olitpa osaksi hip hop, elektroninen musiikki, maa, pop, rock tai jazz; me räätälöidä opetussuunnitelman tarpeitasi, ja me pariksi sinulle ohjaaja, joka voi auttaa saavuttamaan tiettyjä uraan liittyviä tavoitteita.

  1. Real työharjoittelua apua

Kiitos ainutlaatuinen lähestymistapa, monet opiskelijat saavat palkkaamat mentorit tai yhteyksien kautta niiden mentoreina. Kuitenkin Recording Connection, emme jätä mitään sattuman varaan. Jokaisen meidän opiskelijoita, me tarjota lisätukea, koulutusta ja työharjoittelua apua jopa vuoden valmistumisen jälkeen.

  1. Lue oppipoikana (extern), ei luokkahuoneessa opiskelija tai harjoittelija

Koska tallennus Connection opiskelija, et ole yksi opiskelija on kymmeniä kilpailevat opettajan huomiota luokassa. Myöskään yksinkertaisesti harjoittelija, joka vie roskat ulos (vaikka askareita ovat luonnollinen osa studio elämää). Olet oppipoika (extern), joka on määritetty todellinen tuottaja / insinöörin henkilökohtaisen internet-työharjoittelua. Et vain oppia käsitteitä oppikirjasta: olet oppimisen temppuja kaupan todellisesta ammattilainen.

  1. Työ oman musiikkiuransa

Yksi niistä asioista oppilaamme rakastavat parasta Recording Connection on, että luonnollisesti ne voivat soveltaa mitä he oppimista luoda omaa musiikkia. Vaikka monet opiskelijat haluavat vain suunnitella ja valmistaa muille, monet muut haluavat tuottaa omaa musiikkia. Meidän kurssi voit oman pelin. Opit kirjaa, sekoitetaan ja tuottaa omaa musiikkia, ja vielä parempi, saada se kuulee todellisen musiikkialan ammattilaisia, jotka voivat auttaa saat sen siellä.

  1. Opi alan standardi vaihde ja ohjelmistot

Koska opit todellinen äänitysstudio, sinun luonnollisesti oppia käyttämään pyydyksiä ja ohjelmistoja että ammattilaiset käyttävät, mistä vuosikerta ampeeria virtuaalisiin lisäosia, analogisesta digitaaliseksi. Opit alan standardi Pro Tools, sekä muita ohjelmia, kuten Logic Syy ja Ableton. Ja saat harjoitella vaihteen ja ohjelmistoja ilman kilpailemaan muiden opiskelijoiden käytännössä aika.

  1. One-on-one mentorointi

Vuonna Recording Connection luokka, on vain yksi opiskelija: te. Ei luokkia kymmeniä muiden opiskelijoiden. Kaikki koulutus tapahtuu yksi-vastaan-yksi studiossa, vain sinä ja mentori. Ei peittelemättä asioita et ymmärrä. Oppia omaan tahtiin. Kysy mitä kysymyksiä haluat. Tämä henkilökohtainen huomio on mitä auttaa ihmisiä kuin sinä tulla suuri tuottajien ja insinöörejä. Ja se mitä olemme jälkeen.

  1. Maailmanluokan mentoreina todellisia albumi ov

Muissa kouluissa opettajat usein heidän tutkintojen seinällä. Todellisessa musiikkialalla, menestystä mitataan muilla tavoin. Teemme yhteistyötä top tuottajien ja insinöörien eri puolilla maata mentori opiskelijoillemme-ihmisiä, jotka työskentelevät supertähti lahjakkuutta kuten Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar ja monet, monet muut. Et todennäköisesti löydä college astetta seinillä oman mentorin studio, mutta ehkä vain nähdä muutaman Gold ja Platinum Records, ja ehkä jopa Grammy tai kaksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Recording Connection Audio School

Perusteellinen osattava Ableton Live on välttämätöntä, jos aiot olla elektroninen muusikko tai klubi-DJ. Sen yhdistelmä tehokkaita junassa virtuaali-instrumentit, tehokas ... [+]

KOULUTUS ABLETON LIVE: saatavilla kaikissa 50: ssa ja Kanadassa.

Vuodesta 1989 Recording Connection on sijoitettu yli 11000 opiskelijaa työskentelee oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisessa äänitysstudioiden kaikkialla Yhdysvalloissa sekä Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa Meidän opiskelijat ohjasivat ammatillinen audio insinöörien ja musiikin tuottajille, mukaan lukien monet jotka ovat työskennelleet Grammy-palkittu, Platinum-myynti projekteja joidenkin suurimpia nimiä liiketoimintaa. Jokainen Tallennus Connection mentori seulotaan huolellisesti varmistaa, että heillä on todistettavasti kokemusta ja tietoa auttamaan opiskelijat saavat uransa vauhtiin.

Tietoa Ableton Live-oppimäärän ... [-]
Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Suunniteltu vakavia pyrkivä tuottaja / insinöörin mielessä, meidän jatkokurssi pohjautuva perustalle, jonka perus- oppisopimuskurssilla, antaa sinulle mahdollisuuden otta ... [+]

Jos vakava tuottaja: Meidän Advanced Audio Engineering & Music Production kurssi on saatavilla kaikissa 50 osavaltiossa ja Kanadassa.

Vuodesta 1989 Recording Connection on auttanut tuhansia opiskelijoiden murtautua musiikkiteollisuus asettamalla ne oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisissa äänitysstudioiden kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa Meidän opettavat tänä vuonna maailmanluokan tuottajat ja insinöörit, joista monet ovat työskennelleet joitakin suurimpia nimiä liiketoimintaa. Jokainen mentori on tarkastettu huolellisesti varmistaa Opiskelijamme saavat laadukasta koulutusta joltakulta todistetusti kokemusta alalla.

Tietoa Advanced Audio Engineering & Music Production kurssin ... [-]
Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Saatuaan käytännön, yksi-on-one koulutusta äänieditoinnista ja musiikin tuotanto, jossa on kokenut ammattilainen, seuraava askel on tulla sertifioitu Pro Tools ™. Olemme ... [+]

GET sertifioitu PRO TOOLS ™! Osoittaa teollisuudelle, että sinulla on valmiudet toimittaa paineen alla

Saatuaan käytännön, yksi-on-one koulutusta äänieditoinnista ja musiikin tuotanto, jossa on kokenut ammattilainen, seuraava askel on tulla sertifioitu Pro Tools ™. Olemme ylpeitä ja innoissamme tarjota tämän mahdollisuuden kautta Recording Connection Pro Tools ™ Certification ohjelmat. Tämä kertoo teollisuuden että et ole enää opiskelija, mutta sertifioitu ammattilainen, valmis puuttumaan minkä tahansa projektin.

Olet oikeutettu ottamaan meidän audio pätevöintiohjelmansa jos:

On valmistunut Recording Connection kurssi Audio Engineering ja Musiikin tuottaminen; TAI Ovat valmistuneet kanssa todistus, tutkinto tai toisesta audio koulu. ... [-]
Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Haaveilet sen yöllä. Sinä kiusata yli sen päivän aikana. Tiedät on luonnollinen lahjakkuus, ja uskot on se mitä tehdä alan kuin elektronisen musiikin tuottaja. ... [+]

TALLENNUSTILAN CONNECTION Electronic Music tuotanto-ohjelma: saatavilla kaikissa 50: ssa ja Kanadassa.

Satoja eri puolilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa, Recording liitäntä asettaa tuhansia opiskelijoiden työskentelee oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisissa äänitysstudioiden eri puolilla maailmaa. Meidän opiskelijat ohjasivat top-hylly tuottajat ja insinöörit, joista monet toimivat Platinum-myynti ja Grammy-palkittu taiteilijoita. Me seuloa meidän mentorit huolellisesti, jotta heillä on kokemusta ja tietoa auttaa Opiskelijamme käynnistämään uraansa.

Lisätietoa Recording Connection Electronic Music Training Program

Haaveilet sen yöllä. Sinä kiusata yli sen päivän aikana. Tiedät on luonnollinen lahjakkuus, ja uskot on se mitä tehdä alan kuin elektronisen musiikin tuottaja. Ainoa ongelma on, että jos aiot olla mitä enemmän kuin "makuuhuone tuottaja," olet saanut oman pelin ja ei voi oikeastaan ​​saada mitä tarvitset joitakin kalliita college luokassa. Tarvitset studio kokemus, tarvitset ohjausta mentori, ja tarvitset yhteydet. Paljon yhteyksiä. Sinun täytyy saada jalka oven.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Ota beat päätöksentekoon ja hip-hop-musiikkia tuotannon ammatillisen tasolle apprenticing (externing) todellinen äänitysstudio rinnalla merkittävä hiphoptuottajan ... [+]

Ota beat päätöksentekoon ja hip-hop-musiikkia tuotannon ammatillisen tasolle apprenticing (externing) todellinen äänitysstudio rinnalla merkittävä hiphoptuottajan.

Vuodesta 1989 Recording Connection on auttanut yli 11000 opiskelijoita murtautua alan asettamalla ne toimi oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisissa äänitysstudioiden kaikkialla Yhdysvalloissa sekä Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa Meidän ohjaajat ovat kaikki huolellisesti seulotaan perustettu ammattilaisille todistettu maineen ja taitoja, ja monet heistä toimivat Grammy-palkittu ja Platinum-myynti taiteilijoita. Ei yksinkertaisesti ole parempaa tapaa aloittaa urasi musiikin tuotanto ja äänieditoinnista kuin oppimalla rinnalla joku näin.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Tällä Recording Connection, saat ainutlaatuista one-on-one mentorointia opit käytännön, toimien ohella huippuammattilaisia ​​oman alan kiinnostusta. Teemme yhteistyötä pa ... [+]

OPI JÄLKITUOTANTO ääntä työpaikalla. Käytettävissä kaikissa 50: ssa ja Kanadassa, vain RECORDING CONNECTION

Paikkojen kaikissa 50 osavaltiossa sekä Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa, Recording Connection on auttanut tuhansia opiskelijoiden käynnistää niiden musiikkiteollisuus uransa viime neljännesvuosisadan. Kollektiivista mentoreista sisältää satoja kokeneita tuottajien ja insinöörien todellisia albumi ov, joista monet toimivat Grammy-palkittu ja Platinum-myynti tallennus taiteilijoita ja muusikoita. Me seuloa meidän mentorit huolellisesti varmistaa meidän opiskelijat saavat mahdollisimman osaava koulutusta ja ohjausta käytettävissä, jotta ne voivat muodostaa musiikkialalla ja siirry menestyksekkään uran omaa. ... [-]

Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Kuuletko musiikkia oman pään, ja pitkä käyttäjäystävällinen tapa tuoda, että musiikki kaiuttimista tai tanssilattialle? Katso enää kuin Logic Pro X, digitaalisen äänen ty ... [+]

OPI LOGIC PRO nauhoitetiedostoon CONNECTION: saatavilla kaikissa 50: ssa ja Kanadassa.

Koska meidän alusta yli 25 vuotta sitten, Recording Connection on sijoitettu yli 11000 opiskelijaa työskentelee oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisissa äänitysstudioiden eri puolilla Yhdysvaltoja sekä Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa Tämä edellyttää kumppaneina satoja alkuun ammatillinen tuottajien ja insinöörit mentori opiskelijoille. Koska korkeat vaatimukset ja työsuhteet olemme kehittäneet vuosien varrella, voimme sijoittaa meidän opiskelijoille joitakin kaikkein maustetaan ammattilaiset alan, joista monet toimivat Grammy-palkittu ja Platinum-myynti levytysartistit. Työskentely ammattilaiset tämän kaliiperi auttaa varmistamaan meidän opiskelijat saavat koulutusta ja yhteyksiä he tarvitsevat voidakseen käynnistää oman uran. ... [-]

Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Music tuottavat on keskeinen osa musiikin tallennusta. Vaikka audioinsinööri keskittyy lähinnä teknisten näkökohtien tallennuksen, musiikin tuottaja keskittyy enemmän tai ... [+]

Kautta mentori-oppipoika (ulkoinen) lähestymistapa, Recording Connection on auttanut tuhansia opiskelijoiden sijoittamalla ne äänitysstudioiden kaikkialla Yhdysvalloissa sekä Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa Tämän saavuttamiseksi, me kumppani satoja ammattituottajia ja insinöörit ympäri maailmaa mentori meidän opiskelijoiden yksi-vastaan-yksi. Nämä ohjaajat ovat huolellisesti seulotaan varmistaa heillä on todistettavasti ja taitoja, jotka auttavat Opiskelijamme onnistua, ja monet ohjaajat ovat Grammy-voittajia Platinum myydyn albumin niiden luotto.

musiikin tuottamiseen

Music tuottavat on keskeinen osa musiikin tallennusta. Vaikka audioinsinööri keskittyy lähinnä teknisten näkökohtien tallennuksen, musiikin tuottaja keskittyy enemmän taiteellisen prosessin. Hän / hän auttaa muokkaamaan äänen, joka mahdollistaa taiteilijan saada paitsi äänen, mutta myös tuntea ne tavoitteena. Tämä edellyttää, että musiikin tuottaja olla teknikko, muusikko, valmentaja ja taiteilija kaikki yhdessä. Se ei ole työtä kaikille, mutta oikea henkilö, se on hyvin palkitsevaa uransa potentiaalia joitakin vakavia tuloja.... [-]

Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
6 - 6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Jos aiot menestyä kuin levy-johtoon, etiketti omistaja tai bändi johtaja, sinun täytyy todella olla fiksu ja tarkoituksellinen koskien valinnan musiikkikoulussa. On monia ... [+]

TALLENNUSTILAN CONNECTION MUSIC liiketoiminta-ohjelma: saatavilla kaikissa 50: ssa ja Kanadassa.

Satoja puolilla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja theU.K., Tallennus Connection on auttanut tuhansia opiskelijoiden löytää tiensä sisään palkitsevaa musiikkiteollisuuden uraa asettamalla ne toimi oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisessa äänitysstudioista. Jokaisella opiskelijalla on pariksi mentori, onnistunut työskentelee tuottaja / insinööri kanssa vuoden kokemus ja todellinen albumi opintopistettä. Olemme kumppani satoja musiikin ammattilaisille ympäri maailmaa, joista monet toimivat Platinum-myynti ja Grammy-palkittu taiteilijoita, joilla varmistetaan, että opiskelijat saavat parasta mahdollista opastusta, koulutusta ja mahdollisuuksia mahdollista. ... [-]

Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Pro Tools on kehittänyt ryhmä audio insinöörit ulos kasvava tarve ohjelma, joka voi toistaa toimintoja kalliita studiolaitteita digitaalisessa ympäristössä. Koska sen keh ... [+]

TALLENNUSTILAN CONNECTION PRO TOOLS kurssi on tarjolla kaikissa 50 osavaltiossa ja Kanadassa.

Paikkojen kaikissa 50 osavaltiossa ja kolmessa maanosassa, Recording Connection on sijoittamalla sen opiskelijat työskentelevät oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisissa äänitysstudioiden kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa Teemme yhteistyötä vain kaikkein maustetaan tuottajien ja insinöörien mentori meidän opiskelijoita, joista monet työskentelevät säännöllisesti joidenkin suurimpia nimiä musiikin. Työskentely ammattilaisten tämän kaliiperi auttaa varmistamaan meidän opiskelijoiden on parhaat mahdollisuudet käynnistää oman menestyksekkään musiikkiteollisuus uraa. ... [-]

Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Olet luultavasti jo ymmärtävät tämän, mutta vain olla selvä: jos haluat tulla menestyksekäs touring DJ, et saa työkaluja, taitoja tai yhteyksiä varten tarvitaan istumalla ... [+]

TALLENNUSTILAN CONNECTION TOURING DJ OHJELMA: saatavilla kaikissa 50: ssa ja Kanadassa.

Satoja puolilla Yhdysvaltoja sekä Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa, Recording Connection on sijoitettu yli 11000 opiskelijaa työskentelee oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisessa äänitysstudioista jos niillä on todellinen mahdollisuus käynnistää uraansa. Teemme tämän kumppaneina satoja ammatti tuottajien ja insinöörit ympäri maailmaa, joista monet ovat työskennelleet Platinum-myynti ja Grammy-palkittu taiteilijoita. Nämä musiikin ammattilaiset mentori meidän opiskelijoiden yksi-yksi-yksi niiden äänitysstudioiden, annamme opiskelijoille käytännön kokemusta ja reaalimaailman yhteyksiä he tarvitsevat menestyäkseen musiikkibisneksessä. ... [-]

Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Recording Connection Audio School

Valmistaudu uran audioinsinööri oppiminen suoraan ammattilaisilta, apprenticing (externing) alle kokenut audioinsinööri. Murtautua musiikkiteollisuus saamalla sisällä ens ... [+]

Audio Engineering

Koska meidän aloitettiin vuonna 1989, Recording Connection on auttanut tuhansia opiskelijoiden käynnistää uransa sijoittamalla ne toimi oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisissa äänitysstudioiden kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa Teemme tämän kumppaneina satoja huolellisesti seulotaan tuottajat ja insinöörit mentori meidän opiskelijoiden työssäoppimisen ja yksi-vastaan-yksi. Monet ohjaajat ovat Grammy-voittajat, jotka ovat työskennelleet supertähtiä ja Platinum-myynti taiteilijoita.

Tallennus Connection Audio Engineering Program Haaveiletko työskentelevät äänitysstudion kanssa joitakin parhaista muusikoista maailmassa? Onko teillä suuri korva mitä kuulostaa hyvältä ja haluamme hyödyntää että lahjakas tuloja? Teetkö oman tallenteita kotona, mutta haluavat taitosi seuraavalle tasolle? Rakastatko luova energia äänitys studio? Oletko toimivat hyvin paineen alla? Pystytkö työskennellä erilaisten persoonallisuuksien? Oletko luova, luotettava ja ahkera? Jos vastasit kyllä ​​johonkin yllä olevaan kysymykseen, lue siitä: ... [-]
Yhdysvallat Los Angeles Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool Lontoo Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Irlanti Korkki Bournemouth Croydon Lontoon Haringeyn kaupunginosassa Stanmore Worcester york Dublin Australia Canberra Albury Armidale Coffsin satama Dubbo Goulburn Lismore  + 44 More
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi