Recording Connection Audio School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Recording Connection

Jako Recording, Radio, Film and Culinary Connection (RRFC), Recording Connection on alan hyväksymä ammattikoulun suunnattu noin tarjota sinulle käytännön, yksi-on-one koulutusta uran audioinsinööri tai musiikin tuottaja. Meidän yleisenä tavoitteena ei ole pelkästään varustaa sinulle tarvittavat taidot, mutta myös auttaa murtautua alan laittamalla te kykene pääsemään lähemmäksi työpaikka-kokemus Samalla voidaan antaa merkittävää alan yhteyksiä.

Kautta vallankumouksellinen mentori-oppipoika (ulkoinen) oppimisen lähestymistapaa, me pariksi jokaisen meidän opiskelijoiden, joiden todellinen musiikin tuottaja tai ääni-insinööri, joka tarjoaa yhden-on-one koulutusta todellinen äänitysstudio. Meidän ohjelma yhdistää jäsenneltyä-vielä-joustava opetussuunnitelma, jossa on suuri määrä käytännön koulutusta studiossa, mikä mahdollistaa meidän opiskelijoiden paitsi oppia alkeet tuottaa, tallennus ja sekoittamalla, mutta liiketoiminnan osa käynnissä studio, koska sekä sisäisestä toiminnasta teollisuus itse. Koska meidän aloitettiin vuonna 1989, Recording Connection on laajentanut ulottuville kaikkiin 50 valtiota, sekä osaksi Kanadassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa, lopulta asettamalla yli 11000 opiskelijaa oppisopimuskoulutuksessa (externs) todellisissa äänitysstudioista kolmessa maanosassa. Mentorointimallimme henkilökunta koostuu todellisten tuottajien ja insinöörien maailmanluokan studiot, joista monet säännöllisesti työskentelevät Grammy-palkittu, Platinum-myynti taiteilijoita. Olemme huolellisesti seuloa meidän ohjaajat, jotta ne antavat opiskelijoillemme parhaan mahdollisen koulutuksen, sekä parhaat mahdollisuudet yhdistää teollisuuden kanssa prosessissa. Tallennus Connection n on työssä audio koulutusohjelma on erinomainen valinta kaikille, jonka intohimona käynnistää uransa audioinsinööri, musiikin tuottaja, elää ääniteknikko, musiikki artisti, elävät DJ, säveltäjä tai muiden alan ammattilainen. Ainutlaatuinen lähestymistapa asettaa sinut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan oikealla ihmisiä auttamaan sinua murtautumaan teollisuudelle.

Mahdolliset urapolut

Sisäpuolella perus- äänieditoinnista ja musiikin tuotanto tietenkin voimme pariutumaan opiskelijoille mentoreita, jotka ovat erikoistuneet valitsemaansa genre tai kiinnostavista. Tarjoamme tällä hetkellä räätälöityjä Seuraava koulutus urakehityksen:

Elektroninen musiikki tuotanto Hip-hop musiikin tuotanto / voittaa tekemällä Live ääni engineering Post tuotanto audio Audio elokuva-, TV- ja videopelit Touring DJ Musiikkibisneksessä (ohjelmatoimistopalvelut, etiketti Executive jne)

Kymmenen syytä harkita Recording Connection:

  1. Opi lähellä missä asut. (250 kaupungit valita)

Yli 250 eri puolilla maata, voimme kouluttaa teitä todellinen äänitysstudio ajomatkan päässä missä asut. Ei tarvitse siirtää, lopettaa työsi tai hyvästellä nykyisiä yhteyksiä.

  1. Alhainen opetusta

Jossa kovassa koulutus kustannuksia, se ei ole harvinaista, että opiskelijat keräät kymmeniä tuhansia dollareita velkaa, ennen kuin ne valmistuvat. Pyrkivä alan ammattilaiset, tämä voi lopettaa uransa ennen kuin se edes alkaa. Pidämme opetusta edullinen ($ 9400, kaikki tarvikkeet mukana, ei maksuja), joten voit keskittyä urasi, eikä siitä, miten aiot maksaa laskujaan.

  1. Valmistaudu erilaisia ​​musiikkiteollisuuden uraa

Haluatko tuottaa, säveltää, insinööri, DJ tai suorittaa; olitpa osaksi hip hop, elektroninen musiikki, maa, pop, rock tai jazz; me räätälöidä opetussuunnitelman tarpeitasi, ja me pariksi sinulle ohjaaja, joka voi auttaa saavuttamaan tiettyjä uraan liittyviä tavoitteita.

  1. Real työharjoittelua apua

Kiitos ainutlaatuinen lähestymistapa, monet opiskelijat saavat palkkaamat mentorit tai yhteyksien kautta niiden mentoreina. Kuitenkin Recording Connection, emme jätä mitään sattuman varaan. Jokaisen meidän opiskelijoita, me tarjota lisätukea, koulutusta ja työharjoittelua apua jopa vuoden valmistumisen jälkeen.

  1. Lue oppipoikana (extern), ei luokkahuoneessa opiskelija tai harjoittelija

Koska tallennus Connection opiskelija, et ole yksi opiskelija on kymmeniä kilpailevat opettajan huomiota luokassa. Myöskään yksinkertaisesti harjoittelija, joka vie roskat ulos (vaikka askareita ovat luonnollinen osa studio elämää). Olet oppipoika (extern), joka on määritetty todellinen tuottaja / insinöörin henkilökohtaisen internet-työharjoittelua. Et vain oppia käsitteitä oppikirjasta: olet oppimisen temppuja kaupan todellisesta ammattilainen.

  1. Työ oman musiikkiuransa

Yksi niistä asioista oppilaamme rakastavat parasta Recording Connection on, että luonnollisesti ne voivat soveltaa mitä he oppimista luoda omaa musiikkia. Vaikka monet opiskelijat haluavat vain suunnitella ja valmistaa muille, monet muut haluavat tuottaa omaa musiikkia. Meidän kurssi voit oman pelin. Opit kirjaa, sekoitetaan ja tuottaa omaa musiikkia, ja vielä parempi, saada se kuulee todellisen musiikkialan ammattilaisia, jotka voivat auttaa saat sen siellä.

  1. Opi alan standardi vaihde ja ohjelmistot

Koska opit todellinen äänitysstudio, sinun luonnollisesti oppia käyttämään pyydyksiä ja ohjelmistoja että ammattilaiset käyttävät, mistä vuosikerta ampeeria virtuaalisiin lisäosia, analogisesta digitaaliseksi. Opit alan standardi Pro Tools, sekä muita ohjelmia, kuten Logic Syy ja Ableton. Ja saat harjoitella vaihteen ja ohjelmistoja ilman kilpailemaan muiden opiskelijoiden käytännössä aika.

  1. One-on-one mentorointi

Vuonna Recording Connection luokka, on vain yksi opiskelija: te. Ei luokkia kymmeniä muiden opiskelijoiden. Kaikki koulutus tapahtuu yksi-vastaan-yksi studiossa, vain sinä ja mentori. Ei peittelemättä asioita et ymmärrä. Oppia omaan tahtiin. Kysy mitä kysymyksiä haluat. Tämä henkilökohtainen huomio on mitä auttaa ihmisiä kuin sinä tulla suuri tuottajien ja insinöörejä. Ja se mitä olemme jälkeen.

  1. Maailmanluokan mentoreina todellisia albumi ov

Muissa kouluissa opettajat usein heidän tutkintojen seinällä. Todellisessa musiikkialalla, menestystä mitataan muilla tavoin. Teemme yhteistyötä top tuottajien ja insinöörien eri puolilla maata mentori opiskelijoillemme-ihmisiä, jotka työskentelevät supertähti lahjakkuutta kuten Taylor Swift, Lady Gaga, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar ja monet, monet muut. Et todennäköisesti löydä college astetta seinillä oman mentorin studio, mutta ehkä vain nähdä muutaman Gold ja Platinum Records, ja ehkä jopa Grammy tai kaksi.

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
CORPORATE HEADQUARTERS

Recording Connection Audio Institute

1201 West 5th Street
Suite M130

90017 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Birmingham

Osoite
Birmingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Brighton

Osoite
Brighton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Bristol

Osoite
Bristol, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Cambridge

Osoite
Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Cheltenham

Osoite
Cheltenham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Exeter

Osoite
Exeter, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ipswich

Osoite
Ipswich, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Leeds

Osoite
Leeds, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Leicester

Osoite
Leicester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Liverpool

Osoite
Liverpool, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Lontoo

Osoite
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Manchester

Osoite
Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Newcastle upon Tyne

Osoite
Newcastle upon Tyne, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Northampton

Osoite
Northampton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Norwich

Osoite
Norwich, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Nottingham

Osoite
Nottingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Oxford

Osoite
Oxford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Plymouth

Osoite
Plymouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Sheffield

Osoite
Sheffield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Stoke-on-Trent

Osoite
Stoke-on-Trent, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Aberdeen

Osoite
Aberdeen, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Dundee

Osoite
Dundee, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Edinburgh

Osoite
Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Glasgow

Osoite
Glasgow, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Belfast

Osoite
Belfast, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Londonderry

Osoite
Londonderry, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Cardiff

Osoite
Cardiff, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta

Swansea

Osoite
Swansea, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta

Korkki

Osoite
Korkki, County Cork, Irlanti

Bournemouth

Osoite
Bournemouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Croydon

Osoite
Croydon, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Lontoon Haringeyn kaupunginosassa

Osoite
Lontoon Haringeyn kaupunginosassa, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Stanmore

Osoite
Stanmore, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Worcester

Osoite
Worcester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

york

Osoite
york, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Dublin

Osoite
Dublin, Dublinin kreivikunta, Irlanti

Canberra

Osoite
Canberra, Australian pääkaupunkialue, Australia

Albury

Osoite
Albury, Uusi Etelä-Wales, Australia

Armidale

Osoite
Armidale, Uusi Etelä-Wales, Australia

Coffsin satama

Osoite
Coffsin satama, Uusi Etelä-Wales, Australia

Dubbo

Osoite
Dubbo, Uusi Etelä-Wales, Australia

Goulburn

Osoite
Goulburn, Uusi Etelä-Wales, Australia

Lismore

Osoite
Lismore, Uusi Etelä-Wales, Australia

Los Angeles

Osoite
Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin