Reading Area Community College - RACC

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Reading Area Community College (RACC) on akkreditoitu, kattava, avoin ilmoittautumiskoulutuslaitos, joka tarjoaa seuraavat asiat: assosiointitutkinto, todistus- ja tutkintotodistusohjelmat; urakeskeinen koulutus; siirtymävaiheen kurssityöt; liiketoiminnan ja teollisuuden taitojen koulutus; henkilökohtaiset rikastumisohjelmat ja julkisen palvelun palvelut. Berks Countyn tukemana, korkeakoulu tarjoaa kohtuuhintaisen pääsyn vastaamaan tunnistettuja yhteisön koulutustarpeita.

Kaikkien ikäisten, rodun, uskonnon ja monien eri maiden maiden opiskelijat päättävät opiskella täällä. Niitä, jotka etsivät korkeakoulututkintoa yliopistosta, houkutellaan hoitotyön, hengityselinten hoidon, rikosoikeuden ja liiketoiminnan ohjelmiin. Muut ihmiset käyvät yksittäisiä kursseja taitojaan tai kiinnostuksia varten tai sertifikaattien suorittamiseen useista aiheista. Yhteisön koulutus- / työvoimakehitysosasto tarjoaa ohjelmia, kuten hammashoito, kodin terveydenhoito, eläinlääkäriavut ja GED-valmistelut.

Yliopistolla on tärkeä tehtävä myös yritysmaailmassa. Schmidtin koulutus- ja teknologiakeskus tarjoaa koulutusta ylimmälle johdolle, valmistustekniikalle, tietotekniikalle, työpaikkavalmiudelle ja työpaikan lukutaitoille. RACC tekee yhteistyötä myös muiden yhteisöjärjestöjen kanssa parantaakseen kaupungin ja läänin taloudellista elinvoimaa.

Sijainnit

lukeminen

Osoite
South 2nd Street,10
19602 lukeminen, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Kaksivuotinen soveltavien tieteiden tutkinto
Kaksivuotinen taidetutkinto
Kaksivuotinen tiedetutkinto