Pyramind

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Musiikkituotannon koulu ja verkko-oppimisverkosto

SF Campus

Opi tuottamaan ääniä ja musiikkia, jota rakastat SF Campus -messuilla, joka sijaitsee SOMA-kaupunginosan sydämessä San Franciscossa.

Uppoudu maailman syvällisimpiin musiikki- ja äänentuotannon koulutusohjelmiin, joka on suunniteltu erityisesti musiikkituottajien, äänisuunnittelijoiden, säveltäjien, äänitekniikan ja sähköisen musiikin taiteilijoiden uraan.

San Franciscon johtava musiikki- ja ääniopiston koulu odottaa sinua.

verkossa

Pyramindin online-musiikkituotantoluokat ja -ohjelmat on suunniteltu selittämään yksityiskohtaisesti DAW-muotoa, selvittämään äänisuunnittelun taidetta ja opettamaan sinulle todistettuja lauluntekijöitä ja järjestelyjä.

Hanki yhden henkilökohtainen harjoittelu opettajasi ja mentorisi kanssa jokaisen online-luokan hintaan.

Valitse täydellisistä ohjelmista, kuten Electronic Music Producer Online , tai yksittäisiä kursseja Ableton Live, Logic Pro X, Pro Tools ja paljon muuta.

Luo portfolio ammattilaisen johdolla ja kehitä toistettavia työnkulkuja mukanasi koko urasi ajan.

Mentorship Network

Liity täydelliseen mentoriin yksityisen yksi-one-ohjeen ja ohjauksen kautta Pyramid Mentorship Network.

Opi monenlaisia ​​aiheita, mukaan lukien DAW-ohjelmistot ja tuotannon taidot, teoria ja järjestäminen, liiketoiminta ja paljon muuta.

Kehitä taitojasi tuottajaksi ja hajota menestyksen esteitä.

YHTEISÖN

Liity vilkkaaseen yhteisöömme ja pääse teollisuussuhteisiin, mentoreihin, harjoitteluun ja työllistymismahdollisuuksiin.

Käsittele yhteistyön voimakkuutta opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa monisuurten monimutkaisten kompleksiemme kanssa.

Luo elinikäinen ammattimainen verkosto tapahtumien kautta, jotka vievät sinut yhteyttä paikalliseen musiikkikohtaan, erityisvieraiden luennoitsijoihin, taiteilijoihin ja tuottajiin.

Blogimme on täynnä ilmaisia ​​vinkkejä ja vihjeitä videoita, haastatteluja taiteilijoiden kanssa, tapahtumien esittelyjä ja paljon muuta.

Studio-palvelut

Studiopalveluiden tiimimme tarjoaa äänisuunnittelua ja musiikkia monille suurimmille nimille vuorovaikutteisesta viihteestä, VR: stä ja musiikista.

Asiakkaitamme ovat HTC Vive, Microsoft Studios, Ubisoft, Blizzard, Zynga, Double Fine, Insomniac, Nvidia, Samsung, HP ja paljon muuta!

Sijainnit

San Francisco

Osoite
880 & 832 Folsom Street, San Francisco, CA
94107 San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat

USA Online

Osoite
USA Online, Yhdysvallat