Lue virallinen kuvaus

Musiikkituotannon koulu ja verkko-oppimisverkosto

SF Campus

Opi tuottamaan ääniä ja musiikkia, jota rakastat SF Campus -messuilla, joka sijaitsee SOMA-kaupunginosan sydämessä San Franciscossa.

Uppoudu maailman syvällisimpiin musiikki- ja äänentuotannon koulutusohjelmiin, joka on suunniteltu erityisesti musiikkituottajien, äänisuunnittelijoiden, säveltäjien, äänitekniikan ja sähköisen musiikin taiteilijoiden uraan.

San Franciscon johtava musiikki- ja ääniopiston koulu odottaa sinua.

verkossa

Pyramindin online-musiikkituotantoluokat ja -ohjelmat on suunniteltu selittämään yksityiskohtaisesti DAW-muotoa, selvittämään äänisuunnittelun taidetta ja opettamaan sinulle todistettuja lauluntekijöitä ja järjestelyjä.

Hanki yhden henkilökohtainen harjoittelu opettajasi ja mentorisi kanssa jokaisen online-luokan hintaan.

Valitse täydellisistä ohjelmista, kuten Electronic Music Producer Online , tai yksittäisiä kursseja Ableton Live, Logic Pro X, Pro Tools ja paljon muuta.

Luo portfolio ammattilaisen johdolla ja kehitä toistettavia työnkulkuja mukanasi koko urasi ajan.

Mentorship Network

Liity täydelliseen mentoriin yksityisen yksi-one-ohjeen ja ohjauksen kautta Pyramid Mentorship Network.

Opi monenlaisia ​​aiheita, mukaan lukien DAW-ohjelmistot ja tuotannon taidot, teoria ja järjestäminen, liiketoiminta ja paljon muuta.

Kehitä taitojasi tuottajaksi ja hajota menestyksen esteitä.

YHTEISÖN

Liity vilkkaaseen yhteisöömme ja pääse teollisuussuhteisiin, mentoreihin, harjoitteluun ja työllistymismahdollisuuksiin.

Käsittele yhteistyön voimakkuutta opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa monisuurten monimutkaisten kompleksiemme kanssa.

Luo elinikäinen ammattimainen verkosto tapahtumien kautta, jotka vievät sinut yhteyttä paikalliseen musiikkikohtaan, erityisvieraiden luennoitsijoihin, taiteilijoihin ja tuottajiin.

Blogimme on täynnä ilmaisia ​​vinkkejä ja vihjeitä videoita, haastatteluja taiteilijoiden kanssa, tapahtumien esittelyjä ja paljon muuta.

Studio-palvelut

Studiopalveluiden tiimimme tarjoaa äänisuunnittelua ja musiikkia monille suurimmille nimille vuorovaikutteisesta viihteestä, VR: stä ja musiikista.

Asiakkaitamme ovat HTC Vive, Microsoft Studios, Ubisoft, Blizzard, Zynga, Double Fine, Insomniac, Nvidia, Samsung, HP ja paljon muuta!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Pyramind

Tämä ohjelma kokoontuu kahdesti viikossa 16 viikon ajan ja vie oppilaat käsittelemään Ableton Live -konsepteja säveltämisen, järjestelyn, sekoittamisen ja masteroinnin av ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä ohjelma kokoontuu kahdesti viikossa 16 viikon ajan ja vie oppilaat käsittelemään Ableton Live -konsepteja säveltämisen, järjestelyn, sekoittamisen ja masteroinnin avulla. Luokat ovat joka maanantai ja keskiviikkoiltana Pyramindin täysin varustetuissa laboratorioissa. Ohjelma tarjoaa hauskan ja miellyttävän tunnelman, joka sopii täydellisesti sähköisen musiikin harrastajille ja kuka tahansa, joka haluaa avata Ableton Live -ominaisuuden. Opi musiikkituotannon rakennuspalikoita ja vie kappaleet seuraavalle tasolle.

Aiheet ovat: Yleiskuva Live-ominaisuuksista, kuten tuotanto, äänisuunnittelu, DJ-esiintyminen ja live-esitys Abletonin käyttöliittymä Työskentely istuntoikkunassa ja järjestelynäkymässä Live-työkalujen ja -laitteiden etsintä Äänisignaalin virtaus ja tehosteiden käsittely Composing in Live Laulu järjestetään elävänä ... [-]
Yhdysvallat San Francisco
Request Info
Englanti
Part-time
16 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pyramind

Täydellinen tuottajaohjelma on huipentuma 20 + vuoden ammattimaisen äänentoiston etulinjassa. Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan loppututkinnon mahdollisimman laaja ... [+]

Eniten syvälle yhden vuoden koulutusohjelma sen kaltaiselta

Yleiskatsaus

Täydellinen tuottajaohjelma on huipentuma 20 + vuoden ammattimaisen äänentoiston etulinjassa. Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan loppututkinnon mahdollisimman laajaan musiikkiteollisuuden uraan ja integroituu kaikki kolme Pyramindin ohjelmaa: elektroninen musiikkituottaja, tuottaja ja äänen kuva ja pelit.

Opi luokasta ja äänitystudioista, jotka palvelevat suurimpia viihdeyrityksiä maailmassa.

Rakenna ammattimaista musiikkimusiikkia ja kehitä Sonic-identiteettiäsi.

Luo oma brändi, verkko teollisuuden kanssa ja valmistaudu menestykseen.

Hyödynnä harjoittelupaikkoja, mentorointeja, suorituskykyä ja tuotantomahdollisuuksia. Saada arvokasta altistumista ja taloudellisia mahdollisuuksia osallistumalla työstömme musiikki-lisenssiluetteloihimme.... [-]

Yhdysvallat San Francisco
Request Info
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pyramind

Elektroninen musiikkituottajaohjelma on räätälöity erityisesti valmistautumaan taiteilijan uran sähköiseen musiikkiin ja DJ-musiikkiin. Tämä yhden vuoden opetussuunnitelm ... [+]

Valmistaudu urasi sähköisen musiikkituottajan puolesta

Yleiskatsaus

Elektroninen musiikkituottajaohjelma on räätälöity erityisesti valmistautumaan taiteilijan uran sähköiseen musiikkiin ja DJ-musiikkiin. Tämä yhden vuoden opetussuunnitelma keskittyy tuotannon taitoihin, luovaan työnkulkuun, synteesiin ja musiikkiliiketoimintaan.

Tuottaa, sekoittaa ja master-kappaleita, jotka tekevät sonic-identiteettisi kokeneiden ammattilaisten opetushenkilöstön ohjaamana.

Tee yhteistyötä muiden opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa missä tahansa tappajastudiossamme mukana tulevien viikkotuntien aikana.

Paranna taiteilijan tuotemerkkiäsi, verkostoi teollisuuden kanssa ja valmistaudu menestykseen.... [-]

Yhdysvallat San Francisco
Request Info
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pyramind

Core Producer on Pyramindin nopein ohjelma, joka on suunniteltu antamaan sinulle säätiön uran musiikki- ja ääniteollisuudelle. Sinut viedään luokkaan viisi päivää viikoss ... [+]

Yleiskatsaus

Core Producer on Pyramindin nopein ohjelma, joka on suunniteltu antamaan sinulle säätiön uran musiikki- ja ääniteollisuudelle. Sinut viedään luokkaan viisi päivää viikossa kahdeksan kuukauden ajan ja opiskelee kolmea menestystekijää musiikkituotannossa ja äänitekniikassa: luovuus, teknologia ja liiketoiminta. Kaikki opiskelijat hallitsevat useita DAW: itä ja tuotantotyökaluja, jotka ohjaavat valmistajan sertifikaatteja ja parhaita käytäntöjä.

Opi luokasta ja äänitystudioista, jotka palvelevat suurimpia viihdeyrityksiä maailmassa.

Varaa viikko-studio aikaa rakentaa salkkusi ja kehittää sonic-identiteettiäsi.

Luo oma brändi, verkko teollisuuden kanssa ja valmistaudu menestykseen.... [-]

Yhdysvallat San Francisco
Request Info
Englanti
Full-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pyramind

Sound for Picture & Games -ohjelma on suunniteltu erityisesti valmistamaan sinua uran jälkituotannossa, äänisuunnittelussa ja visuaalisen median sävellyksessä. Tämä y ... [+]

Yleiskatsaus

Sound for Picture & Games -ohjelma on suunniteltu erityisesti valmistamaan sinua uran jälkituotannossa, äänisuunnittelussa ja visuaalisen median sävellyksessä. Tämä yhden vuoden opetussuunnitelma keskittyy tekniseen tuotannon taitoihin, luovan työnkulun, interaktiivisen pelin äänen, elokuvan pisteytyksen ja musiikin kokoonpanon.

Tämä ohjelma perustuu Pyramind Studiosin syvälliseen palkintojen tuottamaan tuotantoon. Analysoi ja luo todellisia istuntoja AAA: sta ja mobiilipelien nimikkeistä, elokuvista ja kaupallisista töistä, jotka alun perin tuotettiin talomme ryhmässä.

Rakenna oma salkku ja monipuoliset taidot varaamalla yksityiset viikkosessit multi-studio -kompleksissamme, joka sisältää Meyer Cinema Surround Sound -miksausvaiheen.... [-]

Yhdysvallat San Francisco
Request Info
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi