Lue virallinen kuvaus

Pima Community College on kaksivuotinen college palvelevat suurempaa Tucson pääkaupunkiseudulla kuudella paikkakunnalla koko Pima County. Vuonna 1966, Pima n kurssipaketeissa luovutuskirjat ja osakkuusyrityksen astetta eri aloilla. PCC myös työvoiman kehittäminen, ura koulutusohjelmia, täydennyskoulutus, ja aikuiskoulutus.

Pima on sitoutunut tarjoamaan kätevä, edullinen ja helposti laadukkaan koulutuksen kanssa valtuudet muuttaa elämään opiskelijoita, ja parantaa yhteisön. Historia & Mission Tehtävänä Pima yhteisön College on olla avoin tunnustukset toimielimelle edullinen, kattava koulutusmahdollisuuksia, jotka tukevat opiskelija menestys ja vastaamaan erilaisiin tarpeisiin sen opiskelijat ja yhteisö. Tämä tehtävä, yhdessä meidän visio ja arvot, muodostavat puitteet College toimintaan.

Pima n historia osoittaa sitoutuen tehdä ero yhteisössämme.

Akkreditointi Pima on täysin akkreditoitu Higher Learning komissio (HLC). Organisoidakseen ohjelmat ovat myös akkreditoitu tai vahvistaa virastojen viranomainen.

International Students - Onnistunut matkat alkaa tästä Tervetuloa International Students! Tutustu monia etuja aloittamista koulutusuralla Pima yhteisön College.

Voit säästää lukukausimaksuista kustannuksia aloittamalla korkeamman koulutuksen Pima yhteisön College. Neljän vuoden yliopistot ovat kalliimpia kuin ammattikorkeakoulut. 2 + 2 mahdollisuuksia. Saada kaksi astetta yhden sijasta!

Täytä kahden ensimmäisen korkeakoulutuksen Pima yhteisön College ja saada Associate tutkinto. Sitten kruunaavat Baccalaureate tutkinto yliopistossa. Pima siirtohintojen sopimuksilla on helppo siirtää meidän kumppanioppilaitosten, kuten University of Arizona, täydentää tutkintoon.

Saat laadukkaan koulutuksen erittäin päteviä tiedekunnan ja nauttia henkilökohtaisesta opetusta pienessä luokkahuoneessa. Koe eri koulutusjärjestelmien Yhdysvalloissa. Aloita koulutus Pima Community College ja siirtää paikallinen yliopistossa tai muussa yliopistossa Yhdysvalloissa. Saavuttaa kilpailuetua. Ilmoittaudu meidän Honors Program.

Olemme tukenasi! Asuminen ja oppimisen eri maassa on jännittävä, mutta voi tehdä sinusta tuntuu epävarma. Olemme sitoutuneet tekemään oleskelustasi lämmin ja tervetullut. Siksi Pima yhteisön College International Student Services Office auttaa läpi opiskelijaviisumin vaatimukset ja opastaa onnistuneen akateemista kokemusta. Se on osa meidän lupauksen auttaa jokainen opiskelija onnistua.

Maahanmuutto neuvoo: ymmärtäminen oikeudet ja velvollisuudet, jotka hakevat vapaaehtoista harjoittelua. Academic neuvoo: valittaessa ohjelma kursseja, seurata edistymistä kohti yliopiston siirto, valitsemalla Englanti-as-a-Toisen Kielikurssit. Kulttuurinen säätö: viettää aikaa muiden kansainvälisten opiskelijoiden ymmärrystä amerikkalainen tulli, opetella elämään Tucson.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kaksivuotinen soveltavien tieteiden tutkinto

Pima Community College

Valmistaudu uran televisio, elokuvat, video- tai muun median. Kurssit kattavat kuvaamisen, editointi, tuotanto, suunnittelu, valaistus, käsikirjoitus ja valokuvausta. Opi ... [+]

Valmistaudu uran televisio, elokuvat, video- tai muun median. Kurssit kattavat kuvaamisen, editointi, tuotanto, suunnittelu, valaistus, käsikirjoitus ja valokuvausta. Opiskelijoilla on myös mahdollisuuksia työharjoitteluun. Opiskelijat voivat siirtää digitaaliseen / elokuva taiteen ohjelmaa yliopistossa olisi pyrittävä Associate of Arts.

Mitä voin tehdä tämän verran?

Uravaihtoehtoja: Johtaa uran televisio, elokuvat ja äänen tuotanto, kuten tuottaja, toimittaja, ohjaaja, kirjailija, kuvaaja, äänisuunnittelija, web-suunnittelija ja graafinen suunnittelija.

Academic vaihtoehdoista: Siirto kandidaatin of Applied Science koulutusohjelmassa Arizona State University.... [-]

Yhdysvallat Tucson
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kaksivuotinen taidetutkinto

Pima Community College

Opi perusperiaatteet hotelli- ja ravintola hallinta samalla täydentämään alemman jako tarvitaan kursseja kandidaatin tutkinto Hotelli- ja ravintola ... ... [+]

Opi perusperiaatteet hotelli- ja ravintola hallinta samalla täydentämään alemman jako tarvitaan kursseja kandidaatin tutkinto Hotelli- ja ravintola.

Mitä voin tehdä tämän verran? Ura vaihtoehdot: Hakeudu lähtötason työllisyyttä hotellin tai ravintolan hallinta Academic Vaihtoehdot: Täytä kandidaatin tutkinto hotelli- ja ravintola-Tucson solmimalla kumppanuuksia NAU. Loppuun tarvitaan ohjelman kurssien kuten AGEC-A vaatimusten, jonka avulla opiskelijat voivat luopua 12 ylemmän divisioonan vapaiden opintojen kehittäminen siirtyessään NAU.

Ohjelman vaatimukset Englanti koostumus Humanistinen ja Fine Arts Biologiset ja fysikaalisten tieteiden... [-]
Yhdysvallat Tucson
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pima Community College

Täytä kahden ensimmäisen peruskoulun asteen tutkinto ja valitse pitoisuus Early Childhood tai peruskoulutusta ja siirtää neljän vuoden koulutusohjelma ... ... [+]

Täytä kahden ensimmäisen peruskoulun asteen tutkinto ja valitse pitoisuus Early Childhood tai peruskoulutusta ja siirtää neljän vuoden koulutusohjelma.

Mitä voin tehdä tämän verran?

Uravaihtoehtoja: Peruskoulu neuvonta avustaja.

Academic vaihtoehdoista: Siirretään neljän vuoden peruskoulutus koulutuspäällikkö. Opiskelijat kiinnostunut toisen asteen koulutukseen, kuntoutukseen tai erityisopetus olisi pyrittävä yleisen Associate of Arts.

Yleistä Koulutus vaatimukset

Tässä jaksossa kuvataan yleisesti koulutuksen vaatimuksia, joita ei täytä ytimen tai tukikursseja. Arvosana C tai parempi vaaditaan valmistumisen.

Englanti koostumus Vaadittu Core Kurssit ... [-]
Yhdysvallat Tucson
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pima Community College

Mäkistartti liikkeenjohdon tai muoti myynnin uraa täyttämällä tämän verran ja sitten siirtämällä yliopiston vähittäiskauppa / tuotemyynti tutkinto tai siihen liittyviä oh ... [+]

Mäkistartti liikkeenjohdon tai muoti myynnin uraa täyttämällä tämän verran ja sitten siirtämällä yliopiston vähittäiskauppa / tuotemyynti tutkinto tai siihen liittyviä ohjelma korostamalla eri periaatteita käytetään hallitsemaan vähittäiskaupan toimitusketjua, jotta se täyttäisi kuluttajien tarpeita. Täydentää tätä ohjelmaa ottamalla luokkien yhdistelmä arkisin ja iltaisin.

Mitä voin tehdä tämän verran?

Ura vaihtoehdot: Vähittäiskauppa johtohenkilöiden tutkia vähittäiskaupan, markkinointi, muoti, ja hallinnan periaatteet, joita sovelletaan kaikkialla laaja kirjo Yhdysvaltain ja globaalin vähittäiskaupan yrityksiä kuten myymälän, luettelo, Internet, ja palveluja yrityksille ja muille yrityksille, jotka tukevat näitä erilaisia ​​vähittäismyyjille.... [-]

Yhdysvallat Tucson
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kaksivuotinen tiedetutkinto

Pima Community College

Täydellinen alempi-divisioona yleissivistyksen vaatimukset siirtämiseksi yliopistoon jatkamaan merkittävä biotieteiden, fysiikan tai tietojenkäsittelytiede. Opiskelijat ... [+]

Täydellinen alempi-divisioona yleissivistyksen vaatimukset siirtämiseksi yliopistoon jatkamaan merkittävä biotieteiden, fysiikan tai tietojenkäsittelytiede. Opiskelijat kiinnostunut valmistelussa ammattitutkintolakiin hammaslääketieteen, lääketieteen tai eläinlääketieteen pitäisi suorittaa tämän tutkinnon.

Erikoistunut tutkinto on saatavilla Engineering (AGS). Pre-Apteekki opiskelijoiden tulisi täyttää Associate of Arts.

Mitä voin tehdä tämän verran?

Academic Vaihtoehdot: Siirto yliopisto elämän tai fysiikan ohjelmaa tai tietojenkäsittelytiede ohjelmaa.

Ohjelman vaatimukset Englanti koostumus Humanistinen ja Fine Arts Sosiaalinen ja Behavioral Sciences Muut Vaatimus vaihtoehdot: täydellinen MAT kurssien edellä MAT 220 ja / tai muita tieteen kursseja biologisia ja fysikaalisten tieteiden List Vaadittu Core Kurssit ... [-]
Yhdysvallat Tucson
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

Pima Community College

Tämä tutkinto avulla opiskelijat voivat ainutlaatuinen muotoilu osakkuusyrityksen tutkinto yhteistyössä henkilökunnan jäsen, ohjaaja tai ohjaaja. Kurssit voidaan valita ... [+]

Tämä tutkinto avulla opiskelijat voivat ainutlaatuinen muotoilu osakkuusyrityksen tutkinto yhteistyössä henkilökunnan jäsen, ohjaaja tai ohjaaja. Kurssit voidaan valita eri oppiaineissa. Opiskelijoiden pitäisi tavata neuvonantajana tai ohjaaja ennen alkua tässä määrin.

Online Vaihtoehto: Tämä ohjelma voidaan suorittaa kokonaan verkossa.

Mitä voin tehdä tämän verran? Ura vaihtoehdot: Designkurssit sopivaksi uran valinta. Academic Vaihtoehdot: Jatka ottaen luokkia kohti siirto astetta.

Ohjelman vaatimukset

60 ov tarvitaan tämän verran.

Yleistä Koulutus vaatimukset

Arvosana C tai parempi vaaditaan valmistumisen.

viestintä Vaatimus Analyysi ja Kriittinen ajattelu Vaatimus Humanistiset ja Social Science Vaatimus Tietokoneen ja Informaatiolukutaito vaatimus Vaadittu Core Kurssit ... [-]
Yhdysvallat Tucson
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Pima Community College

Valmistaudu siirtää yliopiston suorittaa kandidaatin tutkinnon insinööri. ... [+]

Valmistaudu siirtää yliopiston suorittaa kandidaatin tutkinnon insinööri.

Mitä voin tehdä tämän verran?

Ura vaihtoehdot: hakea työtä joissakin lähtötason teknisiä kantoja tai edetä nykyisestä sijainnista Academic Vaihtoehdot: Siirto korkeakoulussa tai yliopistossa suorittaa kandidaatin tutkinnon Engineering. Kurssit lueteltu Pitoisuudet heijastavat vaatimukset ainoastaan ​​UA 2010-2011 luettelo.

Ohjelman vaatimukset Engineering Core Kurssit Yleinen kemia I Yleinen kemia I Ongelmanratkaisu- ja suunnittelutoimia Calculus I Calculus II Calculus III Differentiaaliyhtäl... [-]
Yhdysvallat Tucson
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pima Community College

Jumpstart liike-elämään täyttämällä tämän verran ja sitten siirtämällä yliopistossa liiketalouden tutkinto tai siihen liittyviä ohjelma. ... [+]

Jumpstart liike-elämään täyttämällä tämän verran ja sitten siirtämällä yliopistossa liiketalouden tutkinto tai siihen liittyviä ohjelma.

Mitä voin tehdä tämän verran?

Ura vaihtoehdot: Tämä tutkinto on suunniteltu siirrettäväksi sijasta suoraan työllisyyteen. Suoritettuaan neljän vuoden tutkinto, opiskelijat ovat päteviä erilaisten yritysten uran kuten kirjanpito, rahoituksen, johtamisen ja markkinoinnin.

Academic Vaihtoehdot: Siirto neljän vuoden yliopisto suorittaa oman kandidaatin.

Ohjelman vaatimukset

Kaikki kurssit on täytettävä arvosanalla C tai parempi.

Englanti koostumus Humanistinen ja Fine Arts Biologiset ja fysikaalisten tieteiden Sosiaalinen ja Behavioral Sciences Vaadittu Core Kurssit Financial Accounting Sisäinen laskenta Tilastolliset menetelmät kauppatieteiden Oikeudellisen ympäristön Business Tietokone Hakemukset Business Mikrotaloudellinen periaatteet makrotalouden periaatteet College Algebra Business Math vaatimus Finite Mathematics Aiheita Calculus ... [-]
Yhdysvallat Tucson
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Pima Community College

Oletko kiinnostunut saamaan tutkinto tai todistus Pima yhteisön College? Kansainväliset opiskelijat eivät tarvitse TOEFL tai kehittynyt Englanti taito aloittaa opintonsa! ... [+]

Oletko kiinnostunut saamaan tutkinto tai todistus Pima yhteisön College? Kansainväliset opiskelijat eivät tarvitse TOEFL tai kehittynyt Englanti taito aloittaa opintonsa!

Tarjoamme luotto ESL kursseja Reading, kirjoittaminen, Puheviestintä, Ääntäminen, ja amerikkalainen kulttuuri. Aloita teidän tasolla, korkean alusta kehittynyt, ja rakentaa vankka pohjan menestykselle Pima ja yliopistojen siirtoon.

Mikä on hakuaika?

Syyslukukausi

1 kesäkuu Kevätlukukausi - 1 lokakuu Summer lukukausi - April 1 Kaikki vaaditut asiakirjat ja erääntyvät edellä määräajat. Opiskelijoille, jotka ovat ulkomailla, hae kuukautta aiemmin kuin lueteltuina päivinä antaa aikaa viisumia nimityksiä Yhdysvaltain suurlähetystön tai Yhdysvaltain konsulaatti. Pima ei takaa hakemusten käsittelyn jälkeen saadut näistä määräajoista. Miten voin maksaa $ 65 kansainvälinen hakemusmaksu? ... [-]
Yhdysvallat Tucson
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi