Pasadena City College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pasadena City College tarjoaa San Gabrielin laaksoon korkealaatuisen, innovatiivisen ja dynaamisen oppimisympäristön, joka innostaa opiskelijoiden menestystä. Joka lukukausi tarjoamme akateemisia ohjelmia, jotka kattavat tutkinnot, siirto-ohjelmat ja todistukset 29200+ opiskelijalle.

Olemme uusia opiskelijoita ja palaavia opiskelijoita. Olemme paikallisia, kansainvälisiä ja verkossa. Meillä on monia kulttuureja - LGBT, monikulttuurinen, veteraanit ja kaikki muut välillä.

Pasadena Junior College luotiin vastauksena yhteisön korkeakoulujen tarpeeseen, ja se perustettiin ensin Pasadenan lukion kampukselle. Se oli yksi varhaisimmista juniorikouluista Lounais-Yhdysvalloissa. Sen tiedekunnat, tutkinnon suorittaneet ja entiset opiskelijat, joiden lukumäärä on nyt satoja tuhansia, ovat vaikuttaneet suuresti liike-elämän, koulutuksen, teollisuuden, ammattien ja muiden amerikkalaisen yhteiskunnan näkökohtiin.

Pasadena City College on tasa-arvoinen oppimisyhteisö, joka on omistettu rikastuttamaan opiskelijoiden akateemista, henkilökohtaista ja ammatillista elämää monien tutkinto- ja todistusohjelmien, kampuksen sitoutumisen ja räätälöidyn opiskelijatuen avulla.

Pasadena City College on tunnustettu yhdeksi Kalifornian parhaista yhteisöopistoista. Etsitpä nopeaa uraa, haluat siirtyä nelivuotiseen yliopistoon, ansaita opintosuorituksia lukiossa tai parantaa taitojasi työvoimassa, annamme sinun saavuttaa koulutustavoitteesi toimivalla hinnalla sinulle. Tarjoamme joustavia aikatauluja ja ohjelmia. Pienillä luokkakokoilla ja huipputason tiedekunnilla tuemme sinua ja opastamme sinua matkallasi kohti seuraavaa askelta elämässäsi. Olemme tunnustettuja kouluttajia, kokenutta henkilökuntaa ja hoito-ohjaajia. Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden siirtyä huippukouluihin tai löytää uutta uraa.

Sijainnit

pasadena

Osoite
East Colorado Boulevard,1570
91106 pasadena, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: