Parkland College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Parkland College toivottaa mielellään tervetulleiksi kansainväliset opiskelijat kampuksellemme Champaigniin, Illinois, USA.

Parkland College on SEVP -sertifioitu toimittamaan lomakkeen I-20 asiakirjoja F-1- ja M-1-opiskelijoille, jotka haluavat opiskella Yhdysvalloissa.

111124_20181015ParklandMisc.023.JPG

Parkland College on ylpeä etäopiskelumahdollisuuksista, jotka ovat tarjolla Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitseville opiskelijoille sekä muissa Yhdysvaltojen korkeakouluissa ja yliopistoissa käyville opiskelijoille.

Parkland College on kahden vuoden korkeakoulu, joka sijaitsee Champaignissa, Illinoisissa, ja se on yksi Yhdysvaltojen kansainvälisten opiskelijoiden suosituimmista kohteista. Parkland College tarjoaa yli 100 Associates-tutkinto- ja sertifikaatti-ohjelmaa, on tunnettu pienistä luokkakokoista, huipputeknisistä palveluista, osallistavasta oppimisympäristöstä ja miellyttävästä tiedekunnasta. Parklandilla on ylivoimainen kansainvälinen opiskelijajärjestö 2 vuoden ikäisistä korkeakouluista Illinoisin osavaltiossa. Yli 300 opiskelijaa edustaa yli 40 maata.

111128_20180709-Parkland-Scenes-056.jpg

Associate Degree tarjoaa ihanteellisen ja edullisen oven oven kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat päästä Yhdysvaltojen koulutusjärjestelmään. Suoritettuaan englanninkielen taitonsa englanniksi toisena kielenä (ESL) -ohjelman kautta tai ansainnut kahden vuoden arvoisia siirrettäviä opintopisteitä, monet Parklandin kansainvälisistä opiskelijoista siirtyvät sitten 4-vuotisiin yliopistoihin (2 + 2 siirtoa) ympäri Yhdysvallat, jossa he jatkavat koulutustaan ansaitsemalla ylioppilastutkinnon ja tutkinnon. Illinoisin yliopisto, joka sijaitsee myös Champaignissa, ja yksi maan parhaista tutkimusyliopistoista, on suurin vastaanotto Parklandista. Kansainväliset opiskelijat voivat siirtyä Illinoisin yliopistoon, joka on jo asettunut Champaigniin ja jolla on kahden vuoden kokemus amerikkalaisesta koulutusjärjestelmästä. Parkland College kampus on Champaignin laitamilla sekä moderni että viehättävä, puiden ja lähellä olevien puistojen ympäröimä, ja sinne pääsee helposti julkisilla linja-autoilla. Autoilla on paljon pysäköintipaikkoja opiskelijoille. Kampuksella on teatteri, kahvila, kuntosali ja Staerkel-planetaario, Illinoisin toiseksi suurin planetaario, joka järjestää julkisia luentoja, esityksiä ja näyttelyitä.

111127_20180709-Parkland-Scenes-001.jpg

Parkland College myös opiskelijoiden ylläpitämiä radio- ja televisioasemia. Parkland College edustavat Athletically 8 miesten ja naisten urheilujoukkuetta, jotka kilpailevat NJCAA: ssa. Tällaisen kansainvälisen opiskelijaväestön kanssa Parkland College -opiskelijat ovat tottuneet hyvin kansainvälisten opiskelijoiden kohtaamiin haasteisiin ja ovat kokeneita käsittelemään niitä. Parkland pyrkii parantamaan maailmanlaajuista tietoisuutta ja monikulttuurisuutta koulutuksen avulla ja tiedekunnat ovat tyytyväisiä kansainvälisten opiskelijoiden ainutlaatuisiin näkökulmiin luokissaan.
TOEFL: ää ei vaadita pääsyyn Parkland College , mutta mahdollisten opiskelijoiden, jotka ovat ottaneet sen ja jotka ovat saaneet 61 (internet) tai 500 (painettu) tai uudempi, on toimitettava vain kirjoitusnäyte. Mahdolliset opiskelijat, jotka eivät ole ottaneet TOEFL: ää, suorittavat englannin kielen arvioinnin saapuessaan Parklandiin. TOEFL: n jättämättä jättäminen EI vaikuta pääsyyn Parkland College .

111126_20181015-Parkland-Misc.-078.jpg

”Teoreettisten tietojen lisäksi Parkland on opettanut minulle joitain erittäin tärkeitä oppeja suvaitsevaisuudesta ja amerikkalaisesta elämäntyylistä. Hoidetuna vain kunnioituksen avulla, minut tutustui maailman eri puolille ja itselleni. Siksi pidän aikani siellä uskomattomien kansainvälisten ystävieni kanssa elämäni kokemuksena. ” - Fábio Goulart Andrade, Brasilia. Parkland College opiskelija 2011-12.

Parkland College sijaitsee Champaignissa, Illinoisissa, ja tarjoaa mukavuuksia ja jännitystä suuremmassa kaupungissa, jossa on pienkaupungin mukavuuksia. Olemme Illinoisin nopeimmin kasvava kaupunki , jolla on pitkä luettelo asukkaillemme mahdollisuuksista ja lyhyet työmatka-ajat. Champaignissa et ole vain yksi väkijoukosta, vaan osa kukoistavaa ja kasvavaa yhteisöä.

Parkland on ykkönen opiskelijasiirtoissa Illinoisin yliopistoon, joka on takapihalla sijaitseva huippututkimusyliopisto. Suurin etu Illinoisin yliopiston lähellä asumiseen on pääsy Big 10 -tapahtumien urheilutapahtumiin ja maailmanluokan viihteeseen esimerkiksi Memorial Stadiumilla , State Farm Centerillä ja Krannertin esittävän taiteen keskuksessa .

111129_20180327-Parkland-011.jpg

Ystävyyskaupungeissamme on erilliset, kukoistavat keskusta-alueet, jotka tarjoavat herkullisia ruokia, yöelämää, kahviloita (opiskelupaikkoja!) Ja ostoksia. Midwest Living Magazine nimitti Champaign-Urbanan jopa Greatest Midwest Food Towniksi ja syystä. Paikalliset ravintolat sekä alueelliset suosikit, kuten Portillo, ovat kaikki valikossa.

111123_Parkland_Nursing_Program_08232018-314.jpg

Sijainnit

champaign

Parkland College

Osoite
2400 West Bradley Ave
61821 champaign, Illinois, Yhdysvallat
Puhelin
+1 217-351-2200

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin