Palm Beach State College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pathway menestykseen Palm Beach Countyssä

Tietoja meistäKun Palm Beach State College on avannut ovensa yli 80 vuotta sitten, se on ollut tärkeä toimija Palm Beach Countyn huomattavassa kasvussa ja vauraudessa. Valmistuneet - yhteisö- ja yritysjohtajat sukupolvien ajan - ovat vaikuttaneet jokaiseen toimialaan ja tekevät niin edelleenkin tänään.

Perustettiin vuonna 1933 Floridan ensimmäiseksi julkisyhteisön korkeakouluksi. Palm Beachin osavaltio on kasvanut kolmesta luokkahuoneesta ja 41 paikallisesta opiskelijasta viiteen kampukseen ja 48 757 opiskelijaan yli 161 maasta. Yksi Yhdysvaltain korkeakoulututkinnon suorittaneista tutkijoista, PBSC tarjoaa myös ylioppilastutkinnon tutkinnon, ammattipätevyyden, urakehityksen sekä yritys- ja jatkokoulutuksen.

Vuosien varrella Palm Beach State College on laajentanut tehtäväänsä, ohjelmiaan ja tavoittaakseen tullakseen suurimmaksi korkeakouluopiskelijaksi Palm Beachin piirikunnassa ja neljänneksi suurimmaksi (FTE: n perusteella) 28 yliopistosta Florida College -järjestelmässä. Joka vuosi enemmän Palm Beach Countyn lukion suorittaneita valitsee PBSC: n kuin mikään muu oppilaitos. Opiskelijat ilmoittautuvat kampuspaikoille Lake Worth, Boca Raton, Palm Beach Gardens, Belle Glade ja Loxahatchee Groves, sekä käyvät kursseja verkossa.

Sijainnit

Lake Worth

Osoite
South Congress Avenue,4200
33461 Lake Worth, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin