Orange Technical College (All locations)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuodesta 1933 lähtien Orange Technical College on osoittanut todistetut ja rikkaat perinteet muuttaa elämää koulutuksen avulla. Yksittäinen painopisteemme on tukea opiskelijamme heidän henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoitteidensa saavuttamisessa. Ymmärrämme syvästi, että hyvään uraan on enemmän kuin yksi tapa, ja olemme täällä auttaaksemme sinua pääsemään sinne, minne haluat mennä.

Kutsumme sinut syventymään tarjoamaamme ura- ja tekniseen koulutukseen sekä pikaista tunnistamista koskeviin ohjelmiin, jotka kaikki johtavat kannattaviin työllistymismahdollisuuksiin paikallisesti, korkean ammattitaidon omaavilla, kysytyillä urilla. Ohjelmamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ilman liiallisen velan taakkaa. Haluatko lisätä taitojasi, taitojasi uudelleen, ansaita tarvittavat tiedot uuden upean uran aloittamiseksi, tulla oppisopimuskoulutukseksi, ansaita lukiotutkintosi tai oppia englantia, viisi OTC-kampustamme, olemme täällä tukemassa sinua työskentele tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Orange Technical College on osa Orange Countyn julkisia kouluja, menestyvää koulupiiriä, joka on sitoutunut opiskelijoiden menestykseen.

Sijainnit

Orlando

Osoite
West Oak Ridge Road,2900
32809 Orlando, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin