Northeast Wisconsin Technical College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1912 perustettu NWTC on valtakunnallinen, kaksivuotinen julkinen korkeakoulu, jossa opiskelijat valmistautuvat korkean teknologian uraan ja alkavat kandidaatin tutkintoihin. Viime vuonna NWTC palveli yli 32 000 opiskelijaa; 7 800 opiskelijaa suoritti tutkintoja ja tutkintotodistuksia ja työskenteli yli 1 100 yrityksen kanssa sopimuskoulutuksessa. Kollegio on toivonut opiskelijoita yli 30 maasta ympäri maailmaa, mukaan lukien Malesia , Pakistan , Etelä-Afrikka , Brasilia , Ghana , Espanja , Puola ja Kiina .

Kaikilla NWTC- opiskelijoilla on tarvittavat resurssit menestykseen. Tämän seurauksena 93 prosenttia gradsista on uran kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta; 80 prosenttia näistä maista käytetään heidän urallaan. Satoja tutkintoja jatkaa koulutustaan NWTC : n siirtosopimusten kautta lähes 40 muun korkeakoulun / yliopiston kanssa .

Aloita tästä. Mene kaikkialle!

Tehtävämme

Olemme kaksivuotinen tekninen korkeakoulu, joka palvelee Koillis-Wisconsinia tarjoamalla koulutusta, koulutusta ja elinikäistä oppimismahdollisuuksia yksilöille ja yrityksille, jotka johtavat ammattitaitoisen työvoiman kehittämiseen. Asiakkaamme kannustavat piiriimme taloudellista elinvoimaa, koska heillä on käytössään todistusten, tutkintotodistusten, tutkintotodistusten ja kurssien suorittamisen kautta hankitut taidot ja tietämys.

Näkemyksemme

NWTC on huippuluokan elinikäinen oppimiskokous, joka muuntaa, vahvistaa ja innostaa.

Sijainnit

Vihreä Lahti

Osoite
2740 West Mason St.
WI 54303 Vihreä Lahti, Wisconsin, Yhdysvallat

Marinette

Osoite
1601 University Drive
WI 54143 Marinette, Wisconsin, Yhdysvallat

Sturgeon Bay

Osoite
229 N. 14th Avenue
WI 54235 Sturgeon Bay, Wisconsin, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin