Northeast Lakeview College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Northeast Lakeview College ( NLC ) on julkinen yhteisöopisto Alamon korkeakoulujen järjestelmässä, joka on perustettu yhteistyössä yhteisöjensä kanssa ja joka keskittyy opiskelijoiden menestykseen tarjoamalla liitännäistutkintoja ja jatkokoulutusta, edistämällä sitoutumista kansalaisaktiviteetteihin ja organisaatioihin. kannustamalla osallistumista kulttuuri- ja rikastamisohjelmiin. Korkeakoulu tarjoaa laadukasta opetusta, mitattavaa oppimista ja julkisia palveluja, jotka auttavat ansaitsemaan liitännäistutkintoja ja todistuksia tulevan yhteisönsä parantamiseksi.

Meitä inspiroi elämän muuttaminen oppimisen kautta. Kehitämme oppilaitamme antamalla heille mahdollisuuden menestyä koulumatkallaan. Northeast Lakeview College koulutus on yhteisömme suurin Pathway sosiaaliseen tasa-arvoon ja taloudelliseen liikkuvuuteen.

Northeast Lakeview College suorittaneet opiskelijat voivat siirtää opintosuorituksia yliopistoon ja heillä on kokemusta ja tietoa menestymiseen työpaikalla. NLC kampuksella on myös Judson Early College (JECA), ainutlaatuinen kumppanuus Judson ISD: n kanssa, joka antaa lukiolaisille mahdollisuuden osallistua yliopistoon samanaikaisesti ja valmistua sekä lukion tutkinnosta että liitännäistutkinnosta. College jatkaa kasvuaan ja kapasiteettiaan.

Sijainnit

Universal City

Osoite
Kitty Hawk Road,1201
78148 Universal City, Texas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: