Nebraska Indian Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Viimeisten 40 vuoden ajan Nebraska Indian Community College on ja on edelleen omistautunut tiedon siementen istuttamiseen ainutlaatuisten ja kulttuurisesti merkityksellisten koulutustapojen avulla. Nämä kokemukset on suunnattu kaikille Umonhonille (Omaha), Isantille (Santee Dakota) ja muille oppijoille, jotka käyvät luokissa yhdessä kolmesta kampuksestamme. Nebraska Indian Community College on avoin kaikille, jotka ovat halukkaita parantamaan ja parantamaan elämäänsä.

Täydellisemmän oppimisympäristön luomiseksi pyrimme aktiivisesti uusiin ja parannettuihin koulutustiloihin. Lisäksi korkeakoulu on viime aikoina saanut erinomaiset arvosanat, ja seuraava vierailu on suunniteltu seitsemän vuoden kuluessa. Korkeakoulu on omistautunut tuomaan huipputason tilat ja ohjelmat oppijoillemme, ja tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita hyödyntämään laadukasta, kulttuuripohjaista koulutusta.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle laadukas oppimiskokemus ja antaa sinulle tarvittavat taidot ja tiedot valitsemassasi ammatissa. Kutsumme sinut tulemaan osaksi oppimisyhteisöämme. Toivotamme tervetulleeksi oppijoita, vierailijoita ja etenkin nykyisten ja entisten opiskelijoiden perheenjäseniä.

Haluaisin henkilökohtaisesti kutsua sinut oppimaan meistä, jotta voimme oppia sinusta palvelemaan sinua paremmin valmistautuaksesi toiveihisi, toiveisiisi ja unelmiesi. Kampuksemme sponsoroivat jatkuvasti ohjelmia, aktiviteetteja ja tapahtumia yhteisössä - mikä osoittaa innostuneisuutemme tavoittaa ja tehdä ympäristöstä parempi paikka työskennellä, kommunikoida, pelata, oppia ja elää.

Sijainnit

Macy

Osoite
68039 Macy, Nebraska, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Kaksivuotinen soveltavien tieteiden tutkinto
Kaksivuotinen taidetutkinto
Kurssit