Navarro College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Navarro College on kaksivuotinen college sijaitsevat Corsicana, Texas USA. Navarro College on yli 35 akateemista ja teknisten ohjelmien valmistaa opiskelijoita siirtää yliopistoon. Nämä ohjelmat ovat myös Computer Science, Pre-Engineering, erilaisten hoitotyön ohjelmia ja Petroleum Technology. Kansainväliset opiskelijat voivat osallistua Corsicana, Waxahachie tai Midlothian kampuksilla. Navarro College on kampuksen asuntojen saatavilla Corsicana kampuksella.

Navarro College on isännöinyt kansainvälisiä opiskelijoita yli 30 vuotta. Ylioppilaskunnassa on varsin monimuotoinen yli 36 maassa edustettuna. Navarro College Englanti Language Institute järjestää myös kansainvälisiä opiskelijoita, jotka tarvitsevat suorittaa Englanti kielitaito ennen college kursseja. Päätyttyä Englanti Language Institute, opiskelijat hyväksytään automaattisesti college kursseja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Odotamme ottaa sinut olla osa Navarro College perhe!

Esteetön

  • Navarro on avoin maahanpääsypolitiikkoja.
  • Jokainen viidestä kampuksilla on minuutin päässä sen keskustasta ja helposti tavoitettavissa joka puolella kaupunkia. Opetusta Navarro puoli hinta neljän vuoden college.
  • Meillä on osastot omistautunut palvelemaan erityisryhmissä kuten veteraanit, ensimmäisen sukupolven opiskelijoiden ja vammaisten.
  • Siinä on jotain sopivaksi jokaiselle Navarro: etäopiskelu, college siirtoa, verkkokursseja, perusopintoja, ESL, ja iltaisin ja viikonloppuisin luokat.

Herkkä

  • Navarro rakentaa tulevaisuutta. Kampuksen on state-of-art laitteet ja tilat, jotka antavat opiskelijoille laadukkaan akateemisen ja tekninen koulutus varmistaa ne saavat kilpailuetua työmarkkinoilla.
  • Ammattitaitoinen ja tekniset koulutusohjelmat valmistamme opiskelijoita korkean kysynnän uran terveydenhuollon, tietotekniikan, teollisuuden ja enemmän.

innovatiivinen

  • Meidän koordinoituja tutkimuksia ja opiskelija palvelu ohjelmat ovat voittaneet ihailijoita ja jäljittelijöitä valtakunnallisesti.
  • College siirto-ohjelma ei ainoastaan ​​antaa valmiuksia huolellisuus neljän vuoden college, se tarjoaa myös alati kehittyvä opetussuunnitelma pienissä, luova luokkia.
  • On opiskelija-luotu klubeja ja valiokuntien kampuksen jotka heijastavat monimuotoisuutta, istuttaa itseluottamusta, johtajuutta ja vastuullista toimintaa.

Sijainnit

Corsicana

Osoite
Navarro College International Programs Office
3200 West 7th Avenue

75110 Corsicana, Texas, Yhdysvallat