Northwest State Community College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Northwest State Community College ( NSCC ) on julkinen kaksivuotinen korkeakoulu, jonka akkreditoi Pohjois-Keskusyliopisto. Northwest State Community College palvelee Luoteis-Ohiota monipuolisella kokemuksella, mukaan lukien yrityksesi tarpeisiin räätälöity työvoimakoulutus, toimialan tunnustamat kuuden viikon ja yhden vuoden pituiset todistukset korkean kysynnän työpaikoille ja kahden vuoden tutkinnot, jotka johtavat neljän vuoden kumppaneita tai paikallisia työpaikkoja.

Northwest State Community College uskomme, että kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet menestyä, taustasta tai kokemuksesta riippumatta. Sellaisena olemme sitoutuneet tukemaan sinua luokkahuoneessa ja voittamaan monet elämänesteet, joita saatat kohdata valtakirjan täyttämiseksi.

Meidät tunnetaan alueella ja osavaltiossa tarjoavan korkealaatuista koulutusta, joka johtaa hyviin paikallisiin työpaikkoihin teollisuudessa, terveydenhuollossa, teollisessa taiteessa ja liiketoiminnassa. Ammattikorkeakoulujen opiskelijat löytävät meille yhä parempia vaihtoehtoja aloittaa nelivuotinen matkansa, joista monet aloittavat lukiovuosiensa aikana.

Sijainnit

Archbold

Osoite
Ohio 34,22600
43502 Archbold, Ohio, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: