The New England School of English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meidän filosofia Filosofia New England School of Englanti on tarjota paras Englanti kielen ja kulttuurin koulutus: tarjota älyllisesti haastavaa ohjelmaa korkealaatuisia lämpimässä ja kannustava ympäristö. Lyhyesti sanottuna tavoitteena on tarjota ainutlaatuinen mahdollisuus oppia Englanti.

Miksi Nese? Täydellinen kielellinen ja kulttuurinen Immersion Klo Nese, opiskelijat oppivat enemmän kuin vain kieli; he oppivat amerikkalainen kulttuuri samoin. Opiskelijamme menestyä nopeasti koska intensiivistä Englanti kielikoulutusta sekä täydellinen kulttuurinen upottamalla on osoittautunut maksimoida kielten oppimista. Klo Nese, opiskelijat osallistuvat intensiivinen luokat päivällä ja on mahdollisuus mennä kotiin amerikkalainen perhe loma tai asuntola illalla. Koko päivän, joka päivä, meidän intensiivinen ohjelma altistaa opiskelijat Amerikan kieltä ja kulttuuria, jotka tarjoavat mahdollisuuden nopeimman kielten oppimisen mahdollista.

Erinomainen Opettajat Koska sen erinomainen maine, Nese houkuttelee opettajia, joilla sekä perus- tai jatkotutkintoja joidenkin huippuyliopistojen Yhdysvalloissa, mukaan lukien Harvard, Yale, ja Columbia. Riippumatta siitä, missä meidän opettajat saaneet tutkintotodistuksensa, Nese opettajat ovat dynaamisia ammattilaisia, joilla on poikkeuksellisen opetuskokemus jotka on valittu opettaa Nese koska niiden korkean asiantuntemuksen ja omistautumista.

Pienet luokat Meidän keskimääräinen ryhmäkoko on 12 opiskelijaa. Pienet luokat varmistaa vilkasta keskustelua, usein opiskelijoiden osallistumista, ja intensiivinen opiskelija-opettaja vuorovaikutusta.

Intensiivinen ja Semi vaativia ohjelmia viitenä päivänä viikossa Opiskelijat voivat valita osallistua Nese n intensiivinen ohjelma 9: 00-3: 15 joka päivä tai Nese n Semi-intensiivinen ohjelma 9: 00-12: 00 joka päivä. Molemmat ohjelmat tarjoavat 10 tasoa kielen ja kulttuurin koulutusta, täysi pääsy kaikkiin Nese tilat, ja valita joko asuntola tai loma majoitusta.

Valittavia ja koulun jälkeen Kurssit Sen lisäksi meidän intensiivinen akateeminen luokat, opiskelija voi valita valittavia ja koulun jälkeen kursseja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa nopeammin. Valittavia ja koulun jälkeen Kurssit sisältävät TOEFL® valmistelu, Business Englanti, oikeudellinen Englanti, Ääntäminen, ja yliopiston valmistelu. Nese kehittynyt opiskelijat voivat myös ottaa kursseja heidän erityisen kiinnostava Harvardin Extension School ja muut alueen korkeakouluissa. (Huomaa, että viisi opiskelijaa täytyy rekisteröityä, jotta Nese koulun jälkeen kurssi tapahtua.)

Viralliset selostukset ja todistukset Lopussa jokaisen istunnon, saat Nese transkripti, joka tarjoaa tietoa Englanti kielitaito ja akateeminen saavutus kunkin taito-alueella. Saat myös Nese läsnäolotodistus osallistua meidän ohjelmaan, ja suoriutuneelle Nese pisimmällä tasolla, sinua palkitaan Nese Diploma. Lisäksi, jos sinua saavuttamaan akateemista huippuosaamista, sinut tunnistetaan olevan "Honors opiskelija". Notaatio tästä näkyvät virallinen Nese transkriptio.

Ihanteellinen City, Ideal yliopisto asetus Nese sijaitsee lähellä Harvardin yliopistossa keskustassa Harvard Square Cambridge. Harvard Square on keskipiste opiskelijan toimintaa ja yksi mielenkiintoisimmista ja dynaamisin opiskelija keskukset Yhdysvalloissa. Nese on vain 100 metrin päässä juna- ja linja-autoasemat ja 10 minuutin päässä Bostonin keskustasta. Olemme myös alle kahden tunnin päässä hyvä hiihto, meri purjehdus, ja kaunis, historiallinen Cape Cod.

Joustava aikataulu Tarjoamme intensiivinen 4 viikon istunnoissa alkaa 12 eri aikoina ympäri vuoden. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa Englanti koulutus kerrallaan, joka sopii parhaiten aikataulussa.

Advance Majoitus Järjestelyt Koko vuoden opiskelijat voivat valita elää amerikkalainen perhe loma tai asuntolassa. Koska Nese tekee kaikki asumisjärjestelyjä ennen opiskelijoita jättämään kotimaansa, onko opiskelijat haluavat asua isäntäperheessä tai asuntolassa, he voivat mennä suoraan lentokentältä uuteen kotiinsa. Nese perii maksua ei tehdä mitään asumisen järjestelyistä.

Ohjelma ammattilaisille Koska joustavuus Nese opetussuunnitelman, ammattilaiset voivat valita luokat he haluavat. Tämä on ihanteellinen ammattilaisille, joiden työ ei salli niitä seurata meidän intensiivinen opetussuunnitelman. Sen lisäksi meidän säännöllisesti intensiivinen ohjelma, yksityisopetusta ja Nese valinnaisia ​​kursseja ovat joitakin vaihtoehtoja nilaista ammattilaisille.

Ohjelma opiskelijoille Intensiivinen opetussuunnitelma on suunniteltu auttamaan opiskelijoita saavuttamaan akateemisen tavoitteet mahdollisimman nopeasti. Sen lisäksi meidän intensiivinen luokat, tarjoamme TOEFL® Valmistelu kurssi, institutionaalisten TOEFL® tentti kuukausittain, ja yliopiston valmistelu kurssin. Tarjoamme myös laajan koulutus- neuvontaa ja yliopiston työnvälityspalveluihin, yliopiston resurssi kirjasto auttaa opiskelijaa suunnittelemaan tulevia opintoja Yhdysvalloissa, ja maahantuloa alueelle yliopistoihin ottamatta TOEFL®.

Vapaa Neuvonta ja palvelut Valikoimamme ilmaiset palvelut on laaja: ennen saapumista asuminen sijoitus, yliopistojen neuvonta ja sijoittaminen, käyttö Nese tietokoneen tilat, rajoittamaton käyttö Nese sähköpostin ja Internetin, Nese selostukset ja todistukset, sekä opastusta kokenut edustajia ympäri maailmaa .

Sijainnit

Cambridge

New England School of English

Osoite
Harvard Square
36 John F. Kennedy Street

02138 Cambridge, Massachusetts, Yhdysvallat
Puhelin
+1 617-864-7170

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin