Lue virallinen kuvaus

Meidän filosofia Filosofia New England School of Englanti on tarjota paras Englanti kielen ja kulttuurin koulutus: tarjota älyllisesti haastavaa ohjelmaa korkealaatuisia lämpimässä ja kannustava ympäristö. Lyhyesti sanottuna tavoitteena on tarjota ainutlaatuinen mahdollisuus oppia Englanti.

Miksi Nese? Täydellinen kielellinen ja kulttuurinen Immersion Klo Nese, opiskelijat oppivat enemmän kuin vain kieli; he oppivat amerikkalainen kulttuuri samoin. Opiskelijamme menestyä nopeasti koska intensiivistä Englanti kielikoulutusta sekä täydellinen kulttuurinen upottamalla on osoittautunut maksimoida kielten oppimista. Klo Nese, opiskelijat osallistuvat intensiivinen luokat päivällä ja on mahdollisuus mennä kotiin amerikkalainen perhe loma tai asuntola illalla. Koko päivän, joka päivä, meidän intensiivinen ohjelma altistaa opiskelijat Amerikan kieltä ja kulttuuria, jotka tarjoavat mahdollisuuden nopeimman kielten oppimisen mahdollista.

Erinomainen Opettajat Koska sen erinomainen maine, Nese houkuttelee opettajia, joilla sekä perus- tai jatkotutkintoja joidenkin huippuyliopistojen Yhdysvalloissa, mukaan lukien Harvard, Yale, ja Columbia. Riippumatta siitä, missä meidän opettajat saaneet tutkintotodistuksensa, Nese opettajat ovat dynaamisia ammattilaisia, joilla on poikkeuksellisen opetuskokemus jotka on valittu opettaa Nese koska niiden korkean asiantuntemuksen ja omistautumista.

Pienet luokat Meidän keskimääräinen ryhmäkoko on 12 opiskelijaa. Pienet luokat varmistaa vilkasta keskustelua, usein opiskelijoiden osallistumista, ja intensiivinen opiskelija-opettaja vuorovaikutusta.

Intensiivinen ja Semi vaativia ohjelmia viitenä päivänä viikossa Opiskelijat voivat valita osallistua Nese n intensiivinen ohjelma 9: 00-3: 15 joka päivä tai Nese n Semi-intensiivinen ohjelma 9: 00-12: 00 joka päivä. Molemmat ohjelmat tarjoavat 10 tasoa kielen ja kulttuurin koulutusta, täysi pääsy kaikkiin Nese tilat, ja valita joko asuntola tai loma majoitusta.

Valittavia ja koulun jälkeen Kurssit Sen lisäksi meidän intensiivinen akateeminen luokat, opiskelija voi valita valittavia ja koulun jälkeen kursseja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa nopeammin. Valittavia ja koulun jälkeen Kurssit sisältävät TOEFL® valmistelu, Business Englanti, oikeudellinen Englanti, Ääntäminen, ja yliopiston valmistelu. Nese kehittynyt opiskelijat voivat myös ottaa kursseja heidän erityisen kiinnostava Harvardin Extension School ja muut alueen korkeakouluissa. (Huomaa, että viisi opiskelijaa täytyy rekisteröityä, jotta Nese koulun jälkeen kurssi tapahtua.)

Viralliset selostukset ja todistukset Lopussa jokaisen istunnon, saat Nese transkripti, joka tarjoaa tietoa Englanti kielitaito ja akateeminen saavutus kunkin taito-alueella. Saat myös Nese läsnäolotodistus osallistua meidän ohjelmaan, ja suoriutuneelle Nese pisimmällä tasolla, sinua palkitaan Nese Diploma. Lisäksi, jos sinua saavuttamaan akateemista huippuosaamista, sinut tunnistetaan olevan "Honors opiskelija". Notaatio tästä näkyvät virallinen Nese transkriptio.

Ihanteellinen City, Ideal yliopisto asetus Nese sijaitsee lähellä Harvardin yliopistossa keskustassa Harvard Square Cambridge. Harvard Square on keskipiste opiskelijan toimintaa ja yksi mielenkiintoisimmista ja dynaamisin opiskelija keskukset Yhdysvalloissa. Nese on vain 100 metrin päässä juna- ja linja-autoasemat ja 10 minuutin päässä Bostonin keskustasta. Olemme myös alle kahden tunnin päässä hyvä hiihto, meri purjehdus, ja kaunis, historiallinen Cape Cod.

Joustava aikataulu Tarjoamme intensiivinen 4 viikon istunnoissa alkaa 12 eri aikoina ympäri vuoden. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa Englanti koulutus kerrallaan, joka sopii parhaiten aikataulussa.

Advance Majoitus Järjestelyt Koko vuoden opiskelijat voivat valita elää amerikkalainen perhe loma tai asuntolassa. Koska Nese tekee kaikki asumisjärjestelyjä ennen opiskelijoita jättämään kotimaansa, onko opiskelijat haluavat asua isäntäperheessä tai asuntolassa, he voivat mennä suoraan lentokentältä uuteen kotiinsa. Nese perii maksua ei tehdä mitään asumisen järjestelyistä.

Ohjelma ammattilaisille Koska joustavuus Nese opetussuunnitelman, ammattilaiset voivat valita luokat he haluavat. Tämä on ihanteellinen ammattilaisille, joiden työ ei salli niitä seurata meidän intensiivinen opetussuunnitelman. Sen lisäksi meidän säännöllisesti intensiivinen ohjelma, yksityisopetusta ja Nese valinnaisia ​​kursseja ovat joitakin vaihtoehtoja nilaista ammattilaisille.

Ohjelma opiskelijoille Intensiivinen opetussuunnitelma on suunniteltu auttamaan opiskelijoita saavuttamaan akateemisen tavoitteet mahdollisimman nopeasti. Sen lisäksi meidän intensiivinen luokat, tarjoamme TOEFL® Valmistelu kurssi, institutionaalisten TOEFL® tentti kuukausittain, ja yliopiston valmistelu kurssin. Tarjoamme myös laajan koulutus- neuvontaa ja yliopiston työnvälityspalveluihin, yliopiston resurssi kirjasto auttaa opiskelijaa suunnittelemaan tulevia opintoja Yhdysvalloissa, ja maahantuloa alueelle yliopistoihin ottamatta TOEFL®.

Vapaa Neuvonta ja palvelut Valikoimamme ilmaiset palvelut on laaja: ennen saapumista asuminen sijoitus, yliopistojen neuvonta ja sijoittaminen, käyttö Nese tietokoneen tilat, rajoittamaton käyttö Nese sähköpostin ja Internetin, Nese selostukset ja todistukset, sekä opastusta kokenut edustajia ympäri maailmaa .

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


The New England School of English

NESE opetussuunnitelma on jaettu 10 intensiivisen opetuksen tasoon. Kullakin tasolla voit osallistua luokkiin joka päivä joko päivittäin klo 9.00 - 3.15 (intensiivinen oh ... [+]

NESE opetussuunnitelma on jaettu 10 intensiivisen opetuksen tasoon. Kullakin tasolla voit osallistua luokkiin joka päivä joko päivittäin klo 9.00 - 3.15 (intensiivinen ohjelma) tai klo 9.00-12.30 (puoliaiheinen ohjelma). Lisäksi, riippuen tavoitteistasi ja tarpeistasi, voit osallistua joihinkin valikoiviin ja koulun jälkeisiin kursseihin, joita tarjoamme. Enimmäisaltistus autenttisille materiaaleille Vaikka teillä on oltava oppikirjoja luokkiin, ja teille annetaan kotitehtäviä, sinun pitäisi olla valmis paljon enemmän! Luokassa luetaan sanomalehtiä ja aikakauslehtiä, katsot videoita, roolipelejä, harjoituksia tietokoneella ja haastatellaan amerikkalaisia. NESE opetussuunnitelma on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisimman pitkään autenttisia materiaaleja. Tulos: opit englantia mahdollisimman nopeasti.... [-]

Yhdysvallat Cambridge
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 16 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
The New England School of English

Super-intensiivikurssi on suunniteltu siten, että voit merkittävästi lisätä pisteet IBT Next Generation TOEFL® tentti. Luokassa, saat perusteellista taitoa tarkastelun op ... [+]

TOEFL®Preparation

Super-intensiivikurssi on suunniteltu siten, että voit merkittävästi lisätä pisteet IBT Next Generation TOEFL® tentti. Luokassa, saat perusteellista taitoa tarkastelun oppia tenttipalvelut tekniikoita, ja kestää useita käytännön kokeita antaa sinulle luottamusta, kun otetaan IBT Next Generation TOEFL® tentti. Koska luokat ovat pieniä, sinulla on mahdollisuus keskittyä omaan erityisesti virheitä ja parantaa pisteet. Institutionaaliset TOEFL® tentti on tarjolla joka kuukausi Neşe kaikille kiinnostuneille keskitason ja edistyneen tason opiskelijoille.

[-]
Yhdysvallat Cambridge
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
The New England School of English

Tässä intensiivikurssi, tapaustutkimuksia ja nykyinen kotimaisen ja kansainvälisen liike-elämän tilanteita esittelyyn. Läpi tekstejä, videoita ja keskusteluja, voit teräv ... [+]

Tässä intensiivikurssi, tapaustutkimuksia ja nykyinen kotimaisen ja kansainvälisen liike-elämän tilanteita esittelyyn. Läpi tekstejä, videoita ja keskusteluja, voit terävöittää ja tarkentaa Englanti kieli ja liiketoiminnan osaamista aloilla, kuten liiketoiminnan kirjallisesti, markkinointi, strateginen suunnittelu, rahoitus, kansainvälinen liiketoiminta, ja henkilöresurssien kehittämiseen. Harvard Management Update, Business Week, lehtiartikkeleita, ja tapaustutkimuksia sekä muista ajankohtaisista mediaa käytetään tässä luokassa. Koska Neşe ylläpitää erityisiä suhteita useita MBA-ohjelmia ympäri maata, Neşe opiskelijoille, jotka ovat akateemisesti päteviä voi syöttää useita näistä ohjelmista ottamatta virallista TOEFL® tentti.... [-]

Yhdysvallat Cambridge
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
The New England School of English

Legal Englanti on koulun jälkeen kurssi on suunniteltu perehdyttää opiskelijat amerikkalaisissa tuomioistuimissa ja lainsäädäntöjärjestelmien. Sen painopiste on sanaston ... [+]

Mikä Legal Englanti on; Mikä Legal Englanti ei ole.

Legal Englanti on After-School Course tarkoituksena on perehdyttää opiskelija Yhdysvaltain oikeus- ja lainsäädäntöjärjestelmien. Sen painopiste on sanaston ja terminologia Yhdysvalloissa oikeusjärjestelmä. Opiskelija keskustelee eri alojen lainsäädännön, tutkimus maamerkki tapauksissa ja vierailee paikallisessa oikeustalo katsella oikeudenkäynneissä. Oikeusenglanti ei ole laki kurssin ja siksi opiskelijat voivat odottaa ohjaaja keskittyä lakikielen ja tietää Yhdysvaltojen oikeuden yleisesti sijaan yksityiskohtaisesti.

Kuka opettaa Legal Englanti?

Oikeusenglanti on opettanut kokenut Englanti kielen opettaja. Vaikka tämä kurssi on opettanut joku, joka ei ehkä ole juridinen tausta, se opetetaan ammattitaitoisen Neşe opettaja, joka voi antaa sinulle ymmärrystä lakikielellä.... [-]

Yhdysvallat Cambridge
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
4 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
The New England School of English

Medical English on jatkokoulutuskurssi, joka on suunniteltu opettamaan opiskelijoille yhteistä englantilaista lääketieteellistä terminologiaa, jota käytetään erilaisissa ... [+]

Mikä lääketieteen englanti on; Mikä lääketieteellinen englanti ei ole.

Medical English on jatkokoulutuskurssi, joka on suunniteltu opettamaan opiskelijoille yhteistä englantilaista lääketieteellistä terminologiaa, jota käytetään erilaisissa ympäristöissä. Lisäksi opettajat korostavat joitain tapoja, joilla lääketiede ja kansanterveyspalvelut toteutetaan eri tavoin Yhdysvalloissa monista muista maista. Opiskelija oppii sanastoa, kun tervehdit potilaita, keskustelee oireista ja diagnosoi heidän kanssaan sekä kielen, jota käytetään ennusteiden keskustelemisessa. Lääketieteellinen englanti ei ole lääketieteellinen kurssi vaan englanninkielinen kurssi, joten opiskelijat voivat odottaa opettajansa keskittyvän lääketieteelliseen kieleen ja yhteisiin lääketieteellisiin tilanteisiin pikemmin kuin yleisesti.... [-]

Yhdysvallat Cambridge
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Why NESE?

New England School of English
Osoite
Harvard Square 36 John F. Kennedy Street
02138 Cambridge, Massachusetts, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 617-864-7170