MiraCosta College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikä tekee MiraCosta College Specialista?

Opiskelijamme

Sekä opiskelijat että henkilökunta nauttivat ystävällisestä ilmapiiristä ja tunteesta, että me kaikki olemme täällä auttaaksemme toisiamme. Monipuolinen opiskelijakuntamme sisältää ihmisiä eri ikäryhmistä, kansallisuuksista ja kulttuuritaustoista.

 • Luottoluokitus: 14.773
 • Noncredit -rekisteröinti: 2 479
 • Luottoluokitus sukupuolen mukaan: Nainen: 57% Mies: 43%
 • Keski-ikä: 26
 • Luottoluokitus etnisyyden mukaan:
  • Afrikkalainen amerikkalainen: 4%
  • Valkoinen: 45%
  • Latinalaisamerikkalainen: 34%
  • Aasialainen, Tyynenmeren saaristo: 8%
  • Useita: 7%
  • Muut: 2%
 • Active Duty Military / Veteraanit / riippuvaiset: 1 396
112142_pexels-photo-1595391.jpeg

College-säätiö

MiraCosta College -säätiön visio on varmistaa, että ketään ei evätä koulutuksen saatavuudesta taloudellisen tarpeen vuoksi ja että resursseja on saatavilla opiskelijoiden rikastuttamiseksi. Säätiö on 501 (c) (3) voittoa tavoittelematon yhteisö, jota hallinnoi yhteisöjohtajien vapaaehtoislautakunta ja jota hallinnoi kehitys- ja kollegion säätiö. Säätiöllä on viimeisten viiden vuoden aikana yli kaksinkertaistettu kollegion maksuosuudet, mikä puolestaan kolminkertaisti stipendejä ja kaksinkertaistaneet kampuksen ohjelmia tukevien opiskelijoiden määrän. Yksi säätiön painopistealueista on MiraCosta Promise, joka tarjoaa vuosikoulun ilman palkkioita oikeutetuille opiskelijoille. Promise tarjoaa myös rahoitusta oppikirjoihin ja opetustarvikkeisiin niille, jotka sitoutuvat Promise-vaatimuksiin.

Yksilöt, yritykset ja kansalaisryhmät työskentelevät MiraCosta College -säätiön kanssa hyväntekeväisyystavoitteidensa saavuttamiseksi. Monet päättävät rahoittaa apurahoja, kun taas toiset tukevat akateemisten ohjelmien ja tilojen tehostamista presidentin piirin kautta. Edunsaajat osallistuvat vuosittain $ 1 000 ja 10 000 dollarin välillä ja tukevat monipuolisia tarpeita yliopistossa, mukaan lukien opiskelija-apurahat, pääomahankkeet, ohjelmien kehittämisavustukset ja koulutusvälineet. Presidentin Circlen jäseniä kutsutaan tapaamaan MiraCostan presidenttiä oppimaan kollegiosta ja sen roolista yhteisössä ja jakamaan ajatuksiaan, luoden arvokasta yhteyttä kollegion ja sen palvelemien yhteisöjen välille.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Tehtävä

Tehtävä

MiraCosta Community College District -operaation tehtävänä on tarjota erinomaisia koulutusmahdollisuuksia ja opiskelijoiden tukipalveluja monipuoliselle oppijaryhmälle, jossa keskitytään niiden menestykseen. MiraCosta tarjoaa korkeakoulututkintoja, yliopistojen siirtokursseja, uran ja teknisen koulutuksen, sertifiointiohjelmia, perustaitojen koulutusta ja elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia, jotka vahvistavat sen palvelemien yhteisöjen taloudellista, kulttuurista, sosiaalista ja kasvatuksellista hyvinvointia.

Institutionaaliset tavoitteet

Tavoite I. MiraCosta Community College Districtista tulee eturintamassa oleva oppilaitos, joka on sitoutunut innovaatioihin ja tutkinut parhaita käytäntöjä, laajaa pääsyä korkea-asteen koulutukseen ja ympäristön kestävyyttä.

Tavoite II. MiraCosta Community College District tulee laitokseksi, jossa jokaisella opiskelijalla on suuri todennäköisyys saavuttaa akateeminen menestys.

Tavoite III. MiraCostan yhteisökollegion piirissä institutionalisoidaan tehokkaat suunnitteluprosessit käyttämällä järjestelmällisesti tietoja päätökseen.

Tavoite IV. MiraCosta Community College District osoittaa korkeatasoisen hoidon ja verotuksen varovaisuuden.

Tavoite V. MiraCosta Community College District on tunnollinen yhteisöllinen kumppani.

Sijainti

MiraCosta Community College District sijaitsee San Diego County Etelä-Kalifornian rannikolla, Orange County pohjoispuolella ja pääkaupunkiseudulla San Diego etelään. Alue on noin 35 kilometriä San Diegosta pohjoiseen ja 90 mailia etelään Los Angelesista. Piiriin kuuluu Oceanside, Carlsbad, Encinitas, Rancho Santa Fe, Solana Beach, Del Mar, La Costa, Olivenhainin osia ja Carmel Valley ja Camp Pendleton Marine Base.

Pohjois-San Diego County on kansallisesti tunnettu poikkeuksellisista K-12-kouluistaan ja lukuisista erinomaisista korkea-asteen koulutuksesta. MiraCosta College julkisia koulupiirejä ovat Carlsbad, Cardiff, Del Mar, Encinitas, Oceanside, Rancho Santa Fe, San Dieguito ja Solana Beach. Paikallisia korkeakouluja ja yliopistoja ovat muun muassa Cal State San Marcos, Kansallinen yliopisto, Palomar College, San Diego State University, UCSD ja San Diegon yliopisto.

San Diegon matkailuviranomaisen verkkosivuilla kuvataan San Diegon pohjoista maakuntaa laajalla, laajalla alueella, joka tunnetaan turmeltumattomista rannoista, luonnonsuojelualueista ja mailia avoimista tiloista. Del Marista Oceansideen, North County rannikko on merkkijono ainutlaatuinen kuvankaunis merenrantakylät, jotka ovat pienen kaupungin tuntuu.

Jos etsit mahdollisuuksia ulkoiluun San Diegossa, pohjoisella alueella on runsaasti. Retkeilystä ja ratsastuksesta Los Peñasquitos Canyon Preserve, stand-up meloa lennolle ja melonta Carlsbad Lagoon, pyöräily pitkin historiallista valtatietä 101, tai urheilukalastus, valaiden katselu tai surffailla rannikkoa La Jolla kautta Oceanside, ulkona harrastajat ovat varmasti viihdyttää. San Diegon pohjoinen rannikkokaupunki Encinitas nimettiin äskettäin maailman parhaiden surffauskaupunkien joukkoon National Geographicin toimesta.

North County Coastal alueella asuu joitakin San Diego tärkeimmät nähtävyydet, kuten LEGOLAND Kalifornia, Sea Life akvaario ja Legoland vesipuisto, Flower Fields Carlsbad, ja Del Mar Fairgrounds, isäntä Del Mar Fair kesäkuun puolivälistä alkaen heinäkuun alussa, ja sen jälkeen Del Marin täysvihreät kilpailut syyskuun alkuun saakka. San Diegon kasvitieteellisessä puutarhassa on myös San Diegon kasvisto ja eläimistö, ja pohjoisen läänin itärajalla on myös San Diegon eläintarhapuisto, Las Vegasin tyylinen intialainen kasinopeli ja kourallinen erinomaiset viinitilat ja paikalliset panimot. Taideharrastajat rakastavat Oceanside-taidemuseota ja LUX-taidekorkeakoulua.

San Diegon pohjoisen läänin rannikko- ja sisäalueet ovat myös golfin paratiisi, josta on tarjolla yli 40 monipuolista kurssia. Arnold Palmerin suunnittelema Park Hyatt Aviara ja Tom Fazio -suunniteltu Grand Del Marin golfkentät ovat ainutlaatuisen muotoiltuja luonnonmaisemien ja alkuperäisen kasvillisuuden ympärillä.

San Diegon Pohjois-alue vie sinut vain tunnin matkan päässä Disneylandista, mutta silti lähellä San Diegon keskustaa, jossa on lähellä Balboa-puiston museoita, San Diegon eläintarhaa, Gaslamp-korttelia ja SeaWorld San Diego.

Pohjois-San Diegon piirikunnassa asuu kahdeksan maan nopeimmin kasvavia kaupunkeja, yritykset ja perheet tuovat pohjoisen läänin aurinkoisille sisävesilaaksoille ja luonnonkauniille rannikkoyhteisöille.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Sijainnit

Oceanside

Osoite
Community Learning Center,
1831 Mission Avenue

CA 92058 Oceanside, Kalifornia, Yhdysvallat

Oceanside

Osoite
Oceanside Campus,
1 Barnard Drive

CA 92056 Oceanside, Kalifornia, Yhdysvallat

Encinitas

Osoite
San Elijo Campus,
Manchester Avenue,3333

CA 92007 Encinitas, Kalifornia, Yhdysvallat

Carlsbad

Osoite
Technology Career Institute,
2075 Las Palmas Drive

CA 92011 Carlsbad, Kalifornia, Yhdysvallat