Mildred Elley

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mildred Elley on kouluttanut suurempaa pääkaupunkia uralla keskittyneissä ohjelmissa yli 100 vuoden ajan.

Tehtävänanto

Mildred Elley tehtävänä on tarjota laadukasta urakehitystä ja teknistä koulutusta, jotta erilaisten koulutus-, kulttuuri- ja henkilökohtaisten taustojen opiskelijat voivat menestyä jatkuvasti muuttuvassa maailmantaloudessa. Mildred Elley pyrkii tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden tarjota laadukkaita työpaikkoja ja innostaa kaikki valmistuneille halu elinikäiseen oppimiseen ja oppimiseen.

Institutionaaliset tavoitteet

Opetussuunnitelmat: tarjota monipuolinen akateeminen kokemus, joka yhdistää ammatillisen koulutuksen ja taiteen ja tieteenalat parantamaan opiskelijoitamme uran eri aloilla terveyden ja hyvinvoinnin, liiketoiminnan ja teknologian sekä palvelemisen muille ja edetä jatkokoulutusta.

Tiedekunta: Kehittää erinomainen tiedekunta, joka koostuu yksilöistä, jotka ovat erittäin pätevöityneitä kokemusta ja valmistautumista ja jotka omistautuvat henkilökohtaiseen opiskelijakehitykseen.

Opiskelijat: tarjota monenlaisia ​​akateemisia ja opiskelijapalveluita, kuten akateemisia neuvontaa, taloudellista tukea, tutorointia, urasuunnittelua, järjestäytyneitä toimintoja ja tukipalveluja, jotka ovat omistettu opiskelijan kehittämiselle ja elinikäiselle oppimiselle.

Resurssit: Tuetaan akateemista oppimisympäristöä oppilaskeskeisillä tiloilla, luodaan vahvoja teknologiarähteitä ja varmistetaan turvallinen, kunnioitettava, monipuolinen ja kollegiaalinen oppimisyhteisö opiskelijoille, tiedekunnalle ja henkilökunnalle.

Sijainnit

Albany

Osoite
855 Central Avenue
NY 12206 Albany, New York, Yhdysvallat

New York

Osoite
25 Broadway, Floor 16
NY 10004 New York, New York, Yhdysvallat

Pittsfield

Osoite
100 West Street
MA 01201 Pittsfield, Massachusetts, Yhdysvallat