Miami University - Regionals

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Miami University Regionalsista

Miami University Regionals sisältää Miami Hamiltonin ja Miami Middletownin, kaksi yhteisöpohjaista kampusta Miamin yliopistosta, joka on arvostettu julkinen yliopisto, jolla on kansallinen maine. Muita alueellisia paikkoja ovat Voice of America -oppimiskeskus (VOALC) Länsi-Chesterissä.

Miamin alueelliset sijainnit sijaitsevat ihanteellisella paikalla lähellä I-75: tä. Hamiltonin kampukselle pääsee helposti osavaltion reitiltä 129, Middletownin kampukselle on muutaman minuutin matka I-75: lle, ja Voice of America -oppimiskeskus on aivan I-75: n tuntumassa West Chesterissä.

Pienet kokoluokat, käytännön oppiminen ja joustava aikataulu - Miamin yliopiston alueellisilla opiskelijoilla on niin monia etuja. Tutustu ohjelmiin ja mahdollisuuksiin, jotka ovat käytettävissä kätevästi sijaitsevilla kampuksillamme sekä verkossa.

143701_pexels-photo-1595391.jpeg

Visio

Mielen voimaannuttaminen, yhteisöjen vahvistaminen

Tehtävänanto

Miami University Regionals tarjoaa monipuolisille opiskelijoille avoimen pääsyn korkealaatuiseen soveltuvaan taiteeseen perustuvaan soveltavaan koulutukseen.

Arvotiedot

Miamin yliopisto on tiedeyhteisö, jonka jäsenet uskovat, että liberaali koulutus perustuu sekä luonteen että älyn ominaisuuksiin. Kunnioitamme muiden ihmisten arvokkuutta, muiden oikeuksia ja omaisuutta sekä muiden oikeutta omistaa ja ilmaista erilaisia uskomuksia. Uskomme rehellisyyteen, rehellisyyteen ja moraalisen käyttäytymisen merkitykseen. Puolustamme tutkimuksen vapautta, joka on oppimisen sydän, ja yhdistämme vapauden tuomion käyttämiseen ja henkilökohtaisen vastuun ottamiseen.

Miami Regionals perustelee ydinarvonsa yllä olevassa arvolausekkeessa suuremmalle yliopistolle korostaen samalla myös seuraavia perusarvoja:

  • Pääsy: Jokainen opiskelija, joka haluaa työskennellä kovasti Miamin yliopistotutkinnon parissa, voi harjoittaa sitä avoimen pääsyn politiikkamme, kohtuuhintaisen hinnoittelun, joustavan aikataulutuksen ja monipuolisten kurssitoimitusten kautta.
  • Yhteisö: Olemme sitoutuneet paikallisyhteisöihin, joista Regionals perustettiin, opetussuunnitelmilla, yhteisopetussuunnitelmilla ja koulun ulkopuolisilla ohjelmilla, jotka osoittavat jatkuvaa sitoutumista näissä yhteisöissä ja niiden lähellä työskentelevien ihmisten ja organisaatioiden kanssa.
  • Monimuotoisuus: Arvostamme ominaisuuksia, joita kukin yksilö tuo Miami Regionalsille, ja otamme huomioon rikkaat koulutusmahdollisuudet, joita syntyy, kun erilaisen taustan, kokemuksen ja identiteetin omaavat ihmiset kokoontuvat oppimaan.
  • Opiskelijoiden menestys: Olemme sitoutuneet varmistamaan menestyksen laatuneuvonnan, akateemisen tuen ja oppimisavun, ohjelmasuunnittelun ja opetuksen ulkopuolisen ohjelmoinnin, korkealaatuisten palvelujen tarjoavien ammattitaitoisten työntekijöiden rekrytoimisen ja säilyttämisen avulla sekä keskittymällä vahvasti urakehitykseen , sijoittaminen ja valmistumisen jälkeinen tuki alumnien sitouttamispalveluiden kautta.
  • Opetuksen huippuosaaminen: Olemme sitoutuneet rekrytoimaan ja pitämään yllä lahjakkaita tiedekuntia. Miami Regionalsissa uran valitsevat tiedekunnat ovat syvästi sitoutuneet luomaan innovatiivisia luokkahuoneita ja verkkokokemuksia, joita täydentävät asiaankuuluvat ja haastavat tutkimusaloitteet ja mielekäs palvelu kampukselle ja yhteisölle.

142878_pexels-photo-5716028.jpeg

Nopeita faktoja

Miami Regionals ovat alueellisia, yhteisöpohjaisia kampuksia Miamin yliopistossa, joka on arvostettu julkinen yliopisto, jolla on kansallinen maine. Miami Regionals tarjoaa kohtuuhintaisen opetuksen ja joustavan kurssiaikataulun ansiosta maailmankuulun taiteiden säätiön, jossa on uusinta soveltavaa oppimista. Alueellisia paikkoja ovat Miami Hamilton, Miami Middletown ja Voice of America -oppimiskeskus (VOALC) Länsi-Chesterissä.

Mukavuuslaskut

Hakeudu Miamin alueellisiin lähiliikekampuksiin ja nauti

  • Miamin yliopiston tutkinto
  • Edullinen opetus
  • Joustavat kurssiohjelmat, mukaan lukien kasvava määrä kursseja, opetetaan kokonaan verkossa
  • Lähistöllä, ilmainen pysäköinti
  • Lastenhoito paikan päällä

Aloita tästä, lopeta täällä tai Oxfordissa

Monet opiskelijoistamme ansaitsevat kandidaatin tutkintonsa ottamalla luokat kokonaan alueellisissa paikoissa. Toiset alkavat alueellisilla kampuksilla ja täyttäneet vaaditut kriteerit uudelleensijoittumiseksi, suorittavat tutkintonsa Oxfordin kampuksella.

Tuki opiskelijoiden menestymiselle

Miamin alueelliset sijainnit on suunniteltu sinua ajatellen. Akateeminen tuki luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella sisältää laadukasta tiedekunnan opetusta, ilmaista akateemista ohjausta ja neuvontaa, pieniä luokkakokoja, urapalveluja sekä ammatillisen kehityksen ja yhteistyöohjelmia.

PLUS vilkas opiskelijaelämä, jossa on erilaisia klubeja, kilpailukykyinen yleisurheilu, palveluoppimisen mahdollisuudet ja pääsy kulttuuriohjelmiin, takaavat sinulle monipuolisen opiskelijakokemuksen.

Avaa ilmoittautumiskäytäntö

Miamin alueelliset kampukset ylläpitävät avointa pääsypolitiikkaa, mikä tarkoittaa, että ensimmäiset opiskelijat hyväksytään automaattisesti lukion tutkinnolla tai GED: llä, missä iässä tahansa. Opiskelijat, jotka eivät ole ensimmäistä kertaa opiskelijoita, arvioidaan pääsy heidän kumulatiivisen GPA-arvonsa perusteella heidän edellisessä oppilaitoksessaan.

Akkreditointi

Miamin alueelliset kampukset on akkreditoinut The Higher Learning Commission, ja ne ovat North Central Associationin jäseniä.

Neljä tekniikan ohjelmaa on akkreditoinut ABET, Engineering Accreditation Commission .

Perinteiset BSN- ja RN-BSN-opetussuunnitelmat on hyväksynyt kollegiaalisen sairaanhoitokoulutuksen komissio (CCNE) . Perinteinen BSN-opetussuunnitelma on hyväksytty Ohion hoitokeskuksessa.

Valtion lupa verkkokursseille. Valtion lupa viittaa toisessa osavaltiossa sijaitsevan oppilaitoksen tietyn valtion asukkaille tarjoamien etäopetuskurssien ja -ohjelmien valtion sääntelyyn sekä valtion ulkopuolisten oppilaitosten sääntelyyn tietyissä valtioissa tapahtuvista erilaisista ei-etätoiminnoista.

142386_pexels-photo-3184291.jpeg

Alueelliset sijainnit

Miamin alueellisiin sijainteihin kuuluvat kampukset Hamiltonissa ja Middletownissa sekä Voice of America -oppimiskeskus, joka sijaitsee länsi-Chesterin osavaltioiden lähellä.

Miami alkoi opettaa Hamiltonissa ja Middletownissa syksyllä 1946, laajentamalla kursseja näihin yhteisöihin palvellakseen veteraaneja, jotka palaavat toisesta maailmansodasta ja suorittavat tutkintonsa GI Bill® of Rightsin kautta. Vuosien varrella Miami on kehittänyt alueella viisi akateemista keskusta - Hamilton, Middletown, Norwood, Piqua ja Dayton.

Ylioppilaskunnan tasainen kasvu yhdistettynä korkeaan paikalliseen tukeen korkeakoulutukselle ja yhteisöjen halu saada täyden palvelun kampuksia johti Middletownin avautumiseen vuonna 1966, jota seurasi Hamilton vuonna 1968. Miamin työ Daytonissa ja Piquassa alueet tehtiin yhdessä Ohion osavaltion kanssa (joka tarjosi jatko-ohjelmia) ja johti Wright State Universityn perustamiseen vuonna 1967.

Voice of America -oppimiskeskus, joka on rakennettu entisen VOA-välitysaseman paikalle Länsi-Chesterissä, avattiin tammikuussa 2009 sekä perus- että jatko-opiskeluun.

Mielen voimaannuttaminen. Yhteisöjen vahvistaminen.

Miami University Regionals tarjoaa kandidaatin tutkintoja, liitännäistutkintoja ja aloitusopintoja useimmille Oxfordissa tarjottaville neljän vuoden tutkinnoille. Pienet luokat, paikan päällä oleva lastenhoito ja joustavat aikataulut tekevät Miami Regionalsista houkuttelevia opiskelijoille kaikissa elämän ja uran vaiheissa.

Alueellinen kattavuutemme

Löydä täydellinen ottelu, joka ajaa sinut menestyksen tielle. Tutustu kolmeen sijaintiin ja online-ohjelmiin.

Hamiltonin kampus

Miamin Hamilton-kampuksella on Regionals-hoito-ohjelma ja lukuisat muut kandidaatin tutkinnot, liitännäistutkinnot ja aloitusopinnot useimmille neljän vuoden tutkinnoille.

Middletownin kampus

Miamin Middletownin kampus tarjoaa kandidaatin tutkintoja, liitännäistutkintoja ja aloitusopintoja useimmille neljän vuoden tutkinnoille. Siellä on William & Patricia Schäferin urapalvelupaketti.

Voice of America -oppimiskeskus

West Chesterissä sijaitsevassa VOALC: ssa toimii Commerce Innovation Hub. VOALC tarjoaa Miamin kansallisesti arvostetun MBA-ohjelman ja jatko-opinnot opetuksen ja kasvatuksen johtamisessa.

E-Campus

Miami Regionalsin E-Campus on tunnustettu tuottavansa merkittävän sijoitetun pääoman tuottoprosentin ja tarjoaa joustavia online-ohjelmia, jotka on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille ensiluokkainen koulutus.

142132_pexels-photo-4560083.jpeg

Sijainnit

Hamilton

Osoite
1601 University Blvd.
OH 45011 Hamilton, Ohio, Yhdysvallat

Middletown

Osoite
4200 N. University Blvd.
OH 45042 Middletown, Ohio, Yhdysvallat

West Chester

Osoite
7847 VOA Park Dr.,
Corner of VOA Park Dr. and Cox Rd.

OH 45069 West Chester, Ohio, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin