Miami Media School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Liity Practical Media -ohjelmiin Miamissa

Avasimme ovet opiskelijoille helmikuussa 2013 ja meillä on ollut 15 valmistumisluokkaa Radio & Television Broadcasting -ohjelmassamme. Miami Media School on M & S Media Inc Familyin uusin kampus.

Olipa kiinnostuksesi televisio, videotuotanto tai kummankin Miami Media Schoolin yhdistelmä, sinulla on koulutus, jota sinun täytyy onnistua ja murtautua kentälle. Koulutuksemme ovat alan ammattilaisten opettamia, ja teoksesi ovat kritisoineet opettajat, jotka ovat työskennelleet mediateollisuudessa jo vuosia. Tarjoamme ainutlaatuisen ja ammattimaisen lähestymistavan mediakouluun ja pyrimme antamaan opiskelijoille mahdollisuuden päästä liiketoimintaan valmistumisen jälkeen.

Hands-On Training

"Learn by Doing" on koulun tyyli. Tiedämme, että lähetystoiminnan välineiden käyttöä ei voida korvata lähetystyöntekijöiden johdolla. Luokat ja studio-istunnot suoritetaan samalla ammatillisella epävirallisuudella, joka löytyy koko yleisradioalan toimesta.

Kaunis sijainti Miamissa, Floridassa

Miami Media School sijaitsee Mary Brickell Village , eloisa ja kasvava yhteisö Miamin kaupungissa, helposti autolla, julkisilla liikennevälineillä tai jopa kävelyllä! Kampuksissamme on kaksi suurta luokkahuoneistoa, joista toinen on erityisesti web-opetusta varten, sekä täyden palvelun digi-tv-studio ja valvomo, videoiden muokkausohjelmat, äänieditointi- ja harjoitteluhuoneet sekä kaksi internet-radioasemaa, alan laitteita ja ohjelmistoja.

Sijaitsee North East -rakennuksen 3. kerroksessa (sama rakennus kuin Starbucks ja PF Chang). Parkkipaikka sijaitsee kätevästi SW 10th ja SW 1st Avenue kulmassa (sama rakennus kuin Publix ja LA Fitness)

Sijainnit

miami

Osoite
Miami Media School
901 S Miami Ave. Suite 303

33130 miami, Florida, Yhdysvallat